Inez de Villaro Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 No i niestety znowu uziemiła mnie choroba od świąt leżę i jestem zasypana sniegiem po kolana, więc nowej relacji nie będzie, chyba że Danusia coś skrobnie! Quote
blue.berry Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Inez - zdrowiej i nie dawaj się sniegowi. a panią Danusię prosimy (o ile da radę i znajdzie czas) o parę słów o księżniczce. Quote
mariamc Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
mariamc Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Monika z Katowic Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Dorcia jest przepiękna!!! I ziewa z taką gracją! :) Quote
blue.berry Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 ślicznie dziękujemy za cudne zdjęcia przepięknej Dory. jak się na nią patrzę to po prostu nie rozumiem że ta sunia nie ma domu : ( mam nadzieję że sylwestrowa noc nie dała jej mocno do wiwatu i księżniczka jakoś zniosła fajerwerki. Quote
Inez de Villaro Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 Pora płacić za kolejny miesiąc w hoteliku i za wit. c- rozliczam w 1 poscie. Dziekuję za wpływające deklaracje.... Quote
mariamc Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 U nas , na szczecineckiej wsi nic nie było słychać. Ochroniarz mówił ,że spały spokojnie całą noc. Quote
MARGOL Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Królewna zapomniałam wczoraj o tobie :( dzisiaj przeleje pieniążki, troche więcej niż obiecałam :) Quote
Inez de Villaro Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 MARGOL napisał(a):Królewna zapomniałam wczoraj o tobie :( dzisiaj przeleje pieniążki, troche więcej niż obiecałam :) Dziękujemy:) Dorcia coraz bardziej otwarta do ludzi i do tego, żarłoczna- odpędza Szarika od michy i głaskania. Cały czas dostaje inflamex... Quote
aniao Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 witam po krótkiej przerwie i życzę wszystkim wszystkiego dobrego w Nowym Roku! a Tobie Dorciu oczywiście dużo zdrówka i tego wspaniałego domku! przydałoby się poodświeżać ogłoszenia niuni. Quote
AniaB Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Inez, ode mnie tez poszły pieniażki ale tylko teoretycznie niestety..(dzisiaj to sprawdziłam) Przelałam bowiem - zupełnie nie wiem dlaczego - na fundacje Viva - z opisem oczywiście dla Dorki.. Nie wiem za bardzo czy jestem w stanie jakos przekierowac te pieniązki - jeśli nie to wpłace jeszcze raz na Dorcie - ale błagam o wybaczenie za opóźnienie bo mam z nowym rokiem kłopot z kartą i dostepem do konta..:( Na pewno nie zapomne o Dorci, ale zawaliłam i zupełnie nie wiem jak to sie stało.. Quote
Inez de Villaro Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 Aniu, ale jakaś wpłata od Ani jest z grudnia, jesteś pewna że to nie Twoja? Muszę w takim razie sprawdzić nazwisko:) Quote
AniaB Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 nie - sprawdziłam - moja poszła na Vive na pewno. Postaram sie uregulować zobowiązanie jak najszybciej ale wygasła mi karta i jestem odcieta od przelewów..:( Mam nadzieje ze szybko sie uwine z tematem.. W przyszłym tygodniu puszcze zaległosc.. Quote
Inez de Villaro Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 wpłacone deklaracje za styczeń : Ania0- 20 zł db97- 30 zł benia b- 50 zł Polla- 20 zł MARGOL(jednorazowo)- 50 zł RAZEM NA DZIEŃ 10.01. 2011 170 ZŁ BRAK WPŁAT OD : NELKA- 20 ZŁ-wpłacone ANIAB- 30 ZŁ- wpłacone Dorcia pozdrawia, teraz jest cieplej i weselej, u Dorci bez zmian, zrobię jej na dnaich USG sreca, żeby sprawdzić co i jak. Quote
AniaB Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Inez, ja juz jestem na etapie wyjaśniania tematu - deklaracje wpłace myśle tak za jakieś 3-4 dni. Na pewno nie przepadnie, w razie czego zrobie przelew na poczcie.. Milo widziec Dorciunie taką radosną i uśmiechniętą.. Po naszej leksuni zostało nam kilka Vetmedinów, ale naprawde kilka, wiec nie wiem czy warto by przesyłać Dorci.. Z kolei wiedząc ile kosztuje tabletka to moze ..? Niech dziewczyna cieszy sie jak najlepszym humorem i opieką.. I głaskać ją, głaskać, głaskac..:lol: Bo tych głasków i przytulania one chyba chca najwiecej..:) Quote
Inez de Villaro Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 Aniu, każda tabletka vetmedinu się przyda, dziekuję! Adres do przesyłki : Schronisko dla Zwierząt ul. Rybacka7 78-400 Szczecinek Quote
AniaB Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Uff, Inez, deklaracja za grudzień (!!!:shake:) dla Doruni przelana.. Powinna dojść mysle do jutra najpóźniej.. Teraz z czystym juz sumieniem moge prosic o jakieś wieści od naszej dzielnej suni, która jest coraz szcześliwsza - jak wskazuja zdjęcia:) Quote
Inez de Villaro Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 Dorcia jest coraz odważniejsza, ale nigdy nie będzie takim całkiem radosnym psem...wyjada jedzenie Szarikowi, więc jest łasuchem...dlatego zdecydowanie jest za gruba...już rozmawiałam z kilkoma pracownikami, żeby nie dokarmiali księzniczki...trudna sprawa, ale wiem, że konieczna. Ula zakupiła vetmedin, może uda się załatwić jeszcze więcej i to gratis...zobaczymy. Quote
AniaB Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Mam kilka fantów na bazarek..czy miałby ktos czas, mozliwosc i ochcote wystawic go dla Dorci i Tofika? Tudzież innych bordozków w potzrebie? Nie mam juz smiałosci prosic beni ani inez, ale samej mi trudno z uwagi na brak netu w domu..Zdjecia wyslę wraz z opisami, fanty porozsyłam tylko chodzi bardziej o poprowadzenie bazarku... Quote
Recommended Posts