sacred PIRANHA Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 nie zamierzam przepraszać za to że sie pojawiłam, zostałam zaproszona na ten wątek przez Madi (odsuwam prywatne sprawy na bok jesli chodzi o psy proponuję Tobie zrobić to samo) chodzi mi o tą sunię w tej chwili i to że jest akurat u Ciebie nie przeszkadza mi zupełnie w udzielaniu sie w jej adopcji ...tyle ode mnie Quote
funia Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 Więc ja rezygnuje .I na kazdym wątku na którym sie pojawisz pisac nie będę a tym bardziej odpowiadać na Twoje pytania . MaDI Pozostaje nam niestety kontakt telefoniczny . Quote
sacred PIRANHA Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 funiu bardzo mi przykro, że tak stawiasz sprawę. Myślałam, że dla nas wszystkich psy są najważniejsze... Ps. jak pojawie się na twoim wątku to też przestaniesz się na nim udzielać? Quote
MaDi Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Jak chcecie, nie rozumie takiego podejścia ale to Wasza sprawa, każdy ma prawo do decydowania o sobie. Quote
funia Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 JAk tylko zadziała edecja ignorowanych (niestety nie działa ) wrzucam Cię do nich Piranio i mamy problem z głowy .Ja jestem na wątku Ciebie nie widze .Chyba dobre rozwiązanie dla dobra psów .... Quote
sacred PIRANHA Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 rób jak uważasz w końcu jesteś dorosła i odpowiadasz za to co robisz... Madi, Sayrel jesli nadal będziecie potrzebować mojej pomocy to z mojej strony jest to jak najbardziej aktualne cały czas Quote
MaDi Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 sacred PIRANHA napisał(a): Madi, Sayrel jesli nadal będziecie potrzebować mojej pomocy to z mojej strony jest to jak najbardziej aktualne cały czas Dzięki, każda pomoc bardzo się liczy. Quote
LadyS Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Byłam dziś z MaDi u Puni w klinice. Kilka zdjęć i filmików. Quote
LadyS Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Ciemno było, stąd jakość. Filmiki: View My Video View My Video View My Video Generalnie suka jest wycofana, ale będą z niej psy. Mnie nie znała kompletnie, ale podchodziła do mnie, dała się wykąpać i wytrzeć. Przy robieniu zdjęć nie miała nic przeciwko. Suka bardzo dobrze reaguje na MaDi, próbowała ją nawet zaczepiać do zabawy. Zero agresji. Do innych psów spokojna, choć miała ochotę uciszyć czarną szczylkę, która ją obszczekiwała. Daje sobie zabrać kość, bez problemu można przy niej wszystko robić. Na początku nieco nerwowo reagowała na dźwięki ulicy, ale po paru minutach przywykła. Wg mnie trzeba jej kontaktu z możliwie dużą liczbą znających się na psich zachowaniach ludzi, a do tego socjalizacji i przyzwyczajenia do miasta itd. Doskonale nadaje się do mieszkania, raczej nie na podwórko - zdziczałaby. Jej potrzeba kontaktu z człowiekiem. Quote
MaDi Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Laydy dzięki za info ale wrzuć to wszystko na wątek huskych z mojego banera bo ten mało kto odwiedza. Quote
gigel Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman]Włączcie się proszę do wydarzenia. Psy ze Schroniska weWrześni są w niebezpieczeństwie!!![/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT="Tahoma"]http://www.facebook.com/event.php?eid=198764590160444[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT="Tahoma"] [/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT="Arial"]http://www.facebook.com/pages/Fundacja-Mrunio/160153134034113#!/event.php?eid=182181898500460[/FONT][FONT="Arial"][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] Quote
Recommended Posts