MaDi Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='Plicha']Zapisuję sobie wątek, niestety z powodu straty pracy nie mogę pomóc finansowo ale będę odwiedzać sunię i gdyby ktoś robił bazarek, mogłabym jakieś rzeczy przekazać. Mam nadzieję że sunia znajdzie szybko kochający dom bo bardzo na niego zasługuje.[/QUOTE] Może sama zrobisz bazarek? Quote
Plicha Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Chętnie bym zrobiła tylko że jestem zielona w tym temacie, bo nigdy sama nie robiłam, czasem się podłączałam przekazując fanty. Ale jeśli nikt się nie zgłosi może spróbuję zgłębić wiedzę na temat robienia bazarków chociaż pierwszy raz pewnie trochę czau by mi to zajęło :) Quote
E-S Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 No, to bez Funi ratujacej życie swojej suni i MaDi cięzko bedzie wątek w pierwszej 20 utrzymać ... Jutro być może będę u Punieczki ... Quote
MaDi Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 [quote name='E-S']No, to bez Funi ratujacej życie swojej suni i MaDi cięzko bedzie wątek w pierwszej 20 utrzymać ... Jutro być może będę u Punieczki ...[/QUOTE] Razem damy radę, najważniejsze aby sunia Funi wróciła do zdrowia. Punia jest bezpieczna mam nadzieje,że już niebawem się otworzy i pokaże jaka z niej wspaniała psina. Quote
matrioszka2 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Szkieleciku, szukaj domku.Kto przygarnie wymęczoną Sarunię ...? Quote
Plicha Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Zaglądam i pozdrawiam suńkę. Może jakiś bannerek z nią macie, wstawiłabym sobie do podpisu, więcej osób może by zajrzało. Czy sunia ma już ogłoszenia? Quote
Ewanka Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Piękna suczynka, a to spojrzenie ... :) Quote
MaDi Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Plicha napisał(a):Zaglądam i pozdrawiam suńkę. Może jakiś bannerek z nią macie, wstawiłabym sobie do podpisu, więcej osób może by zajrzało. Czy sunia ma już ogłoszenia? Będę bardzo wdzięczna jeśli zrobisz jakiekolwiek ogłoszenia dla Puni. Quote
MaDi Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Założyłam wątek zbiorczy dla innych psów/zwierząt będących pod opieka fundacji. W miarę możliwości i potrzeb będzie on uzupełniany. Zapraszam serdecznie. http://www.dogomania.pl/threads/192356-SZUKAMY-DOM%C3%93W-dla-podopiecznych.-Fundacja-Lubelska-Straz-Ochrony-Zwierz%C4%85t. Quote
E-S Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 MaDi napisał(a):Założyłam wątek zbiorczy dla innych psów/zwierząt będących pod opieka fundacji. W miarę możliwości i potrzeb będzie on uzupełniany. Zapraszam serdecznie. http://www.dogomania.pl/threads/1923...-Zwierz%C4%85t. MaDi link nie chodzi ... Quote
MaDi Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 E-S napisał(a):MaDi link nie chodzi ... Już chodzi. Quote
MaDi Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Zapraszam na bazarek http://www.dogomania.pl/threads/192385-SUPER-BAZAR-na-zag%C5%82odzon*****!Do-godz.-20-14.09.2010. Quote
E-S Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 MaDi napisał(a):Już chodzi. No mnie nie .... o tak mi się wyświetla jak klikam: Nie odnaleziono serwera Firefox nie może odnaleźć serwera www.dogomania.192356-szukamy-dom%c3%93w-dla-podopiecznych.-fundacja-lubelska-straz-ochrony-zwierz%c4%85t. Quote
MaDi Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Ja mam normalnie, wcześniej był błąd. Może ktoś to jeszcze sprawdzić? Quote
as_ko Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 MaDi napisał(a):Ja mam normalnie, wcześniej był błąd. Może ktoś to jeszcze sprawdzić? Mi też działa. Quote
E-S Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 as_ko napisał(a):Mi też działa. A ja mam linuxa .... coś za coś jak widać. To jak moge wejść w ten wątek skoro nie mogę przez link ??? W ogóle nie mogę ??? Kurde mol, mój osobisty informatyk na konferencji a ja jak pijane dziecię we mgle ... Quote
MaDi Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 E-S napisał(a):No mnie nie .... o tak mi się wyświetla jak klikam: Nie odnaleziono serwera Firefox nie może odnaleźć serwera www.dogomania.192356-szukamy-dom%c3%93w-dla-podopiecznych.-fundacja-lubelska-straz-ochrony-zwierz%c4%85t. Wpisz w google "szukamy domów dla podopiecznych lubelska straż ochrony zwierząt" mi wyskoczyło jako 2 pozycja. Quote
E-S Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 MaDi napisał(a):Wpisz w google "szukamy domów dla podopiecznych lubelska straż ochrony zwierząt" mi wyskoczyło jako 2 pozycja. Dzięki, to akurat działa :D Quote
Plicha Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 MaDi napisał(a):Będę bardzo wdzięczna jeśli zrobisz jakiekolwiek ogłoszenia dla Puni. MaDi jaki namiar podać w ogłoszeniach? Telefon, mail? Quote
MaDi Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Ja prowadzę sprawy adopcyjne psów z tamtego miejsca( 602228411 lipianinola@gmail.com) ew. kontakt fundacyjny. Quote
matrioszka2 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Pokaż swój kaloryfer; może ktoś zapłacze i przygarnie. Quote
funia Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 Punia czuje sie bardzo dobrze .Cieczka jest obecnie w srodkowej fazie więc czekamy na koniec i pojedziemy zaszzczepic . Trosszke przytyła ,jest wesoła i przyjacielska .Bardzo lubi towarzystwo innych zwierząt ,ale na razie jest on minimalny ze względów wiadomych .Juz widze ,ze moze byc sunia dominujaca .Nie boi sie inych zwierząt .szczekania .Jest zaciekawiona i chetna do kontaktów.Apety dopisuje .Grzeczna w boksie . Quote
Recommended Posts