mshume Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 Mantis, jeszcze raz Ci dziękuję.:) Lola bardzo lubi duże psy, może taki domek, jak dla Pchełki się znajdzie (Pchła mieszka z labkiem Majorem ) ;) [quote name='Mantis']Lola ma ogłoszenia na stronkach: allegro.pl, facebook.com, nk.pl, adopcje.org, e-zwierzak.pl i psy.pl Banerek dla dziewczynki :) Quote
mshume Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 Nie mam kasy na szczepienie Loli, karmę też już trzeba kupić. Zostałam z tym sama. Wróciłam do pracy i nie mam czasu na bazarki i szukanie kasy. Lola to zdecydowanie moj ostatni tymczas :( A tu taki portrecik i opis spaniela tybetanskiego. No wypisz wymaluj Lolisława :) http://www.wetv.com/pets/dog-breeds/companion/tibetan-spaniel.html Quote
erka Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Bardzo prosimy o wsparcie dla Loli, na szczepienie i karmę:). Quote
Aga - Czakra Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Szczepienie w Warszawie dla Loli gratis. Proszę o kontakt osobę, która "sfinalizuje akcję". Quote
erka Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Aga-Czakra, dzięki:). Mshume skontaktuje sie z Tobą. Quote
saga_86 Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Dostałam mail o takiej treści: [FONT=Arial]Dobry wieczór ,niewiem czy dostała Pani mojego smsa z danymi osobowymi.Prosiłam o kilka zdjęć na maila Loli,ale narazie nic nieznajduję w skrzynce odbiorczej.Chciałabym spytać ile czasu potrwa ta cała procedura adopcyjna,kiedy mogę sie kogoś spodziewać.Pozdrawiam. Ania Czy mam przesyłać na ten adres zdjęcia Loli? [/FONT] Quote
mshume Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 Nie wiem o jaką osobę chodzi. Ja jednak przyjmuję zasadę,że jeśli ktoś poważnie podchodzi do adopcji to do mnie DZWONI. Quote
mshume Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 Bardzo dziękuję za propzycję.Aga, przepraszam,ze dopiero dzis piszę, ale bylam od piątku w szpitalu :( Jak mozemy sie skontaktować? Aga - Czakra napisał(a):Szczepienie w Warszawie dla Loli gratis. Proszę o kontakt osobę, która "sfinalizuje akcję". Quote
erka Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Piękna Lola cały czas czeka na domek:). Quote
malagos Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 saga_86 napisał(a):Dostałam mail o takiej treści: [FONT=Arial]Dobry wieczór ,niewiem czy dostała Pani mojego smsa z danymi osobowymi.Prosiłam o kilka zdjęć na maila Loli,ale narazie nic nieznajduję w skrzynce odbiorczej.Chciałabym spytać ile czasu potrwa ta cała procedura adopcyjna,kiedy mogę sie kogoś spodziewać.Pozdrawiam. Ania Czy mam przesyłać na ten adres zdjęcia Loli? [/FONT] a ja zawsze i na maile odpowiadam, przesyłam zdjecia itp. Potem proszę o telefon i sobie gadamy. Tylko mi przykro, mshume, ze zostałaś z tymczasowiczką sama. Dobrze, ze to szczepienie będzie darmowe. Quote
mshume Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 Lolcia od wczoraj w swoim domku. Mieszka w Podkowie Leśnej z uroczymi 10 letnimi bliźniaczkami, Pańcią która jest w domu i wesołym Panem :) Jestem szczęśliwa.Zabrali ją, chociaż gadzina wszystkich obwarczała, a mój córkę z którą spała złapała zębami. Pewnie czuła,co się święci :( Quote
ewelinka_m Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 to cudowne wiadomości :multi::multi: a gdyby ktoś jeszcze chciał małą sunieczkę to...od jutra nie mamy co zrobić z trójłapką..wróci chyba na ulicę.. :-( waży może z 6 kg, ma ok 4 lat Quote
mshume Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 Ja niestety nie mogę, skończyłam już moją przygodę z bezpłatnym DT, zostały mi tylko długi... Quote
Kashdog Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Jak super, że Lola znalazła DOM :multi::multi::multi::multi: Quote
erka Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Mshume, bardzo Ci dziękujemy za opiekę na Lolą i cieszymy sie z jej domku:loveu::loveu:. A nie udało sie wykorzystać tego darmowego szczepienia? Quote
andzia69 Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 mshume napisał(a):Ja niestety nie mogę, skończyłam już moją przygodę z bezpłatnym DT, zostały mi tylko długi... Mshume...bardzo mi przykro, że masz długi po tymczasowaniu...ale z tego co wiem, to na naszym watku od początku akcji ze schronem pisałyśmy, ze nie damy rady pomóc finansowo:(:( dług psiaków STOZu wynosi ponad 10000 z tego co wiem, nasze psiaki - czyli pod opieką niestowarzyszonych osób - też już mają wielkie długi (sam Oskar ponad 500 zł)...więc zrozum nas ...my już nie dajemy rady i wychodzi na to, ze obecnie znalezione/zgłoszone psy musimy zostawiać na pastwę losu lub hycla ze schronu...:( Quote
mshume Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 E,dziewczyny ja do Was nie mam zadnych pretensji,znam sytuacje Kielc nie od dzis.Erko,propozycja szczepienia aktualna, bedziemy Lole szczepic w przyszlym tygodniu:) Quote
Recommended Posts