Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam Was :)
na dogomanii jestem już trochę, ale mało się odzywałam, wolałam czytać :) Ale chciałabym zapytać Was, doświadczonych, o mojego Neo, który nie jest rasowcem, ale w książeczce zdrowia ma napisane syberian husky. Moim zdaniem jest raczej husky_malamute, bowiem waży 35 kg i jest wielki jak niedźwiadek.
Niestety, nie mogę (albo nie umiem) załączyć zdjęć...

Samo okreslenie pochodzenia nie jest aą tak bardzo dla mnie istotne, bo Neo jest z nami już 4 lata i właściwie zachowuje się jak niewychowany haszczak. Ale chętnie poczytałabym, jak to widzicie.
pozdrawiam serdecznie. Neo jest w moim awku, ale 100x100 pikseli to za mało, by cokolwiek zobaczyc ;-)
pozdrawiam!

Posted

[quote name='Jasmin_43']Niestety, nie mogę (albo nie umiem) załączyć zdjęć.

Witamy Witamy :multi::multi::multi:

jeśli masz problem ze wrzuceniem zdjęć, to spróbuj przez http://www.tinypic.com/
Wybiera się plik i rozmiar a potem jest, ,,Kod IMG forów i paneli dyskusyjnych" i trzeba skopiować poniższy adres i wkleić go na dogomanii przy nowej wiadomości klikając ikonkę "nowa grafika".
Czekamy na więcej zdjęć :p Chętnie Neo w całej okazałości :p
Ja mam "prawie" 2 malamuty i częste spacery z Syberianami więc może mi się uda wychwycić jakieś znaki wskazujące na Malamutka lub Hasiora :p

Zapraszamy do nas "Czina - cudna Malamutka" lub na www.czina.pl

• 1 month later...
Posted

" class="ipsImage" alt="">

I jeszcze jedno - do niedawna na 10-metrowej lince, bo nie wiedziałam, czy nie będzie zwiewał z nowego domu. Teraz biega luzem, choć wypatruję dnia, w którym przeskoczy ogrodzenie...

Posted

świetny jest:)

To może nie puszczaj go luzem jak boisz się że Tobie ucieknie(wiadomo o wypadek nie trudno),zapewnij Neo sporo ruchu,aby mógł spalić swoją energię,a na lince niech będzie dla swojego bezpieczeństwa