Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mshume napisał(a):
Posłałaś zdjęcia suniek, czy mam posyłać, bo dopiero od 15 minut mam komputer do dyspozycji ;)

Nie, nie wyslalam... korzystam z komputera, w ktorym mam totalnie zawirusowana poczte.
Jesli dasz rade, to wyslij je prosze.

Posted

MAM PROBLEM< PROSZE O POMOC< RADĘ: Lola najprawdopodobniej zaczyna cieczkę.Znalazłam na podłodze kilka kropel krwi, sunia ciągle się wylizuje. Moj pies zaczął namolnie za nią chodzić i obwąchiwać, próbował też wskakiwać na Lolkę I tu jest problem: mój pies to niekastrowany samiec (pies wystawowy). Co mam robić, sterylka umówiona na przyszły tydzień. Ja 2.09 idę już do pracy, co tu się w domu będzie działo. Nie mam jak ich separować Nie mogę ich teraz i na spacer razem wziąć, bo jak jakis pies podejdzie, to mój samiec zrobi drakę Można podać jakiś zastrzyk na wstrzymanie cieczki? POMOCY!

Posted

mshume napisał(a):
MAM PROBLEM< PROSZE O POMOC< RADĘ: Lola najprawdopodobniej zaczyna cieczkę.Znalazłam na podłodze kilka kropel krwi, sunia ciągle się wylizuje. Moj pies zaczął namolnie za nią chodzić i obwąchiwać, próbował też wskakiwać na Lolkę I tu jest problem: mój pies to niekastrowany samiec (pies wystawowy). Co mam robić, sterylka umówiona na przyszły tydzień. Ja 2.09 idę już do pracy, co tu się w domu będzie działo. Nie mam jak ich separować Nie mogę ich teraz i na spacer razem wziąć, bo jak jakis pies podejdzie, to mój samiec zrobi drakę Można podać jakiś zastrzyk na wstrzymanie cieczki? POMOCY!

uuułaaa...

no to tak...jeśli to początek cieczki to raczej/chyba psiak nie powinien się za bardzo interesować, a sunia nie pozwoli mu na zbytnie napastowanie...no ale niedługo, za jakieś 1,5-2 tyg moze być nieciekawie:shake:

zastrzyk...zastrzyk się podaje, ale nie żeby powstrzymać cieczkę, a zeby jej nie było - ale teraz to za późno...no chyba, ze są jakieś nowe srodki,o których nie słyszałam...

no i żeby było jeszcze gorzej...to sterylkę trzeba odłożyć:placz:

kurde...nie wiem, co ci poradzić:( podobno są jakieś preparaty do psikania, żeby pies nie czuł cieczki...no ale ja na własnej skórze nie sprawdziłam, więc nie wypowiem się o ich skuteczności...

Posted

Andzia, dzięki za wypowiedź. Kto jeszcze coś napisze, możecie macie jakies doswiadczenie w tej kwestii? Jak to tak dalej pojdzie, to Lolka będzie szukać innego DT, masakra :(

Posted

Saga, będę Ci baaardzo wdzięczna za ogłoszenia Loli. Tekst do ogłoszeń, jest w 1 poście. :) Zdjęcia też. Wstaw też to zdjęcie, gdzie jest z kudłatą koleżanką. Najbardzie jzależy mi na cafeanimal, morusek,alegratka. Gumtree już ma. Kto może zrobić Allegro wyróżnione? Oczywiście natychmiast zwrócę kasę. :)

saga_86 napisał(a):
To poproszę tekst do ogłoszeń i numer telefonu;)

Posted

Ja przerywałam cieczkę podając PILL'KAN 20 /subst. czynna octan megestrolu/, to jest w formie takich cukierków, które podaje sie przez 10 dni.
Ale koniecznie trzeba zacząc podawać nie później niz do 3 dnia po rozpoczęciu cieczki.

Posted

Lola ma ogłoszenia na stronkach: allegro.pl, facebook.com, nk.pl, adopcje.org, e-zwierzak.pl i psy.pl

Banerek dla dziewczynki :)

[url=http://www.dogomania.pl/threads/191591][IMG]http://i53.tinypic.com/oqiurm_th.jpg[/IMG][/url]

Posted

mshume jak będzie ktoś konkretny dzwonił o małą sunię to dam Twoje namiary.
Mała jest śliczna i jak czytam z charakterkiem...
Niedługo ruszymy z Allegro informacyjnym naszych PLASKATYCH to wtedy będzie większe zainteresowanie.
Wiadomo dzwoni kupę oszołomów ale czasem naprawdę fajni ludzie się trafiają.

Posted

Miałam kilka zapytań, ale to kompletnie NIE TE domy :( Więc będę wdzięczna za polecanie Loli.
Lolcia złagodniała. lubi się przytulać, śpi w łóżku. Ktoś będzie miał pociechę ze ślicznoty :)