agusiazet Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Zajrzałam, a tu takie wspaniałe wieści. Miodzo tylko szczęścia z własną rodzinką!!! Quote
Tola Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 A ja zapomnialam wrzucic wątek Miodzia do tego zestawu na zamojskim wątku,:oops: Juz się poprawiam. Anita - wrzuc małego na zamojskich szczęściarzy, bo trafił się Miodzikowi super domek:p Quote
Joodith Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Ale błyskawiczna akcja :) Czekamy na wieści z domku, koniecznie ze zdjęciami, prawda? Quote
Rodzice Maciusia :) Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 oczywiście wszystko będzie, pewnie byłoby już wczoraj albo dzisiaj, ale wczoraj padłam po malowaniu na pyszczka, a dziś od rana w pracy, teraz mam chwilkę przerwy więc korzystam. Późńiej wyślę Agacie linka :) A Miodzistego wrzucę na wątek szczęściarzy też późńiej :) edit: sorki, za błędy w pisowni, ale piszę z mocno udziwnionego laptopa męża. Dobra, zmykam na zajęcai Quote
Jo37 Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Ale szybko poszło. Ma psinka szczęście . Quote
Rodzice Maciusia :) Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 został zabrany ze złego losu razem z Zorką i razem z Zorką znalazł domek :) Quote
ulka 1108 Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 witaj Anitko, bardzo się cieszę, że Miodzik znalazł domek, mam nadzieję, że odpowiedzialny i nie pozwoli Miodzikowi na " zgubienie się " Quote
Rodzice Maciusia :) Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 Ula - Ty też się przyczyniłaś do jego domku, bo zasponsorowałaś mu jedno allegro, a Miodek znalazł domek właśnie dzięki niemu!! :) jUŻ śpieszę pisać do rodziców Miodkowych :) Quote
Rodzice Maciusia :) Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 Miodowi niestety przez tydzień odcięci od netu i na razie muszą przekazywać info telefonicznie: Miodek ma się dobrze, nie próbuje uciekać no i w końcu się trochę ożywił bo wczoraj był trochę smutny A muszę jeszcze dodać, że w trakcie podróży M. dwa razy puścił pawia, mimo że nie był karmiony od południa soboty. Czyli bidulina ma chorobę lok... Quote
ulka 1108 Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Anitko, Miodzik znalazł domek dzięki Tobie, a smutek to nic nadzwyczajnego, przecież był u Was jakiś czas, miał jak w raju i przyzwyczaił się, jak nowy domek będzie go kochał to smutek mu minie Quote
Rodzice Maciusia :) Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 Ula, dzięki :) U nas nie do końca psiaki mają jak w raju, bo są na ogrodzie, nie wpuszczane do domku no i nie są jedynakami, bo staram się wyrywać ich jak najwięcej. Ale wiadomo, lepiej niż w schronie czy na ulicy. A Państwo Miodzikowi chcieli i naszą kocią przybłędę od razu adoptować, ale he he po zastanowieniu i obliczeniu korzyści (rekonesanse myszowe) nie oddaliśmy naszego Zygfryda :) Quote
agada Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Rodzice Maciusia :) napisał(a):Ula, dzięki :) U nas nie do końca psiaki mają jak w raju, bo są na ogrodzie, nie wpuszczane do domku no i nie są jedynakami, bo staram się wyrywać ich jak najwięcej. Ale wiadomo, lepiej niż w schronie czy na ulicy. A Państwo Miodzikowi chcieli i naszą kocią przybłędę od razu adoptować, ale he he po zastanowieniu i obliczeniu korzyści (rekonesanse myszowe) nie oddaliśmy naszego Zygfryda :) Super, ze Miodzio w domu, czekam na nowe relacje nowego Panciostwa. Anitko trzeba było zaproponować innego kota na miejsce Zygfryda :cool3:, albo jeżeli jeszcze Państwo zainteresowani kotem to tu mamy tego dobra aż nadto, mozemy się podzielić :evil_lol::razz: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 Agada - Państwo się przeprowadzili niedawno na wieś i dlatego jeszcze nie obkoceni.. Niestety, wszyscy się zgodziliśmy, że ten stan nie będzie miał długo miejsca... Koty to zdaje się jeszcze gorzej niż psy - normalnie jeden na drugim :( A nasz Zyga (vel Zygfryd) morduje namiętnie żaby, codziennie pod gankiem jak jakaś plaga egipska.. Mam nadzieję, żę niedługo się to na myszy przerobi :) Quote
haliza Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Ale się cieszę :multi:- bądź szczęśliwy malutki ;) Quote
AgataBar Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Witam wszystkich! Piszę teraz z komputera brata bo my wciąż bez internetu. Miodzio ma się bardzo dobrze, postanowił jednak nie uciekać. Śpi u nas w domu w ganku, w ogóle to mały cwaniak jest bo pcha się do domu i raz nawet próbował spać w naszym łóżku:crazyeye:! Apetyt też mu dopisuje. W następnym tygodniu idziemy chyba na szczepienie Quote
Rodzice Maciusia :) Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 witamy Agato!!! Super, że jesteś już na dogo. Jak będziecie mieli jakieś fotuchy to zamieść; jak nie będziesz wiedziała jak to pomogę :) Quote
agada Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Rodzice Maciusia :) napisał(a):Agada - Państwo się przeprowadzili niedawno na wieś i dlatego jeszcze nie obkoceni.. Niestety, wszyscy się zgodziliśmy, że ten stan nie będzie miał długo miejsca... Koty to zdaje się jeszcze gorzej niż psy - normalnie jeden na drugim :( A nasz Zyga (vel Zygfryd) morduje namiętnie żaby, codziennie pod gankiem jak jakaś plaga egipska.. Mam nadzieję, żę niedługo się to na myszy przerobi :) Ja z kolei mam to samo tylko z myszami :roll:, ale u mnie łapią dwie kocice i jeszcze dwie suki, to sobie wyobraź :mad:! Skoro u ciebie plaga to u mnie co :cool3::evil_lol:? Quote
AgataBar Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Pomocy bo nie wiem jak wstawić zdjęcia!!!:shake: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 Agatko, możesz skorzystać z imageshack.us Tam wklejasz fotkę za pomocą BROWSE (wybierasz z kompa) i potem możesz zmienić wielkość obrazu , masz opcje przesyłania zmiana wielkości obrazu (ja daję tę z 600 coś zazwyczaj) no i potem PRZEŚLIJ TERAZ. Jak już się załaduje to zobaczysz fotkę swoją i kilka różnych boxów. Wybierasz ten bodajże ALT FORUM czy coś w tym stylu, podświetlasz i wklejasz tutaj bezpośrednio. Agada - my byśmy się cieszyli gdyby nam tak myszy wybijał :) Póki co przestał znosić te nieszczęsne żaby, nie bardzo wiem czym jest to spowodowane... Quote
AgataBar Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 dziękuję bardzo, w życiu sama bym do tego nie doszła:) zaraz postaram się wstawić jakieś fotki Quote
Rodzice Maciusia :) Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 źle napisałam z tym Alt forum. Masz podświetlić wszystko obok DIRECT LINK i to skopiować bezpośrednio na dogo :) bez wybierania ikonek nad oknem postowym Quote
AgataBar Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 http://img340.imageshack.us/img340/7549/p1110607s.jpg http://img690.imageshack.us/img690/2904/p11 Quote
Rodzice Maciusia :) Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 widzę , że Miodzisko ma adresatkę i wygląda pięknie :) Quote
Recommended Posts