Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 622
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziekuję wszystkim za pomoc!
Miesięczne deklaracje na hotelik można wpłacać na konto Stowarzyszenia umieszczone w pierwszym watku...
wpłaty jednorazowe równiez mozna tam wpłacić, tylko poproszę o informację, kto wpłacił, to poprosze wtedy Danusie o sprawdzenie.
Dziekuję

Posted

no właśnie, ta anonimowa też ma jakieś fanty..
to może ja zrobię bazarek z fantów od anonimowej, a Ty Nelka zrobiłabyś ze swoich? ;)
bo ja się i tak trochę boję, że tego nie ogarnę :)

Posted

Zrobiłam deklarację na Dorkę kiedy się pojawiła i kasa wysyłana była do ogólnej skarpety . Zostanie przelana na Dorkę na konto Stowarzyszenia-i teraz bezpośrednio będę tam przelewała.
Czyli można mnie dopisać do dalszej deklaracji-50zł;)

.... boli(mnie) strasznie to, że wspomagający bordomaniacy tak sie wykruszyli...
Zawsze dawaliśmy radę finansowo...a teraz jednego psa nam trudno utrzymać...
Bardzo, bardzo dziekujemy wszystkim za pomoc dla bordogów.

Inezka-walczysz jak lwica i chwała Ci za to!!!

Posted

Jestem na zaproszenie Kochanej Cioteczki Nelki,:loveu: która zawsze pomaga, zresztą cioteczki buldożkowe zawsze kochane są i boksiom też pomagają. :loveu:
Bokserów jest zatrzęsienie, więc na razie trudno mi cokolwiek obiecywać, ale postaram się wyciągnąć coś dla Dorci od znajomej która ma chłopczyka bordożka i do tego ma miękkie serce dla wszystkich psiaków :smile:

Posted

to ja tak podsumuję ostatnie deklaracje:

aniao - 20
Nelka - 20
Polla - 10
anonim - 10
Benia - 50
AniaB - 30
razem deklaracje stałe - 140

deklaracje jednorazowe
Nelka - czasem coś :)
WhatMay.. - 50

ale super kobity tu są :)

no to jeszcze tylko 6 dyszek nam brakuje, żeby mieć cały hotelik tak?

Posted

proszę dopisać te "6 dyszek" odemnie. i kwota się zamknie.
czy pierwsze wpłaty beda już na grudniowy hotel czy jeszcze listopadowy? a właściwie inaczej - w jakim terminie to należy co miesiąc wpłacać? i moze jakiś oficjalny dopisek uzgodnimy co by była pełna jasnośc że to na Dorę.

Posted

blue.berry to stała sponsorka Dorci ;) dziekuję!
Za listopad mam już zapłacone za hotelik, więc zbieramy za grugień, ale to dopiero pod koniec miesiąca, bo może Dorcia pojedzie do domu, a kasę trudno będzie odzyskać bez faktury z konta Stowarzyszenia, więc się wstrzymajmy- ja będę pisać do deklarowiczów i przypomnę pod koniec listopada.
Może tak być???
Oficjalny dopisek, to oczywiście : Na Dorkę i wystarczy, na pewno trafi na jej "konto" :)
Dziękuję wszystkim bardzo!!

Posted

a ja już wpłaciłam wczoraj..
Inez, ale w pierwszym poście jest napisane, że jest niedopłata ponad 200zł, więc może wpłaty z tego miesiąca można by przeznaczyć na ten dług?

edit: chyba nie 200 tylko 70 jednak :)