MARGOL Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 zapraszam na bazarek dla chorego JASKA http://www.dogomania.pl/threads/203393-Bazarek-dla-JA%C5%9AKA-z-Fundacji-Bernardyn-(02.03.11-12.03.11) Quote
Inez de Villaro Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 Dorcia dostaje preparat stawowy artroflex, poza tym wszystko toczy sie jak dawniej...czyli czekanie na ten właściwy dom :) Quote
Benia-b Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Inez de Villaro napisał(a):Dorcia dostaje preparat stawowy artroflex, poza tym wszystko toczy sie jak dawniej...czyli czekanie na ten właściwy dom :) Nie arthoflex, tylko arthroblock forte:evil_lol: Quote
Inez de Villaro Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 MOże i tak....;) Oj tam, czepiasz się szczegółów ;) Quote
aniao Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 właśnie przelałam dla Dorci 50zł z bazarku ( http://www.dogomania.pl/threads/202634-KONIEC-rozliczam-Uuuuu-sexi-bejbe-)-na-Dorci%C4%99 ) jak dojdzie proszę o potwierdzenie ;) Quote
Inez de Villaro Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 Wysyłam przypominacza o deklaracjach za marzec :) Quote
Enigma79 Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Dopiero dzisiaj przeczytałam PW od Inez. Jutro wpłacę na poczcie swoją deklarację dla Dorci i jeśli to jest możliwe za kwiecień i może maj również od razu. Quote
Inez de Villaro Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 Dziekuję Enigmo :) Obserwując, jak wielką siłę mają akcje na FB, mam prośbę, czy ktoś mógłby Dorci zrobic tam ogłoszenie/wydarzenie(tak to się chyba nazywa) ???? Ja nie mam tam konta i szczerze mówiąc mieć nie chcę z kilku ważnych powodów. Quote
aniao Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 to moje pierwsze w życiu, ale spróbowałam i chyba wyszło :) http://www.facebook.com/event.php?eid=207547675927855 tylko teraz ciotki muszą rozsyłać :) edit: a jak mam coś zmienić to walcie śmiało Quote
Inez de Villaro Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 Bardzo dziękuję Aniu, a czy masz jakieś ciotki na FB??? Bo ja nikogo ...komu by to podsyłać... Quote
aniao Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 można przesyłać też na dogo, nie wiem, ja na fb też tak ledwo ledwo jestem.. Quote
Eleni Cirmirakis Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Wau!!!! Piękna! Opiekowałam się przez rok dwoma takimi ślicznotami. Cudowne są te psy. Jak wielkie dzieci:) W jakim mieście przebywa dziewczę? Hmm, kurcze, aż mnie korci....;) Z suniami też się dogaduje? Quote
Inez de Villaro Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 Dorcia przebywa w hoteliku w Szczecinku /zachodniopomorskie. Witam na wątku. Quote
Benia-b Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 I pokazujemy się wieczorkiem-może nas ktoś wypatrzy??? Następne Allegro: http://allegro.pl/show_item.php?item=1498062481 Quote
Benia-b Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='Inez de Villaro']I dziekuję Ci Benia :)[/QUOTE] Bardzo proszę:evil_lol: Quote
AniaB Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Dorcia w hoteliku chyba juz czuje sie jak u siebie.. Czy ja ktoś pokocha oprócz nas?:( Inez, a czy Stowarzyszenie nie ma mozliwosci pomagać ewentualnemu domkowi w finansowaniu leków? Krakowski KTOZ ma takie mozliwosci dlatego pytam - przy chorych starszych pieskach jest szansa na uzyskanie pomocy lub leczenia (schronisko też ma leki z darów).. Bo mam wrazenie ze nie sama choroba odstrasza tylko koszt leczenia..:( Quote
Enigma79 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 W poniedziałek wpłaciłam na rachunek stowarzyszenia 30 zł dla Dorci (za marzec, kwiecień oraz maj), czy $ dotarła ? Quote
Inez de Villaro Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 [quote name='AniaB']Dorcia w hoteliku chyba juz czuje sie jak u siebie.. Czy ja ktoś pokocha oprócz nas?:( Inez, a czy Stowarzyszenie nie ma mozliwosci pomagać ewentualnemu domkowi w finansowaniu leków? Krakowski KTOZ ma takie mozliwosci dlatego pytam - przy chorych starszych pieskach jest szansa na uzyskanie pomocy lub leczenia (schronisko też ma leki z darów).. Bo mam wrazenie ze nie sama choroba odstrasza tylko koszt leczenia..:([/QUOTE] Aniu, ja nie uważam , że to dobry pomysł...mam pewne zastrzeżenia... Quote
Inez de Villaro Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 Enigma- poproszę Danusię , aby sprawdziła, jej tak trudno znaleźć czas a ja ja stale molestuję, staram się rozliczać jak tylko dostanę wyciągi.Dziekuję za pomoc. Quote
Inez de Villaro Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 rozliczyłam marcowe wpłaty w 1 poście Dorcia sie przypomina ;) Quote
Recommended Posts