What May NN Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Inez de Villaro napisał(a):Pakujemy sie pomału. super!!! bardzo trzymam kciuki za pakowanie :-) Quote
Inez de Villaro Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 Jak pojedzie, to sie upiję z radości. Na rzie zbieram siły...;) Quote
Nelka Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 o mamo, dawno mnie nie było a tu takie super wieści:-) Kasę przelałam dziś za dwa miesiące i mocno trzymam kciuki za nowy domek. Quote
Inez de Villaro Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 Oj kochana, chyba sie pośpieszyłaś ;) teraz nie dam rady z konta stow. wypłacić :( Quote
blue.berry Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 no to ja chyba też pozwolę sobie powoli się cieszyć. Quote
Nelka Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Inez de Villaro napisał(a):Oj kochana, chyba sie pośpieszyłaś ;) teraz nie dam rady z konta stow. wypłacić :( Będzie w razie co na inna bidule. Quote
jaanna019 Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Ja już zaczynam robić zapas alkoholowy z tej okazji ;) Quote
AniaB Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 ale Inez, napisz cos prosze:lol: Czy Panstwo poznali naszą ksieżniczke? Czy Dorcia na pewno jedzie? Bo wiesz - juz inne psy czekają na deklaracje finansowe Dorci...:cool3::lol: wiec lepiej niech pojedzie i na zawsze juz zostanie kochana i przytulana..! Quote
Inez de Villaro Posted April 21, 2011 Author Posted April 21, 2011 Jak pojedzie, to oczywiście napiszę bez zwłoki, ale teraz jeszcze jest. Państwo sa zdecydowani, ale wiecie jak to jest...ucieszymy sie po przeprowadzce. Quote
Inez de Villaro Posted April 23, 2011 Author Posted April 23, 2011 Trochę było nerwów z tą przeprowadzką, ale wszystko poszło nadspodziewanie dobrze, psy sa jednak stale dla mnie zagadką. Cała podróz Dorcia spędziła bardzo spokojnie, rozglądała się i patrzyła przez okno, spała. Obstawę miała dużą , bo az cztery osoby jej towarzyszyły w drodze do domu. Ten spokój Dorci zaskoczył nas wszystkich, nawet nie trzeba było podawać niczego na uspokojenie! Myśle, że Dorcia dużo szybciej dojdzie do siebie w domu, gdzie jest spokój no i kochający pańciostwo. Wiem, że noc minęła spokojnie, a rano Dorcia przyszła do sypialni i prosiła, żeby ją wypuscić...teraz lezy sobie w ogródku i leniuchuje. Można powiedziec, że trafił sie jej domek ze złotymi klamkami. Tak długo czekała, ale to musieli być właśnie CI ludzie. Jedni jedyni. Teraz maja bojowe zadanie- odchudzanie, bo u nas niestety sie nie dało ;) Dziękuję Wam że przygarnęliście naszą Księżniczkę i że kolejny bordog, wydawało by się, że nieadopcyjny ma dom! Wszystkim a szczególnie domkowi Dorci serdeczne zycenia świąteczne!!! Podziękowania dla tych, którzy wspierali Dorcię- Beni , db97, AniO, AniB, Nelce, Polli za stałe deklarację, inny wpłacającym (jaannie, p. Ewie, Margol, kantokers, blue.berry,Menrzusiowi, wisienkom,Monice z Katowic, Lucynce,bazarkowiczom)za każdą złotówkę. Dorcia miala jeszcze zapas vetmedinu, który z nia pojechał, więc będzie na ok. 2 miesiące, część podarowała nam Polla, do tego dostała jeszcze dwie fiolki bonharenu - jedna od What NN... i druga od Danusi...także jest zaopatrzona na najbliższy czas. Jeszcze raz wszystkim dziekuję, to wspaniały świąteczny prezent. Zmieniam tytul watku Quote
Benia-b Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Cudne te Święta:loveu: Chcielibyśmy wszyscy podziękować bardzo , bardzo Danusi i Klaudii i wszystkim opiekunom Dorci w Szczecinku. Bez Was, bez waszej opieki i miłości, nigdy nie wróciłaby do normalności.... Jak widać na każdego bezdomnego psa czeka gdzieś domek ...z okazji Świąt życzę wszystkim bezdomniakom i ich opiekunom najlepszych domków, najlepszych rodzin, ciepłej michy i wiele miłości.. Kilka fotek Dorci z nowego domku: Quote
What May NN Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 super, rewelacja :-) Dorciu - powodzenia rudzielcu :-) Quote
blue.berry Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 te zdjęcia to przepiękny widok. bardzo sie cieszę ze Dora dobrze zniosła podróż. pewnie wszyscy sie mocno obawiali a tu taka niespodzianka. ale myślę ze to efekt opieki, leków i tego niesamowitego wsparcia jakie otrzymała w Szczecinku. Inezka - Tobie zająć wielkanocny przyniósł najwspanialszy prezent co nie? : ) bez twojej determinacji Dorcia nie byłaby dzisiaj tam gdzie jest. nowemu domowi życze samych cudownych chwil z Księzniczką. a rudej Księżniczce długiego i dobrego życia. Quote
Inez de Villaro Posted April 23, 2011 Author Posted April 23, 2011 blue.berry- prezent na święta był najlepszy z najlepszych, mogłam sobie tylko pomarzyć... Ale bez hojności ludzi dobrego serca, niewiele mogłabym uczynić :) Dziękuję Wam wszystkim to nasz wspólny sukces :) Quote
aniao Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 mam łzy w oczach, to jest coś wspaniałego!!! dziękuję wszystkim, wszystkim, ale przede wszystkim Inez, która tak o nią walczyła. jesteście super dziewczyny! :) :) :) Quote
agaga21 Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 jakie tu cudowne wiadomości! bardzo, bardzo się cieszę! powodzenia księżniczko:loveu::loveu: Quote
Nelka Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 To jeden z najpiękniejszych prezentów w te jajcowe święta:loveu: Wesołych Świąt dziewczyny:-) Quote
jaanna019 Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Tylko dla tych wieści było warto oderwać się od jajka :) Powodzenia rudzielcowi. :D Quote
aniao Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 Dorunia jaka oaza spokoju, jaka wyluzowana :) i micha pełna parówek!!! :D Quote
agaga21 Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 hahaha, te parówki to tak w ramach diety :D??? księżniczka w swoim własnym ogrodzie. miód na serce! Quote
aniao Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 agaga21 napisał(a):hahaha, te parówki to tak w ramach diety :D??? księżniczka w swoim własnym ogrodzie. miód na serce! taaaak to są na pewno parówki light 0% :evil_lol: Quote
Recommended Posts