Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Inez to było takie moje przemyslenie tylko..:)
A czy dzwonił ktos o Dorunie moze?
Kurcze, bo oddam moja Gigi do adopcji z wezme Dorke, no!
Taka fajna sunia..
Przecież psy choruja na różne dolegliwosci, nieraz i operacje trzeba robic..A tu taka słodycz i bez domu..:(

• Replies 622
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochana Aniu....miałam jeden (tylko!!) telefon, w dodatku pani po prostu nie doczytała ogłoszenia i nie wiedziała o chorobie (czytanie ze zrozumieniem !) No i na tym koniec mimo kilkudziesięciu ogłoszeń i wydarzenia na fb...cisza.
A choroba Dorki przecież nie jest wyrokiem śmierci. Ludzie tego nie rozumieją i boją się. Nie wiem czego.
Zatem Dorka nadal bezdomna...:(

Posted

dziewczyny, a Dorcia ma ogłoszenia na cała Polske, czy tylko na Szczecinek? Ja wiem, ze u niej jest problem z transportem ze wzgledu na stres i serduszko, ale moze teraz gdy jej stan jest stabilniejszy byłaby szansa jednak na przewiezienie jej gdzies dalej gdyby domek sie znalazł w innym rejonie?

Posted

AniaB napisał(a):
dziewczyny, a Dorcia ma ogłoszenia na cała Polske, czy tylko na Szczecinek? Ja wiem, ze u niej jest problem z transportem ze wzgledu na stres i serduszko, ale moze teraz gdy jej stan jest stabilniejszy byłaby szansa jednak na przewiezienie jej gdzies dalej gdyby domek sie znalazł w innym rejonie?

Ma pakiet(60 portali) i allegro w całej Polsce.

Posted

jaanna019 napisał(a):
Poszedł grosik dla Dorci na konto Stowarzyszenia. Nie dziękować ;) to ja ci Inez dziękuję nieustająco :)

Oj, Aniu Aniu.....cóż mówić....Dorcia dziekuje
a mnie- za co dziękować? Co Ty?
Ja nie wiem , czy to ja taka straszna, że co ktos zadzwoni- to nie odzywa sie juz więcej...hm....ciekawe...

• 2 weeks later...
Posted

Jako , że Inezka ma problemy z netem-to w skrócie wiadomości:

Wczoraj odbyła się wizyta przedadopcyjna w Stargardzie Szczecińskim. Wizyta przebiegła rewelacyjnie i....chyba na pewno:evil_lol: uzyskali zgodę od Agniesi na adopcję Dorci.
Nowi Pańciostwo już się zalogowali na bordożym forum i napisali:

Teraz wszystko zależy od Dorci my na pewno zrobimy wszystko żeby nas zaakceptowała i dała się kochać ,a jak nas pokocha to będziemy najszczęśliwsi.
Pozdrawiamy wszystkich i dziękujemy za KCIUKI.
Dorcia przyjedzie do nas najprawdopodobniej po świętach.

Trudno stwierdzić, cieszyć się już , czy dopiero jak pojedzie?:roll:

Posted

Troche cieszyc sie mozna mysle już:), ze znalazły sie Osoby, które pokochaja Dorke:)
Ale na razie to chyba bardziej kciuki potrzebne:)

A jak Dorcia zareagowała na nowych ludzi?

Posted

AniaB napisał(a):
Troche cieszyc sie mozna mysle już:), ze znalazły sie Osoby, które pokochaja Dorke:)
Ale na razie to chyba bardziej kciuki potrzebne:)

A jak Dorcia zareagowała na nowych ludzi?

Pańciostwo Dorci jeszcze nie widziało (tylko na fotkach)-zobaczą dopiero jak po nią przyjadą.
Dorcia zamieszkałaby z kotkiem na parterze(nie ma w ogóle schodów) i miałaby nawet swój ogródeczek.