AniaB Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Dziewczyny, prosze jest petycja do podpisania Zbierajcie prosze podpisy wsród znajomych Każdy głos jest wazny.. [URL="http://www.koalicja.org.pl/index.php"][COLOR=#4444ff]http://www.koalicja.org.pl/index.php[/COLOR][/URL] Tylko tak mozemy cos zmienic zeby potem takie Dorcie jak nasza miały sie lepiej.. Prosze Was, dołaczcie sie kto moze..! Quote
Inez de Villaro Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 Bardzo dziekujemy wszystkim za wsparcie naszego schroniska w głosowaniu krakvetu!!!! Bardzo dziekujemy!!! Quote
aniao Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 ależ nie ma za co :P fajnie, że się udało! Quote
Nelka Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Przelałam dziś kasę na Dorcie, gdzieś tam wisze w rozliczeniach, że nie wpłaciłam za styczeń, ale wydaje mi się że wpłaciłam:roll: Tak czy siak poszło 40zł napisałam w tytule przelewu, ze to za styczeń-luty. Quote
Inez de Villaro Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 Nelka napisał(a):Przelałam dziś kasę na Dorcie, gdzieś tam wisze w rozliczeniach, że nie wpłaciłam za styczeń, ale wydaje mi się że wpłaciłam:roll: Tak czy siak poszło 40zł napisałam w tytule przelewu, ze to za styczeń-luty. Nelka, nie wisisz nigdzie na 1 stronie, mam zaksiegowane, że za styczeń wpłaciłaś, w pierwszym poście z rozliczeniami!!! Nie wiem , gdzie "wisisz" ??? ale chyba nie u nas ;) Bardzo dziekuję za wpłatę!!! Quote
Nelka Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 [quote name='Inez de Villaro']wpłacone deklaracje za styczeń : Ania0- 20 zł db97- 30 zł benia b- 50 zł Polla- 20 zł MARGOL(jednorazowo)- 50 zł RAZEM NA DZIEŃ 10.01. 2011 170 ZŁ BRAK WPŁAT OD : NELKA- 20 ZŁ-wpłacone ANIAB- 30 ZŁ- wpłacone Dorcia pozdrawia, teraz jest cieplej i weselej, u Dorci bez zmian, zrobię jej na dnaich USG sreca, żeby sprawdzić co i jak. tu wisiałam właśnie,ale widzę że dziś uzupełniłaś że wpłaciłam. Quote
Inez de Villaro Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 Tak...bo szukałam w watku, gdzie to możesz wisiec i znalazłam...ale i tak na bieżąco uzupełniam pierwsza stronę, tam sa wszystkie aktualne wpłaty i wydatki w środku watku to tylko tak informacyjnie wpisuję . :) Quote
mariamc Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
mariamc Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Inez de Villaro Posted February 12, 2011 Author Posted February 12, 2011 Nasz grubasek :) Musze dodać, że Danusia zaopatrzyła Dorcię w specjalistyczna karmę dla sercowców...dziekujemy :) Quote
mariamc Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 To nie ja, to dobry wujek Krakvet i wszystkie głosy na Szczecinek. Quote
MARGOL Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 pani danuto ja jestem pod ogromnym wrażeniem tego co pani robi dla zwierząt! Quote
Inez de Villaro Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 Dorcia już nie kuleje!!! Za to bardzo się zaokragliła, dostaje karmę dla sercowców Hillsa, ciągle też inflamex, jak cieplej będzie przejdziemy na lighta. Nadal dośc powściągliwa jest wobec obcych, nie daje sie dotykac i ucieka...po prostu się obawia. Wyglada bardzo dobrze, w tym tygodniu zrobię jej nowe ogłoszenia. Acha, jest z typu żarłoków, zabiera miskę koledze nawet. Quote
AniaB Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 No, ze dobrze wygląda to też zauwazyłam:) A moze by suśce po prostu troche zmiejszyc porcje? Nie jestem znawca, ale ja pilnuje tego u Gigi - i Gigi zjada mniejszą porcje niz dzienna zalecana przez producenta karmy. Nie ma figury modelki, ale wciecie w pasie jest:) Pies tak naprawde duzo leży, spacerować też ta rasa za długo nie moze, wiec zapotzrebowanie na energie jest mniejsze.. Do tego siedzą w cieple, wiec właściwie wszystko im sie odkłada:) Ale jaka Dorcia zadowolona na tych zdjęciach:) Zarcie jest, przyjaciel od serca jest - marzenie:) mariamc -dziekujemy bardzo za Dorke!:loveu::loveu: Quote
