Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Plicha']Zapisuję sobie wątek, niestety z powodu straty pracy nie mogę pomóc finansowo ale będę odwiedzać sunię i gdyby ktoś robił bazarek, mogłabym jakieś rzeczy przekazać. Mam nadzieję że sunia znajdzie szybko kochający dom bo bardzo na niego zasługuje.[/QUOTE]
Może sama zrobisz bazarek?

• Replies 161
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chętnie bym zrobiła tylko że jestem zielona w tym temacie, bo nigdy sama nie robiłam, czasem się podłączałam przekazując fanty. Ale jeśli nikt się nie zgłosi może spróbuję zgłębić wiedzę na temat robienia bazarków chociaż pierwszy raz pewnie trochę czau by mi to zajęło :)

Posted

No, to bez Funi ratujacej życie swojej suni i MaDi cięzko bedzie wątek w pierwszej 20 utrzymać ... Jutro być może będę u Punieczki ...

Posted

[quote name='E-S']No, to bez Funi ratujacej życie swojej suni i MaDi cięzko bedzie wątek w pierwszej 20 utrzymać ... Jutro być może będę u Punieczki ...[/QUOTE]
Razem damy radę, najważniejsze aby sunia Funi wróciła do zdrowia. Punia jest bezpieczna mam nadzieje,że już niebawem się otworzy i pokaże jaka z niej wspaniała psina.

Posted

Plicha napisał(a):
Zaglądam i pozdrawiam suńkę. Może jakiś bannerek z nią macie, wstawiłabym sobie do podpisu, więcej osób może by zajrzało. Czy sunia ma już ogłoszenia?

Będę bardzo wdzięczna jeśli zrobisz jakiekolwiek ogłoszenia dla Puni.

Posted

as_ko napisał(a):
Mi też działa.

A ja mam linuxa .... coś za coś jak widać. To jak moge wejść w ten wątek skoro nie mogę przez link ??? W ogóle nie mogę ???
Kurde mol, mój osobisty informatyk na konferencji a ja jak pijane dziecię we mgle ...

Posted

MaDi napisał(a):
Wpisz w google "szukamy domów dla podopiecznych lubelska straż ochrony zwierząt" mi wyskoczyło jako 2 pozycja.

Dzięki, to akurat działa :D

Posted

Punia czuje sie bardzo dobrze .Cieczka jest obecnie w srodkowej fazie więc czekamy na koniec i pojedziemy zaszzczepic .
Trosszke przytyła ,jest wesoła i przyjacielska .Bardzo lubi towarzystwo innych zwierząt ,ale na razie jest on minimalny ze względów wiadomych .Juz widze ,ze moze byc sunia dominujaca .Nie boi sie inych zwierząt .szczekania .Jest zaciekawiona i chetna do kontaktów.Apety dopisuje .Grzeczna w boksie .