Jump to content
Dogomania

Narina - cudowny kundelek w typie rasy cocer spaniel angielski

Recommended Posts

Posted

Casablanca napisał(a):

Dziękuję :D Narina to taka prawdziwa modelka, jak już wcześniej pisałam.

Tak:D u mnie najlepiej pozuje Doti, Sara jeszcze w miarę a najgorzej... Axel... on wcale nie pozuje:evil_lol: jemu zrobić zdjęcie to jest naprawdę wyzwanie:D
ps:http://images43.fotosik.pl/774/0473b7715d8199a9med.png to jest świetne, Narina taka poważna i tło pełne, przyciemnione:D i ta obroża jeszcze dodaje fajnego klimatu;) napradę super! dostajecie ode mnie za to 6!
I czekam na następne sesyjki:D (sama też musze jakąś przygotować...)

• Replies 283
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

westie_justa napisał(a):
Tak:D u mnie najlepiej pozuje Doti, Sara jeszcze w miarę a najgorzej... Axel... on wcale nie pozuje:evil_lol: jemu zrobić zdjęcie to jest naprawdę wyzwanie:D
ps:http://images43.fotosik.pl/774/0473b7715d8199a9med.png to jest świetne, Narina taka poważna i tło pełne, przyciemnione:D i ta obroża jeszcze dodaje fajnego klimatu;) napradę super! dostajecie ode mnie za to 6!
I czekam na następne sesyjki:D (sama też musze jakąś przygotować...)

Szięki za szóstkę :D
Sesyjki będą przy chwilce czasu co szybko nie nastąpi niestety: czas jak już to mam tylko w weekendy, a w przyszły weekend mam turniej taneczny, za dwa tygodnie święta, a za trzy przygotowania do wystawy, bo jest we wtorek :D

• 2 weeks later...
Posted

cockermaister napisał(a):
Ja chce nowe fotki :diabloti: i jak znam życie to nie tylko ja, co dogomaniacy ?? :diabloti::evil_lol:

Czy próbujesz mi tu zbuntować dogomaniaków? :mad: :razz:
Mam kilka fotek z sobotniego upału i przy chwilce czasu (która pewnie zbyt szybko nie nastąpi) wstawię ;)

Posted

[quote name='cockermaister']no co ty, ja ?? :evil_lol:
a tak na poważnie to na fotki czekam bo Narinka to pikna dziewczynka :loveu::loveu:
A więc mam kilka z weekendowego słońca i...kąpieli :D

Śpiewający pies :loveu: :

Totalna szajba :stupid::

Posted

[quote name='cockermaister']Piekności :)[/QUOTE]
Dziękujemy bardzo :)
[quote name='limonka97']świetne foty, ta pierwsza dziwnie zabójcza :)
a mokra owieczka też boska :lol:[/QUOTE]
Pierwsza zabójcza, bo słońce zabójcze to i mina zabójcza :D
Dziękujemy :)

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Występ w Jarzębince, zaraz napiszę o nim więcej :diabloti:

EDIT:

W czwartek (9.06.11) ja, Narina i Blanka występowałyśmy w przedszkolu na festynie Wszystko byłoby pięknie, gdyby nie to, że Narina w samym środku występu, na samym środku sceny zrobiła...kupę Takiej sztuczki jeszcze nie widzieli Ale i tak wszystkim się podobało, a ja jestem dumna z Blanki, bo uratowała cały pokaz nowymi sztuczkami

Posted

westie_justa napisał(a):
Narinka równie pięknie pływa i ładne zdjęcia powychodziły:D a z występu nie masz?
I ZAPRASZAMY do nas;)

Dziękuję ;) Mam z występu :D Zajżę kiedy indziej, bo już wychodzę do kina ;)

Posted

[quote name='westie_justa']No pięknie:D my swoje sztuczki reprezntujemy.. sobie:evil_lol:
ok, miłego seansu;)
No to czas ćwiczyć poza domem, ogródkiem i udoskonalać skupienie :D A potem...na występy!
[quote name='dagaa111']http://i1229.photobucket.com/albums/ee464/kasandra241298/DSC04022.jpg
ekipa remontowa :D

http://i1229.photobucket.com/albums/ee464/kasandra241298/DSC04742.jpg
cudna :loveu:
A ekipa remontowa nazywa się "black and white-dwa roztrzepańce, spenetrują każdą lodówkę!" :D