Inez de Villaro Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 AniaB napisał(a):No, ze dobrze wygląda to też zauwazyłam:) A moze by suśce po prostu troche zmiejszyc porcje? : Łatwo powiedzieć...kiedy wszyscy chcą stale psa dokarmiać, bo taki smutny ...ciągle o to walczę, jak widać bez efektów ;) wiosną przechodzimy na lighta. Quote
blue.berry Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 z tym lightem to proszę uważać - jak ja Grendla przestawiłam na seniora light to mielimy po 5 kup dziennie : ) Grendel tez je porcje mniejsze niż zalecane przez producenta (no i dodatkowo dostaje gotowane więć mniejsze jest naprawde mniejsze) ale nie jest łatwo utrzymać u niego talię bo żebrak sie zrobił przeokropny. bardzo się ciesze że Dora przestała kuleć - to super wiadomość!. Inezka - jak stoisz z ogłoszeniami dla suni? moje już się powygaszały a ja nie odnawiam po dluższym czasie bo uwazam ze lepiej zrobic nowe niz stare odnawiać. czy ktos robił ostatnio Dorze ogłoszenia? Quote
Inez de Villaro Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 Ogłoszenia są w trakcie pisania...mam teraz trochę wolnego, więc sie biorę. Dziękuję. Quote
AniaB Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 tak, tak - z lightem mam podobne doswiadczenia.. Ile weszło tyle wyszło..:) I kuupa za kupą:) Ale to tak chyba ma działac, żeby jak najmniej sie odłoczyło w organizmie.. Quote
Inez de Villaro Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 Na razie musi jeść ciepłe i kaloryczne- wróciła zima... :( zapraszam od razu na bazarek http://www.dogomania.pl/threads/202591-Sexi-bielizna...na-Dorci%C4%99-do-28.II.?p=16341957#post16341957 podrzućcie chociaż :) Quote
aniao Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Inez de Villaro napisał(a):Na razie musi jeść ciepłe i kaloryczne- wróciła zima... :( zapraszam od razu na bazarek http://www.dogomania.pl/threads/202591-Sexi-bielizna...na-Dorci%C4%99-do-28.II.?p=16341957#post16341957 podrzućcie chociaż :) a ja zaproszę na bazarek konkurencyjny :diabloti: też na Dorcię.. http://www.dogomania.pl/threads/202634-Uuuuu-sexi-bejbe-)-staniczki-szlafroczki-na-bordo%C5%BCk%C4%99-Dorci%C4%99-do-28.02 Quote
Enigma79 Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Dostałam zaproszenie od aniao na bazarek ze skąpymi ciuszkami. Teraz zimno więc nie skorzystam ;) ale trafiłam przez to do Dorci i gdy tylko będzie trzeba uzupełnić ilość deklaracji stałych, dajcie proszę znać. Niewiele bo tylko dyszka ale wpłacę z góry za 3 m-ce. Trochę się pogubiłam w rozliczeniach :) Jest napisane, aby nie wpłacać deklaracji stałych. Quote
aniao Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Enigma79 napisał(a):Dostałam zaproszenie od aniao na bazarek ze skąpymi ciuszkami. Teraz zimno więc nie skorzystam ;) ale trafiłam przez to do Dorci i gdy tylko będzie trzeba uzupełnić ilość deklaracji stałych, dajcie proszę znać. Niewiele bo tylko dyszka ale wpłacę z góry za 3 m-ce. Trochę się pogubiłam w rozliczeniach :) Jest napisane, aby nie wpłacać deklaracji stałych. dzięki Enigma! :) Quote
Inez de Villaro Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 Dziekuję Enigmo :) miesięcznie brakuje na Dorcię 40 zł...z Twoją deklaracją będzie już tylko 30 :) Wpłacamy zawsze wtedy, gdy wyślę pw nie wcześniej, aby nie było takiej sytuacji, że Dorcia zostanie adoptowana ( a może w końcu tak sie stanie) zaś pieniadze zostaną, bo z konta stowarzyszenia nie można bez faktury wydostać, więc wolę ,aby wpłacić na jeden konkretny miesiąc. Aniu, bardzo Ci dziekuję za bazarek!!!! Quote
Recommended Posts