mshume Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 Lika, ja pamiętam. pamiętam. Dziś Abrakadabra jedzie do wetki, umówi z nią wszystko i podamy Ci konto, Złota Kobieto :) Borówka chcesz też pomóc suni, to cudnie. Te nasze tymczaski to gołe i wesołe, w sensie zero szczepień i innych zabiegów.lika1771 napisał(a):A ja nr konta Quote
magdola Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Proszę o jakieś info w skrócie o małej. Mam domek dla pokrzywdzonego masleństwa, warunek : w domu jest królik miniatura (6 kg hehe) i 2 koty 3 mies- 1 szuka domu:) Quote
mshume Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 Magdola, wszystko jest na wątku, patrz 1 post :) Quote
magdola Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 mshume napisał(a):Magdola, wszystko jest na wątku, patrz 1 post :) Chodzi o to, ze teraz zbieram info o różnych psach w potrzebie w typie lub nie, warunek musi tolerować koty i króliki i państwo z tego co wiem to są w stanie pokryć koszty steryki ni podróży, tylko musi być spełnionyy warunek i piesek musi mieć "to coś".....dlatego pisze...dom do sprawdznia, ale wydaje się ok.....bardzo ok.... Quote
andzia69 Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 no to jestem u kielczanko-warszawianki póki co;) Quote
mshume Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 Poproszę Maddalenę,żeby sprawdziła reakcję suni na te zwierzęta. Kto mogłby sprawdzić dom? (lepiej,zeby to była inna osoba niż Ty,żeby zachować obiektywizm :) Quote
andzia69 Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 mshume napisał(a):Poproszę Maddalenę,żeby sprawdziła reakcję suni na te zwierzęta. Kto mogłby sprawdzić dom? (lepiej,zeby to była inna osoba niż Ty,żeby zachować obiektywizm :) jeśli to będzie Szczecin to jest tam troszkę dogomanek;) ale myślę, że Magdola nie da krzywdy psiakowi zrobić:) Quote
magdola Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 andzia69 napisał(a):jeśli to będzie Szczecin to jest tam troszkę dogomanek;) ale myślę, że Magdola nie da krzywdy psiakowi zrobić:) Nie dam jednak wolę żeby to była inna osoba...może być razem ze mną...mam obiektywną dogomaniaczkę i polegam na jej decyzji, tych ludzi znam "z widzenia" a nie4 raz był przypadek, że najl;epszy dom okazał się beeeeeeeee....... Quote
magdola Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 mshume napisał(a):Poproszę Maddalenę,żeby sprawdziła reakcję suni na te zwierzęta.Byłoby super! mshume napisał(a):Kto mogłby sprawdzić dom? (lepiej,zeby to była inna osoba niż Ty,żeby zachować obiektywizm :)~Ja myślę że Lazy mi nie odmówi, aczkowiek.....jestem za... Quote
leni356 Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 A Madallena w ogóle wyśle sunię do Szczecina? Madallena zawsze oddaje swoje ukochane podopieczne do Warszawy najdalej, więc może zapytajcie wcześniej Quote
magdola Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 leni356 napisał(a):A Madallena w ogóle wyśle sunię do Szczecina? Madallena zawsze oddaje swoje ukochane podopieczne do Warszawy najdalej, więc może zapytajcie wcześniej dlatego pytam:) Quote
E-S Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 [quote name='magdola']dlatego pytam:) Madallena ma bana na dogo, pytać ją bezposrednio można tu: http://www.bernardyn.org/forum/showthread.php?tid=303&page=1 i wtedy najszybciej otrzyma się odpowiedź. Na pewno mowy nie ma o wyjeździe suni przed sterylką aborcyjną, Magda się na to nie zgodzi. Quote
leni356 Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Rozmawiałam z Madalleną, domek tylko w Warszawie Quote
magdola Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 leni356 napisał(a):Rozmawiałam z Madalleną, domek tylko w Warszawie No i wsio..... Quote
erka Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 E-S napisał(a):Weterynarz powiedziała, że najpierw sterylizacja, potem wirusówki. E-S, ale wet wie,że sunia jest ze schronu, gdzie ewentualnie mogła miec kontakt z wirusem? Quote
E-S Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 erka napisał(a):E-S, ale wet wie,że sunia jest ze schronu, gdzie ewentualnie mogła miec kontakt z wirusem? Wie. Albo sterylka aborcyjna - albo ... szczeniaczki bo po szczepieniu z operacją trzeba czekać ok. 3 tyg. Quote
erka Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Miejmy nadzieje, że sunia jest zdrowa i wszystko bedzie w porządku:). Quote
E-S Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 erka napisał(a):Miejmy nadzieje, że sunia jest zdrowa i wszystko bedzie w porządku:). Została przebadana na tyle, na ile fundusze darmowego DT pozwoliły a z powodu usg nie wystarczyło kasy na krew ... Niemniej badania stwierdziły, że jest zdrowa. Quote
Abrakadabra Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Sterylka w gabinecie, w którym dzisiaj bylam (z inna sunia, ale w tej samej sprawie) moze odbyc sie najwczesniej za 1,5tygodnia. Mshume? Jak wysoka jest ta ciaza? Mam jeszcze jeden pomysl, ale koszt bedzie wiekszy. Jutro dowiem sie dokladnie jaki. Ja tez mam potencjalny domek i to w W-wie, tak jak chce Madallena :) Quote
mshume Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 Ciąża ma ok.3 tygodni.Zadzwonię dzisiaj do Ciebie :) Quote
malagos Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 [quote name='Abrakadabra']Sterylka w gabinecie, w którym dzisiaj bylam (z inna sunia, ale w tej samej sprawie) moze odbyc sie najwczesniej za 1,5tygodnia. Mshume? Jak wysoka jest ta ciaza? Mam jeszcze jeden pomysl, ale koszt bedzie wiekszy. Jutro dowiem sie dokladnie jaki. Ja tez mam potencjalny domek i to w W-wie, tak jak chce Madallena :) Zapisujcie wszystkie, a moze ktoś chce te moja śliczna Gabisię-miniaturkę? http://www.dogomania.pl/threads/191623-Maciupe%C5%84ka-przeurocza-3-mies.-sunia-Gabi-szuka-domu! Quote
agnieszka24 Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Poprosiłam sterylkową skarbonkę o pomoc dla Romki. Kochana Soema wpisała sunię na listę :) Było by miło, gdyby ktoś mógł w podzięce dla skarbonki wpłacić grosik, albo zrobić bazarek na sterylki. A może ktoś chciałby dołaczyć do grona deklarowiczów?? Cel jest szczytny!! mashume pilotuj sprawę na wątku skarbonki, bo może dziewczyny polecą tańszego weta. Będzie tez później potrzebny adres lecznicy. http://www.dogomania.pl/threads/184498-Akcja-STERYLIZACJA-%28by-bezdomniak%C3%B3w-by%C5%82o-mniej%29-NOWE-Konto-!!!?p=15271605&viewfull=1#post15271605 Quote
Recommended Posts