Casablanca Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 Narina urodziła się 8.08.2002. Jest cudowną suczką o pięknym temperamencie. Szkolenie zaczęłyśmy, gdy miała 5 lat ( dziś ma 8 ), od tego czasu nauczyła się wielu pokazowych sztuczek. Filmy ze sztuczkami dodaję do tej galeri, na stronie pies.pl : http://klub.pies.pl/video/gallery/all/kasandra241298 Narina ma już za sobą operację wycinania raka i sterylizazję. Obie operacje wykonane były tuż po ciąży urojonej. Narinka jest bardzo przyjazna i towarzyska. Uwielbia ganiać za piłką i....spać! Zaczynamy trenować agility na naszym ogrodowym torze, a jak już nauczymy się podstaw, spróbujemy sił na zawodach. Miłego oglądania :) Quote
Casablanca Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 Nazywam się Kasandra i postanowiłam przedstwaić wam moją ośmioletnią suczkę mieszańca Narinę. A oto i ona: Quote
Casablanca Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 Talia napisał(a):Śliczna jest. I ładnie przycięta :loveu: Dziękuję, przycinamy ją na cocer spaniela :loveu: Quote
Talia Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 I dobrze Wam idzie, chociaż ja się nie znam na tej rasie ;) Quote
Casablanca Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 Dziękuję :) Gdy Narina przez miesiąc nie jest obcinana zaczyna się "lokować" i gdy byliśmy z nią i naszą chihuahua nad jeziorem pewna pani powiedziała: To jest chihuahua, a to? Krzyżówka cocer spaniela i pudla? Nieźle się uśmiałyśmy ;) Quote
limonka97 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 a wyobraź sobie że te uszy by tak stały przesłodko :lol: :D Quote
Casablanca Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 Uszy żeczywiście uszy ma XL, ale one dodają jej uroku :lol: Jeśli chcecie to mogę dodać kilka fotek, jak ma uszka do góry ;) Quote
limonka97 Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 chcemy chcemy!! ja też mam kilka w mojej galerii jak diunie stanęły xDD Quote
Casablanca Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 limonka97 napisał(a):chcemy chcemy!! ja też mam kilka w mojej galerii jak diunie stanęły xDD Narinie uszka same nie stanęły, ale zdjątka dodam jak miała uszka związane po operacji, albo podtrzymywane ;) Zdjątka będą jak je gdzieś tam odnajdę :cool3: Ciekawa jestem jak by wyglądała gdyby jej tak na zawsze stanęły :razz: Quote
Casablanca Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 U babci na wakacjach na wsi : Na trampolinie : Lato, lato wszędzie-zwariowało, oszalało moje serce! : Z Leosią :lol:: Złapałam pasikonika! : Quote
Casablanca Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 Narinka przesyła pozdrowienia dla wszystkich dogomaniaków :D Quote
limonka97 Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 dziękujemy i również pozdrawiamy :D co u narinki słychać? :) Quote
Casablanca Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 limonka97 napisał(a):dziękujemy i również pozdrawiamy :D co u narinki słychać? :) U Narinki dobrze, mogę dodać kilka nowych i starych fotek Nariny :D A u Diuny coś nowego się dzieje? :cool3: Ile ona ma już lat? Quote
limonka97 Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 lat? ma około roku :PP dziekujemy ;) Quote
Casablanca Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 Narinka ma już 8... :crazyeye: Lata lecą :) A właśnie niedawno zaczęłyśmy trenować agility :eviltong: Quote
limonka97 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 o to fajnie, a macie jakieś zdjęcia z toru?? :) Quote
Casablanca Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 limonka97 napisał(a):o to fajnie, a macie jakieś zdjęcia z toru?? :) Narazie żadnych zdjęć nie mamy, ale pracujemy nad filmikiem :lol: A z Diuną jakieś psie sporty trenujesz, albo sztuczek jej uczysz? :cool3: Quote
limonka97 Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 komendy i sztuczki to pełno, czasem porzucamy frisbee ale to tylko rollery, po czym pies ucieka z talerzykiem w pysku więc ;) to tyle :D Quote
Casablanca Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 limonka97 napisał(a):komendy i sztuczki to pełno, czasem porzucamy frisbee ale to tylko rollery, po czym pies ucieka z talerzykiem w pysku więc ;) to tyle :D Acha, to super, że chociaż goni to frisbee, bo Narina, to ani myśli biec za jakimś talerzykiem :evil_lol: A jaką metodą sztuczki trenujecie: klikier, zabawka? My stosujemy metodę "Dawaj żarcie" i w przypadku mojego żarłoka ta metoda się bardzo sprawdza :lol: Quote
limonka97 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 kliker + smakol, w przerwie zabawa, uczyłyśmy się w wesołej łapce i stąd to mamy ;) Quote
Casablanca Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 Acha :) Ja klikierem nie próbowałam, ale smaczki nie są chyba takie złe :cool3: A co tam nowego u Diuny? Wygłaszcz ją ode mnie :loveu::loveu::loveu: Quote
limonka97 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 a, głaskania ma aż za dużo :lol: a Diuna ma nowe legowisko, i zapraszamy na kilka nowych fotek u nas (na str 25) :D Quote
Recommended Posts