Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie zamierzam przepraszać za to że sie pojawiłam, zostałam zaproszona na ten wątek przez Madi (odsuwam prywatne sprawy na bok jesli chodzi o psy proponuję Tobie zrobić to samo) chodzi mi o tą sunię w tej chwili i to że jest akurat u Ciebie nie przeszkadza mi zupełnie w udzielaniu sie w jej adopcji ...tyle ode mnie

• Replies 161
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Więc ja rezygnuje .I na kazdym wątku na którym sie pojawisz pisac nie będę a tym bardziej odpowiadać na Twoje pytania .
MaDI Pozostaje nam niestety kontakt telefoniczny .

Posted

JAk tylko zadziała edecja ignorowanych (niestety nie działa ) wrzucam Cię do nich Piranio i mamy problem z głowy .Ja jestem na wątku Ciebie nie widze .Chyba dobre rozwiązanie dla dobra psów ....

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):

Madi, Sayrel jesli nadal będziecie potrzebować mojej pomocy to z mojej strony jest to jak najbardziej aktualne cały czas

Dzięki, każda pomoc bardzo się liczy.

• 2 weeks later...
Posted

Ciemno było, stąd jakość.

Filmiki:

View My Video

View My Video

View My Video

Generalnie suka jest wycofana, ale będą z niej psy. Mnie nie znała kompletnie, ale podchodziła do mnie, dała się wykąpać i wytrzeć. Przy robieniu zdjęć nie miała nic przeciwko. Suka bardzo dobrze reaguje na MaDi, próbowała ją nawet zaczepiać do zabawy. Zero agresji. Do innych psów spokojna, choć miała ochotę uciszyć czarną szczylkę, która ją obszczekiwała. Daje sobie zabrać kość, bez problemu można przy niej wszystko robić. Na początku nieco nerwowo reagowała na dźwięki ulicy, ale po paru minutach przywykła. Wg mnie trzeba jej kontaktu z możliwie dużą liczbą znających się na psich zachowaniach ludzi, a do tego socjalizacji i przyzwyczajenia do miasta itd. Doskonale nadaje się do mieszkania, raczej nie na podwórko - zdziczałaby. Jej potrzeba kontaktu z człowiekiem.

• 6 months later...
Posted

[FONT=Times New Roman][/FONT]
[FONT=Times New Roman]Włączcie się proszę do wydarzenia. Psy ze Schroniska weWrześni są w niebezpieczeństwie!!![/FONT]
[FONT="Tahoma"]http://www.facebook.com/event.php?eid=198764590160444[/FONT]
[FONT="Tahoma"] [/FONT]
[FONT="Arial"]http://www.facebook.com/pages/Fundacja-Mrunio/160153134034113#!/event.php?eid=182181898500460[/FONT][FONT="Arial"][/FONT]
[FONT=Times New Roman] [/FONT]