AniaB Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Inez to było takie moje przemyslenie tylko..:) A czy dzwonił ktos o Dorunie moze? Kurcze, bo oddam moja Gigi do adopcji z wezme Dorke, no! Taka fajna sunia.. Przecież psy choruja na różne dolegliwosci, nieraz i operacje trzeba robic..A tu taka słodycz i bez domu..:( Quote
Inez de Villaro Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 Kochana Aniu....miałam jeden (tylko!!) telefon, w dodatku pani po prostu nie doczytała ogłoszenia i nie wiedziała o chorobie (czytanie ze zrozumieniem !) No i na tym koniec mimo kilkudziesięciu ogłoszeń i wydarzenia na fb...cisza. A choroba Dorki przecież nie jest wyrokiem śmierci. Ludzie tego nie rozumieją i boją się. Nie wiem czego. Zatem Dorka nadal bezdomna...:( Quote
aniao Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Gretka i Toffik znaleźli domki. teraz kolej na Dorcię :) Quote
Benia-b Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 aniao napisał(a):Gretka i Toffik znaleźli domki. teraz kolej na Dorcię :) Święte słowa.... Quote
AniaB Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 dziewczyny, a Dorcia ma ogłoszenia na cała Polske, czy tylko na Szczecinek? Ja wiem, ze u niej jest problem z transportem ze wzgledu na stres i serduszko, ale moze teraz gdy jej stan jest stabilniejszy byłaby szansa jednak na przewiezienie jej gdzies dalej gdyby domek sie znalazł w innym rejonie? Quote
Benia-b Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 AniaB napisał(a):dziewczyny, a Dorcia ma ogłoszenia na cała Polske, czy tylko na Szczecinek? Ja wiem, ze u niej jest problem z transportem ze wzgledu na stres i serduszko, ale moze teraz gdy jej stan jest stabilniejszy byłaby szansa jednak na przewiezienie jej gdzies dalej gdyby domek sie znalazł w innym rejonie? Ma pakiet(60 portali) i allegro w całej Polsce. Quote
Inez de Villaro Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 Wielki pakiet ogłoszeń i .....dwa telefony :( Quote
mariamc Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Dorka i Szarik rozpoczęli wielkie odchudzanie. Bardzo proszę o pomoc w głosowanie na KV. Radomsko zaczyna przegrywać z "dzikim kandydatem" Quote
jaanna019 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Poszedł grosik dla Dorci na konto Stowarzyszenia. Nie dziękować ;) to ja ci Inez dziękuję nieustająco :) Quote
AniaB Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 ja juz zagłosowałam na Radomsko od razu na początku.. Chociaż w tym Toruniu tez bieda.. Każdy walczy o swoje zweirzaki jak moze..:( Quote
Inez de Villaro Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 jaanna019 napisał(a):Poszedł grosik dla Dorci na konto Stowarzyszenia. Nie dziękować ;) to ja ci Inez dziękuję nieustająco :) Oj, Aniu Aniu.....cóż mówić....Dorcia dziekuje a mnie- za co dziękować? Co Ty? Ja nie wiem , czy to ja taka straszna, że co ktos zadzwoni- to nie odzywa sie juz więcej...hm....ciekawe... Quote
AniaB Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 dziewczyny, zajrzyjcie prosze - moze jeszcze wiecie czyje psiaki tam są - dt w oborze http://www.dogomania.pl/threads/204773-Domowy-hotel-w-oborze-DT-u-Arktyki Quote
Benia-b Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Dorkowe Allegro: http://allegro.pl/show_item.php?item=1528098506 Quote
Inez de Villaro Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 Zbieramy deklaracje za kolejny miesiąc w hoteliku :( Quote
Inez de Villaro Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 GUCIO POZDRAWIA...WSZYSTKICH FANÓW RASY... Uploaded with ImageShack.us Quote
Benia-b Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Jako , że Inezka ma problemy z netem-to w skrócie wiadomości: Wczoraj odbyła się wizyta przedadopcyjna w Stargardzie Szczecińskim. Wizyta przebiegła rewelacyjnie i....chyba na pewno:evil_lol: uzyskali zgodę od Agniesi na adopcję Dorci. Nowi Pańciostwo już się zalogowali na bordożym forum i napisali: Teraz wszystko zależy od Dorci my na pewno zrobimy wszystko żeby nas zaakceptowała i dała się kochać ,a jak nas pokocha to będziemy najszczęśliwsi. Pozdrawiamy wszystkich i dziękujemy za KCIUKI. Dorcia przyjedzie do nas najprawdopodobniej po świętach. Trudno stwierdzić, cieszyć się już , czy dopiero jak pojedzie?:roll: Quote
Inez de Villaro Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 Cieszyć sie bezdiemy, jak pojedzie :) Na razie cieszymy się umiarkowanie :) Quote
AniaB Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Troche cieszyc sie mozna mysle już:), ze znalazły sie Osoby, które pokochaja Dorke:) Ale na razie to chyba bardziej kciuki potrzebne:) A jak Dorcia zareagowała na nowych ludzi? Quote
Benia-b Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 AniaB napisał(a):Troche cieszyc sie mozna mysle już:), ze znalazły sie Osoby, które pokochaja Dorke:) Ale na razie to chyba bardziej kciuki potrzebne:) A jak Dorcia zareagowała na nowych ludzi? Pańciostwo Dorci jeszcze nie widziało (tylko na fotkach)-zobaczą dopiero jak po nią przyjadą. Dorcia zamieszkałaby z kotkiem na parterze(nie ma w ogóle schodów) i miałaby nawet swój ogródeczek. Quote
Enigma79 Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Cieszę się zatem "umiarkowanie" hihihi i zaciskam kciuki do białości za happy end. Quote
aniao Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 o jaaaaaaaaaaaa!!! sorry dziewczyny ale ja nie mogę się nie cieszyć :) ale trzymam kciuki też ;) Dorciu kochana.... Quote
Recommended Posts