cockermaister Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Casablanca napisał(a):powiem Narinie, bo na mieście wszyscy "to spaniel z pudlem pomieszany?" :D ma taką sierść bo jest zgolona maszynką i dlatego jej się kręci ;) a ja poproszę jeszcze jakieś fotki ;) Quote
Yuveza Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 a na wystawach to spaniele na plecach nie są golone.. bo uszy to mają tam wyrównane i w ogóle.. a plecy? Quote
Daga&Maks Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 westie_justa napisał(a):a na wystawach to spaniele na plecach nie są golone.. bo uszy to mają tam wyrównane i w ogóle.. a plecy? wystawowe spaniele nie mają grzbietu golonego tylko trymerowany. Zresztą tak powinno się robić u wszystkich spanieli Quote
Yuveza Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 aha, no tak jest dużo psów któe powinny byc trymowane, sznaucery są chyba najczęściej golone zamiast trymowane, ja swoją wstke też goliłam a już nie golę bo te psy się trymuję:D Quote
cockermaister Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 U cockera powinno się golić tylko uszy od spodu i od zewnątrz do jednejtrzeciej długosci i szyjkę :) Quote
Casablanca Posted June 18, 2011 Author Posted June 18, 2011 cockermaister napisał(a):ma taką sierść bo jest zgolona maszynką i dlatego jej się kręci ;) a ja poproszę jeszcze jakieś fotki ;) Wiem, to "fryzjer" od samego początku ją glił maszynką, a jak się z mamą dowiedziałyśmy, że psy się trymuje to już było po wszystkim i trzeba było tylko zmienić fryzjera :) westie_justa napisał(a):a na wystawach to spaniele na plecach nie są golone.. bo uszy to mają tam wyrównane i w ogóle.. a plecy? dagaa111 napisał(a):wystawowe spaniele nie mają grzbietu golonego tylko trymerowany. Zresztą tak powinno się robić u wszystkich spanieli westie_justa napisał(a):aha, no tak jest dużo psów któe powinny byc trymowane, sznaucery są chyba najczęściej golone zamiast trymowane, ja swoją wstke też goliłam a już nie golę bo te psy się trymuję:D cockermaister napisał(a):U cockera powinno się golić tylko uszy od spodu i od zewnątrz do jednejtrzeciej długosci i szyjkę :) Narina nie była od małego uczona trymowania i teraz nie ma co w ogóle jej zmuszać... Quote
cockermaister Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Hej :) jak tam wakacje wam mijają ?? kiedy nowe fotki ?? Quote
Casablanca Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 cockermaister napisał(a):Hej :) jak tam wakacje wam mijają ?? kiedy nowe fotki ?? Hej :) Całkiem nie źle, ja właśnie wróciłam z Krety i w niedzielę z Blanką na obóz z psem jedziemy ;) Narinka wypoczywa, strasznie leniwa jest ostatnio i trzeba ją zachęcać do ruchu. A jak tam u Was lato mija? Fotki będą pewnie po 21.07 jak wrócimy z obozu ;) Quote
cockermaister Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 U nas też jakoś wakacje mijają ;) ostatnio wogóle ładnej pogody nie było u nas, cały czas padało i wgl... to czekam z niecierpliwością na fotki :p Quote
Casablanca Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 cockermaister napisał(a):U nas też jakoś wakacje mijają ;) ostatnio wogóle ładnej pogody nie było u nas, cały czas padało i wgl... to czekam z niecierpliwością na fotki :p A więc po powrocie wpadamy i częstujemy fotkami ;) Quote
Mani2000 Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 to ty masz dwa psy????? z przykroscią przyznam że o tym nie wiedziałam:( ale co najważniejsze teraz wiem:) Quote
Casablanca Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 Mani2000 napisał(a):to ty masz dwa psy????? z przykroscią przyznam że o tym nie wiedziałam:( ale co najważniejsze teraz wiem:) Hehehe :D no nie no, wsyd normalnie, Narina będzie urażona jak jej o tym powiem...jak raczy się księżna obudzić oczywiście :D Quote
cockermaister Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Casablanca napisał(a):Hehehe :D no nie no, wsyd normalnie, Narina będzie urażona jak jej o tym powiem...jak raczy się księżna obudzić oczywiście :D kiedy fotki ?? Quote
Mani2000 Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Casablanca napisał(a):Hehehe :D no nie no, wsyd normalnie, Narina będzie urażona jak jej o tym powiem...jak raczy się księżna obudzić oczywiście :D Przeproś ją ode mnie ale już! Quote
Casablanca Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 cockermaister napisał(a):kiedy fotki ?? Wstawiłabym dzisiaj, ale lecę kąpać Blankę, bo jutro na wystawę jedziemy, a ten mały prosiaczek na spacerze dziś się cały od błota uwalił :D Mani2000 napisał(a):Przeproś ją ode mnie ale już! Przeprosiłam, przeprosiłam, ale ona tylko ziewnęła i się dalej spać położyła :) Quote
Casablanca Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 Mani2000 napisał(a):skoro tak woli:D :evil_lol: cockermaister napisał(a):Fotki, fotki chcemy :diabloti: Ojj widzę, że dogo się buntuje:razz: :diabloti: Quote
cockermaister Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Casablanca napisał(a): Ojj widzę, że dogo się buntuje:razz: :diabloti: fotki, fotki daj !!! Quote
Casablanca Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 cockermaister napisał(a):fotki, fotki daj !!! Jutro ;) Dzisiaj już mi się nie chce szukać, a żadnych fajnych nowych nie mam ;) Quote
Misia&Ruby Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Witam się! ;) Bardzo ładna sunieczka :) Uwielbiam takie siwulki :loveu: Quote
Casablanca Posted July 27, 2011 Author Posted July 27, 2011 [quote name='Misia&Ruby']Witam się! ;) Bardzo ładna sunieczka :) Uwielbiam takie siwulki :loveu: Witam :) Dziękujemy ;) [quote name='dagaa111']no i gdzie te fotki? Już są :diabloti: Narina była wczoraj kąpana, a dzisiaj, albo jutro będę ją strzygła :diabloti: Tarzanko po kąpieli: Pocieszający buziak od Blanki :loveu:-nie martw się, jutro znów będziesz brudna :evil_lol: Quote
cockermaister Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Ale zaroślaczek :) to fotki po strzyżeniu wstaw też ;) Quote
Misia&Ruby Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Urocza niuńka :loveu: http://i1229.photobucket.com/albums/ee464/kasandra241298/Fotki/DSC06215.jpg To zdjęcie najbardziej mi się spodobało :D Czekam na fotki po strzyżeniu ;) Quote
Recommended Posts