Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 622
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja niestety nie dam rady pomóc. W Ostrowcu mamy na prawdę tragiczną sytuację, a jeszcze kilku osobom obiecałam jakieś wsparcie. Mamy zobowiązań na grubo ponad 1000zł miesięcznie, a stałych deklaracji tylko 10zł :shake:

Posted

Dziekuję wszystkim odwiedzającym, zamówiłam dla Dorci vetmedin, w przyszłym tygodniu dostanę (100 tabletek) kosztuje 200 zł, Dorcia bez tego leku nie może normalnie funkcjonować, jak raz spóźniła się dostawa tabletek, bardzo dyszała i miała trudności w oddychaniu.
Niestety Dorcia mimo podawania bonharenu nadal kuleje...
Preparat stawowy, który zaoferowała nam zasponsorować kochana blue. berry, na razie nie jest dostępny u niej w sklepie, może poszukam na necie, ale teraz nie jestem w stanie zakupić go, bo pieniędzy wystarczy mi tylko na vetmedin.
Niedługo skończy się drugi mój bazarek i wystawię trzeci i wtedy zamówię , co trzeba.

Dorcia jest nieco bardziej ożywiona, z Szarikiem ciekawie spoglada na odwiedzających i ...biega po kojcu...przedtem tylko leżała i chowała się. Jest to już zupełnie inny pies...nadal strachliwa, ale też ciekawska...

Dziekuję wszystkim za pomoc!

Posted

Mój pies tez dostaje vetmedin 5mg, jaki dostaje Dorcia? 200zł to bardzo dobra cena za ten lek. Przepraszam ale nie przebrnęłam przez cały wątek, jaka jest dokładnie jej diagnoza?

Posted

Inez a może by jednak zebrać deklaracje na ten miesiąc i przeznaczyć je na ten vetmedin?
Tylko czy na to będzie faktura? bo jeśli nie, to trzeba by to na inne konto zbierać

Posted

[quote name='Monika z Katowic']Ja nie mogę dać stałej deklaracji, ale o Dorci najmilszej cały czas pamiętam i jak będę miała - to znowu podeślę grosik.
Moniko, ja Ci bardzo dziękuję za pomoc!!! Bardzo nam sie przydała, bardzo...

Posted

no to ja proponuję, żeby Ci, którzy się zadeklarowali wpłacili w tym miesiącu kasę na konto Inez i Inez przeznaczy to na leki.
ja już niestety wpłaciłam na stowarzyszenie..

Posted

Dzisiaj byłam u Dorci, smacznie sobie spała. Niestety narośl kostna na dziąsle rośnie i trzeba myśleć o operacji...cholerka :(
Dzię podbiegła Księżniczka do Danusi rano i merdała ogonem, aż zacytuję Danusię : "jak normalny pies" :)