Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 622
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wpływy z bazarku:
z bombkowego :12 zł plus anulowanie długu za bonharen, reszta poszła na Dagiego
z frisbee i szarpacze: 170
z toreb i klipsa: 65 zł (na razie, bo czekam na wpłaty)

Razem na dzień 09.11. z bazarków 247

z tego 30 zł wysłałam Danusi na zakup inflamexu, preparatu przeciwbólowego dla Dorki, preparat kosztuje 85,50 zł ale reszta jest na koncie Stowarzyszenia (55.50 zł)

z bazarkowych zostało 217 zł, które przeznaczam na zakup vetmedinu

Posted

Piękna jest ta Księżniczka, do zakochania od pierwszego wejrzenia. Chciałabym pomóc jakoś w ogłoszeniu pieesku np na mojej stronce bezdomnepsy.pl i potem bezpośrednio link na facebooka. Potrzebowałabym tylko namiary kontaktowe: tel + mail. Dajcie znać na maila i.haberko@gmail.com

Posted

Oj ciotki....jakby sie chciało znaleźc jej dom...ale ...nie udaje się dotychczas...wiem, że ma dobrze, ale dom to dom... :( z ogłoszeń nie ma telefonów..
wczoraj zakupilam vetmedin, zakupiłam inflamex - przeciwzapalny i homeopatyczny lek, przetestowany przy bólach stawów, bonharen podany, vit. c, metacam...
i jeszcze ten nakostniak...

Posted

Inez de Villaro napisał(a):
Oj ciotki....jakby sie chciało znaleźc jej dom...ale ...nie udaje się dotychczas...wiem, że ma dobrze, ale dom to dom... :( z ogłoszeń nie ma telefonów..
wczoraj zakupilam vetmedin, zakupiłam inflamex - przeciwzapalny i homeopatyczny lek, przetestowany przy bólach stawów, bonharen podany, vit. c, metacam...
i jeszcze ten nakostniak...

Bedzie dobrze....musi być!