Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 622
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przepraszam najmocniej za zamieszanie, nie cierpię wycofywać się z deklaracji ale w tak zwanym międzyczasie zabrałyśmy z pseudo następną sunię no i zrobiło się sporo wydatków. mam nadzieję zę znajdzie się ktoś kto mnie zastąpi.

Posted

Dzisiaj Danusia zadzwoniła, żeby powiedzieć mi , jak ją przywitała rano Dorka...
z wielką radością, machała ogonem i dwiema łapami stanęła na parapecie, to znaczy, że jest już prawie normalnym psem...przynajmniej w tym miejscu, gdzie jest teraz...no i chyba noga mniej boli, skoro na niej stała.
Ale , co dalej...???
nie mam żadnych telefonów...

Posted

Ania porównaj strony z ogłoszeniami, na których ogłoszenia ma Dorcia z tymi stronami, gdzie ogłaszamy my. Wydaje mi się, że na kilku stronach gdzie ogłaszamy psiaki Dorcia nie ma ogłoszeń, np. Szerlok

Posted

Na szczęście okazało sie po oględzinach wetki, że to, co Dorka ma na dziąśle, nie rośnie, jest niewielkich rozmiarów i na razie nic z tym nie robimy, jest to narośl kostna, twarda, ale wetka twierdzi, że nie urosła. Oby tak było..
Dorcia już odważniejsza, nie bała się wetki, to wyraźna zmiana w jej charakterze, czuje sie penie, jest zadowolona, wita się ze znanymi sobie ludźmi.
Płyn w brzuchu sie nie zbiera, wetka zaleciła pod koniec grudnia usg dla pewności, co z tym sercem.
Także wszystko dobrze...spokojnie...tylko domu nie ma.
Noga chyba lepiej- na spacerze nie kuleje...

Posted

Inez, ja przeleje dzisiaj moją deklaracje:) Dziekuje za przypomnienie:)

Dodatkowo powinna wpłynąć kwota 30 zł od kochanej cioteczki lilo:loveu:, która odkupiła ode mnie za duży bazarkowy fant:).
Bardzo Ci lilo dziekuje z góry, ze wybrałaś Dorke jako pieska do wsparcia:loveu:

Myśle również nad bazarkiem - tylko czy któraś z Cioteczek pomogłaby z wystawieniem?