MaDi Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Jestem na zaproszenie Polli, kolejny rudzielec:shake: Najgorsze jest to,że znam kolejnego takiego psa w potrzebie.... Quote
Polla Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 [quote name='MaDi']Jestem na zaproszenie Polli, kolejny rudzielec:shake: Najgorsze jest to,że znam kolejnego takiego psa w potrzebie....[/QUOTE] witaj MaDi super, że jesteś :) Quote
aniao Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 zaprosiłam jeszcze trochę cioteczek buldożkowych, może nas chociaż odwiedzą :) Quote
Justa&Zwierzaki Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Odwiedzam :) Dzieki za zaproszenie .... Quote
aniao Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 a jak już nas tutaj tyle ludzi odwiedza, to może zaprosimy też do drugiego bidulka bordozia.. http://www.dogomania.pl/threads/178933-Zagłodzony-BORDOG-bardzo-chore-oczka-potrzebny-domek Quote
malagos Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 A ja mam kolejną biedę ze wsi, ręce opadają... Ale będę zagladać, inaczej nie moge pomóc. Quote
Polla Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 witaj malagos ehhh tych bid w koło tyle, że ja ręce mam już od dawna przy samej ziemi :( Quote
Pysioo Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Madi, sko Ty już tu jesteś, to ja chyba jestem zbędna. :diabloti: Ciekawe kogo jeszcze zaprosiła Polla? :evil_lol: Quote
Polla Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 witajcie ciotki :) bardzo się cieszę, że dotarłyście :) trochę zaszalałam z zaproszeniami przyznaję się :evil_lol: Quote
Shania Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 jestem na zaproszenie polly zapisuję i dziękuję:) Quote
Pysioo Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Polla to szalej z ogłoszeniami, wyjdzie z pożytkiem :razz: Quote
Polla Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Shania witaj :) cieszę się, że dołączyłaś [quote name='Pysioo']Polla to szalej z ogłoszeniami, wyjdzie z pożytkiem :razz:[/QUOTE] :evil_lol: oj z ogłoszeniami to zaszaleję w weekend ;) oj zaszaleję :evil_lol: Quote
Inez de Villaro Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 Polla- porządziłaś ...:) Dzieki Wam wszystkim. Dzieki dzisiejszym wpłatom spłaciłam dług DOrki, jeszcze tylko na metacam potrzebuję, ale nie wiem ile... Deklaracji jeszcze nie wpłacajcie proszę!!! Za listopad zapłaciłam, a do grudnia jeszcze daleko, może Dorcia znajdzie dom do tego czasu, a pieniądzy bez faktury potem nie wyciągnę z tego konta!!! Quote
Inez de Villaro Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 proszę o niewpłacanie stałych deklaracji- za listopad jest już zapłacone, dam znać kiedy wpłacamy następne opłaty za hotelik!!! Dziękuję!!! Quote
MaDi Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Podpowiedzcie mi jaki macie stosunek do wyciągania psów z pseudo? Wiem o jednym bordożku, którego oddadzą bez opłat, jest to podobno około 2/3 letni samiec, raczej wycofany, podobno nieagresywny, ale wiecie,że takim ludziom nie można wierzyć. Quote
Inez de Villaro Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 Wyciągaliśmy psy z pseudo...ale teraz mamy dramatyczną sytuację, nastepnego psa nie utrzymamy...:( Quote
Pysioo Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Madi, jeśli chcą go oddać za darmo, to trzeba mu pomóc – co innego gdyby chcieli go sprzedać. Jeśli pies tam zostanie, to może skończyć w lesie albo dostać trutkę na szczury do zjedzenia... :( Quote
MaDi Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 [quote name='Inez de Villaro']Wyciągaliśmy psy z pseudo...ale teraz mamy dramatyczną sytuację, nastepnego psa nie utrzymamy...:( Dzięki za odpowiedź, jak na pseudo to i tak nie jest tragicznie, ale nie pojmuje jak można trzymać psy w takich warunkach a tym bardziej krótkowłose:shake: Quote
MaDi Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 [quote name='Pysioo']Madi, jeśli chcą go oddać za darmo, to trzeba mu pomóc – co innego gdyby chcieli go sprzedać. Jeśli pies tam zostanie, to może skończyć w lesie albo dostać trutkę na szczury do zjedzenia... :([/QUOTE] Tylko co z nim zrobić, to wielki pies, nikt nie powie prawie pewnie jeśli ma problemy z zachowaniem, a to niemal pewne po takim życiu. Quote
Pysioo Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Trzeba najpierw wyprowadzić go na spacer ze 2 razy i zobaczyć jak się zachowuje. Jeśli będzie zrównoważony zaczniemy dawać ogłoszenia i szukać mu domu. Quote
Inez de Villaro Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 A skąd te psiaki MaDi??? Quote
Benia-b Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 [quote name='Pysioo']Trzeba najpierw wyprowadzić go na spacer ze 2 razy i zobaczyć jak się zachowuje. Jeśli będzie zrównoważony zaczniemy dawać ogłoszenia i szukać mu domu.[/QUOTE] Kiedy zabieramy psa(z pseudo, czy ze schronu) oddajemy go do hoteliku, potem badania serducha i kastracja/sterylizacja.(jesli zdrowy, bo jak chory-leczymy) Nigdy nie ogłaszamy/nie oddajemy psa , który jest niekastrowany....chyba, że po psa zgłasza się ktoś "od nas"-znaczy zaufany. Teraz nie mamy finansowych szans na taką akcję:shake:-musimy zakonczyć leczenie Tofisia i zadbac o Dorkę... Quote
MaDi Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Województwo lubelskie. Pysioo sorry ale widziałaś kiedyś aby ktoś w pseudo wyprowadzał psy na spacery? Tym bardziej ja jako obca osoba? To zdjęcie było robione z ukrycia, nikt nie oddaje psa bez powodu, może nie kryje lub coś w tym stylu. Jeśli będziecie odrobinę wolniejsze zarówno czasowo jak i finansowo to dajcie znać, może uda mu się jakoś pomóc. Quote
Basia&Safi Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 dziekuje za zaproszenie :) narazie zaznaczam :) i podnosze jestem bes kasy :( bordozki sa kochane Quote
Recommended Posts