Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 622
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ślicznie dziękujemy za cudne zdjęcia przepięknej Dory. jak się na nią patrzę to po prostu nie rozumiem że ta sunia nie ma domu : (

mam nadzieję że sylwestrowa noc nie dała jej mocno do wiwatu i księżniczka jakoś zniosła fajerwerki.

Posted

MARGOL napisał(a):
Królewna zapomniałam wczoraj o tobie :( dzisiaj przeleje pieniążki, troche więcej niż obiecałam :)

Dziękujemy:)
Dorcia coraz bardziej otwarta do ludzi i do tego, żarłoczna- odpędza Szarika od michy i głaskania.
Cały czas dostaje inflamex...

Posted

witam po krótkiej przerwie i życzę wszystkim wszystkiego dobrego w Nowym Roku!

a Tobie Dorciu oczywiście dużo zdrówka i tego wspaniałego domku!

przydałoby się poodświeżać ogłoszenia niuni.

Posted

Inez, ode mnie tez poszły pieniażki ale tylko teoretycznie niestety..(dzisiaj to sprawdziłam) Przelałam bowiem - zupełnie nie wiem dlaczego - na fundacje Viva - z opisem oczywiście dla Dorki..
Nie wiem za bardzo czy jestem w stanie jakos przekierowac te pieniązki - jeśli nie to wpłace jeszcze raz na Dorcie - ale błagam o wybaczenie za opóźnienie bo mam z nowym rokiem kłopot z kartą i dostepem do konta..:( Na pewno nie zapomne o Dorci, ale zawaliłam i zupełnie nie wiem jak to sie stało..

Posted

nie - sprawdziłam - moja poszła na Vive na pewno.
Postaram sie uregulować zobowiązanie jak najszybciej ale wygasła mi karta i jestem odcieta od przelewów..:(
Mam nadzieje ze szybko sie uwine z tematem.. W przyszłym tygodniu puszcze zaległosc..

Posted

wpłacone deklaracje za styczeń :
Ania0- 20 zł
db97- 30 zł
benia b- 50 zł
Polla- 20 zł
MARGOL(jednorazowo)- 50 zł

RAZEM NA DZIEŃ 10.01. 2011
170
BRAK WPŁAT OD :
NELKA- 20 ZŁ-wpłacone
ANIAB- 30 ZŁ- wpłacone

Dorcia pozdrawia, teraz jest cieplej i weselej, u Dorci bez zmian, zrobię jej na dnaich USG sreca, żeby sprawdzić co i jak.

Posted

Inez, ja juz jestem na etapie wyjaśniania tematu - deklaracje wpłace myśle tak za jakieś 3-4 dni. Na pewno nie przepadnie, w razie czego zrobie przelew na poczcie..

Milo widziec Dorciunie taką radosną i uśmiechniętą..

Po naszej leksuni zostało nam kilka Vetmedinów, ale naprawde kilka, wiec nie wiem czy warto by przesyłać Dorci.. Z kolei wiedząc ile kosztuje tabletka to moze ..?

Niech dziewczyna cieszy sie jak najlepszym humorem i opieką.. I głaskać ją, głaskać, głaskac..:lol: Bo tych głasków i przytulania one chyba chca najwiecej..:)

Posted

Uff, Inez, deklaracja za grudzień (!!!:shake:) dla Doruni przelana..
Powinna dojść mysle do jutra najpóźniej..

Teraz z czystym juz sumieniem moge prosic o jakieś wieści od naszej dzielnej suni, która jest coraz szcześliwsza - jak wskazuja zdjęcia:)

Posted

Dorcia jest coraz odważniejsza, ale nigdy nie będzie takim całkiem radosnym psem...wyjada jedzenie Szarikowi, więc jest łasuchem...dlatego zdecydowanie jest za gruba...już rozmawiałam z kilkoma pracownikami, żeby nie dokarmiali księzniczki...trudna sprawa, ale wiem, że konieczna. Ula zakupiła vetmedin, może uda się załatwić jeszcze więcej i to gratis...zobaczymy.

Posted

Mam kilka fantów na bazarek..czy miałby ktos czas, mozliwosc i ochcote wystawic go dla Dorci i Tofika? Tudzież innych bordozków w potzrebie? Nie mam juz smiałosci prosic beni ani inez, ale samej mi trudno z uwagi na brak netu w domu..Zdjecia wyslę wraz z opisami, fanty porozsyłam tylko chodzi bardziej o poprowadzenie bazarku...