Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mantis, jeszcze raz Ci dziękuję.:) Lola bardzo lubi duże psy, może taki domek, jak dla Pchełki się znajdzie (Pchła mieszka z labkiem Majorem ) ;) [quote name='Mantis']Lola ma ogłoszenia na stronkach: allegro.pl, facebook.com, nk.pl, adopcje.org, e-zwierzak.pl i psy.pl

Banerek dla dziewczynki :)

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dostałam mail o takiej treści: [FONT=Arial]Dobry wieczór ,niewiem czy dostała Pani mojego smsa z danymi osobowymi.Prosiłam o kilka zdjęć na maila Loli,ale narazie nic nieznajduję w skrzynce odbiorczej.Chciałabym spytać ile czasu potrwa ta cała procedura adopcyjna,kiedy mogę sie kogoś spodziewać.Pozdrawiam. Ania

Czy mam przesyłać na ten adres zdjęcia Loli?
[/FONT]

Posted

Bardzo dziękuję za propzycję.Aga, przepraszam,ze dopiero dzis piszę, ale bylam od piątku w szpitalu :( Jak mozemy sie skontaktować?

Aga - Czakra napisał(a):
Szczepienie w Warszawie dla Loli gratis. Proszę o kontakt osobę, która "sfinalizuje akcję".

Posted

saga_86 napisał(a):
Dostałam mail o takiej treści: [FONT=Arial]Dobry wieczór ,niewiem czy dostała Pani mojego smsa z danymi osobowymi.Prosiłam o kilka zdjęć na maila Loli,ale narazie nic nieznajduję w skrzynce odbiorczej.Chciałabym spytać ile czasu potrwa ta cała procedura adopcyjna,kiedy mogę sie kogoś spodziewać.Pozdrawiam. Ania

Czy mam przesyłać na ten adres zdjęcia Loli?
[/FONT]

a ja zawsze i na maile odpowiadam, przesyłam zdjecia itp.
Potem proszę o telefon i sobie gadamy.

Tylko mi przykro, mshume, ze zostałaś z tymczasowiczką sama. Dobrze, ze to szczepienie będzie darmowe.

Posted

Lolcia od wczoraj w swoim domku. Mieszka w Podkowie Leśnej z uroczymi 10 letnimi bliźniaczkami, Pańcią która jest w domu i wesołym Panem :) Jestem szczęśliwa.Zabrali ją, chociaż gadzina wszystkich obwarczała, a mój córkę z którą spała złapała zębami. Pewnie czuła,co się święci :(

Posted

mshume napisał(a):
Ja niestety nie mogę, skończyłam już moją przygodę z bezpłatnym DT, zostały mi tylko długi...

Mshume...bardzo mi przykro, że masz długi po tymczasowaniu...ale z tego co wiem, to na naszym watku od początku akcji ze schronem pisałyśmy, ze nie damy rady pomóc finansowo:(:( dług psiaków STOZu wynosi ponad 10000 z tego co wiem, nasze psiaki - czyli pod opieką niestowarzyszonych osób - też już mają wielkie długi (sam Oskar ponad 500 zł)...więc zrozum nas ...my już nie dajemy rady i wychodzi na to, ze obecnie znalezione/zgłoszone psy musimy zostawiać na pastwę losu lub hycla ze schronu...:(

Posted

E,dziewczyny ja do Was nie mam zadnych pretensji,znam sytuacje Kielc nie od dzis.Erko,propozycja szczepienia aktualna, bedziemy Lole szczepic w przyszlym tygodniu:)