Polla Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Inez de Villaro napisał(a):Oj ciotki....jakby sie chciało znaleźc jej dom...ale ...nie udaje się dotychczas...wiem, że ma dobrze, ale dom to dom... :( z ogłoszeń nie ma telefonów.. wczoraj zakupilam vetmedin, zakupiłam inflamex - przeciwzapalny i homeopatyczny lek, przetestowany przy bólach stawów, bonharen podany, vit. c, metacam... i jeszcze ten nakostniak... a gdzie Niunia jest ogłaszana? Quote
Inez de Villaro Posted November 14, 2010 Author Posted November 14, 2010 Chyba wszędzie, chociaż nie wiem, czy si e nie pokończyły już ogłoszenia...na pewno Benia zrobiła nowe allegro. Quote
Inez de Villaro Posted November 14, 2010 Author Posted November 14, 2010 Bazarek z porcelaną...zapraszam http://www.dogomania.pl/threads/196420-Miniaturowe-talerzyki-LIMOGES-na-Dagiego-i-Dorci%C4%99-do-21.11.?p=15731941#post15731941 Quote
Inez de Villaro Posted November 14, 2010 Author Posted November 14, 2010 aniao napisał(a):hej dziewczyny, wracam powoli :) Hej Ania... pragne podziekować pewnej tajemniczej pani Ewie, która załatwiła Dorci tani vetmedin , a do tego sama jeszcze trochę dopłaciła :) Quote
jaanna019 Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Inezko zgodnie z obietnicą wrzuciłam grosika dla Dorci ;) w ramach pomocy wzajemnej. Quote
Inez de Villaro Posted November 14, 2010 Author Posted November 14, 2010 jaanna019 napisał(a):Inezko zgodnie z obietnicą wrzuciłam grosika dla Dorci ;) w ramach pomocy wzajemnej. Dziękuję Aniu :) Quote
Inez de Villaro Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 Inflamex ma na dniach dojechać, mam nadzieję, że pomoże i łapka nie bedzie bolała. Quote
Monika z Katowic Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Mizianki słodkie dla Księżniczki!:loveu::loveu: Quote
Inez de Villaro Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 kantokers i jaannie dziekujemy za wpłaty!!! Uzupełniłam w 1 poście. Quote
AniaB Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 a czy ktoś - w ogóle ktokolwiek zadzwonił z zapytaniem o Dorunie? Czy choroba ją az tak dyskwalifikuje?:placz: Przeciez psiak z chorym serduszkiem nie jest kaleką, moze zyć w miare normalnie.. Ech.. Smutno mi.. Z wielu względów.. Quote
Inez de Villaro Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 Były dwa telefony- jeden do bani a jeden obiecujący, ale po pierwszej rozmowie już nie oddzwoniono... Dorcia dostaje inflamex, zobaczymy czy przyniesie jej ulgę przy tej bolącej nodze. Quote
aniao Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 A czy ktoś może wie dokładnie, gdzie jest ogłaszana Dorcia? I nie satysfakcjonuje mnie odpowiedź "wszędzie" :evil_lol: Quote
Benia-b Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Tutaj: www.psy.pl www.pies.pl www.cafeanimal.pl www.adopcjepsow.org www.adopcje.org www.przygarnijzwierzaka.pl www.mojpupil.pl www.kupiepsa.pl www.zwierzeta.5aleja.pl www.nasipupile.pl www.animalia.pl www.adopcjapsa.pl www.mammisia.pl www.petsy.pl www.e-zwierzak.pl www.morusek.pl www.petworld.pl www.alegratka.pl www.darmobranie.pl www.kupsprzedaj.pl www.gumtree.pl www.anonseogloszenia.pl www.twoje-ogloszenia.pl www.ogloszenia.aleokazja.pl www.szybko-sprzedam.pl www.sprzedasz.pl www.oddamzadarmo.eu www.top-ogloszenia.com www.cret.pl www.pajeczyna.pl www.pineska.pl www.ojej.pl www.bono-polska.pl www.gielda.bai.pl www.rozglos.net www.najpewniej.pl www.grosik24.pl www.ogloszenia.com www.hiperogloszenia.pl www.dajogloszenie.pl www.darmoweogloszenia.pl _________________ Quote
Recommended Posts