Gisic87 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Bunia była ogłoszona, Agra nie bo i po co nie... Nie miała ogłoszeń na forum onków jak Bunia, nie miała ogłoszeń nigdzie...nie chcę się kłucić ale wydaje mi się że to przez to że suczka nijaka, zwykły mieszaniec z przebłyskami onka, do tego swoje lata ma, więc po co w ogóle ogłaszać...pytanie...suczki trafiły mniej więcej w tym samym czasie do schronu więc dlaczego Bunia miała wątek na forum bo co bo rodowodowa? Przepraszam ale zawsze jestem spokojna do czasu... Agre zabieram na DT, założę jej nowy wątek, jak ktoś będzie chciał linka proszę dać znać... Quote
bela51 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Ja chce linka chocby juz. Moze to nie tak jak myslisz, moze zwykle niedopatrzenie dziewczyn. Dobrze, ze ja zabierasz. Quote
sosiczka Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 [quote name='Gisic87']weszłam na forum owczarków bo Bunia miała niby tam wątek ale nie odwiedzany jakiś czas a Agra...nie miała w ogóle:roll: Z doświadczenia wiem że ludzie stamtąd pomagają jak mogą. Szkoda że Agra nie miała wątku jak Bunia mimo że trafiły w podobnym czasie ale w to wnikać nie będę...[/QUOTE] I nie wnikaj. Jestem wściekła, brakuje mi doby, dzisiaj spałam 1,5 godziny, Bunia i Agra miały plakaty, mają ogłoszenia w necie, stajemy na głowie, żeby wyciągać stamtąd psy, chore, stare i okaleczone, jak miałaś taki kaprys, trzeba było jej założyć wątek, jakoś Buni nikt z tamtego forum nie pomógł, wiecznie tylko żądania "do hotelu", "do hotelu", to ja dziękuję z taką pomoc. Jak znajdywali dom Twojemu kotu jakoś nie narzekałaś. Dziadzio 17 letni też nie miał watku, wiesz dlaczego? Bo nie siedzę na dogo i nie labidzę, tylko robię ogłoszenia, rozklejam plakaty, dzwonię. Jak Ci żal tego spa to czemu nie zapytałaś czy nie zrobić ogłoszeń? Nikt z nas nie siedzi na dogo i nie gada o dupie marynie, każdy z nas ciężko pracuje. A co chcesz bela51 mnie nie interesuje, bo ja też chciałam, chciałam, żeby ktoś nas odciążył i pomógł. Widzę tylko jednak " jak nie chcesz jej do hoteu to ta praca na wątku idzie jak krew w piach" Pytam jaka praca na wątku? Hopanie i biadolenie? Ja mam dosyć. Quote
Gisic87 Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Przepraszam jeśli kogoś uraziłam moją wypowiedzią, nie było to jej celem po prostu czasami emocje biorą górę:oops: Agra już grzeje dupkę w domku. Z Milką się obwąchały merdając ogonami i Milka wskoczyła na łóżko okazując swoje niezadowolenie z nowego przybysza, mam nadzeje że to tylko chwilowe jak zawsze. Agra bardzo chudziutka, ma coś z oczkami są zamglone. Trasę zniosła dobrze chociaż czasami stękała chciała jak najszybciej wyjść z auta. Śmierdzi okropnie ale poczekamy do wieczora z kąpaniem by po kąpieli nie musiała wychodzić na dwór. Bąki też puszcza straszne, chociaż kupka ładna. Dziewczyna jest przekochana jak chce by ją pogłaskać wpycha swój siwy pychol pod rękę. Teraz położyła się i śpi. Założę jej nowy wątek by wszystko było bardziej czytelne bo tutaj było takie zamieszanie z początku że nie wiadomo co i o jakiego psa chodzi;) To tyle na tą krótką chwilę Quote
leonarda Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 No, to fakt, że zapachem to mogła Agra dzisiaj przestraszyć;) ale Gisic dzielnie zapakowała ją do samochodu mimo to:) Psina wyglądała na uszczęśliwioną, że wychodzi:) Quote
bela51 Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='sosnowieckie schronisko']I nie wnikaj. A co chcesz bela51 mnie nie interesuje, bo ja też chciałam, chciałam, żeby ktoś nas odciążył i pomógł. Ja mam dosyć.[/QUOTE] Powsciagnij swoje emocje , bardzo prosze, przynajmniej w stosunku do mnie.Bo linka nie chcialam od Ciebie, tylko od Gisic, ktora sama zaproponowała, zeby sie do niej z tym zwrocic. Jesli wsciekłosc przysłania Ci litery w kompie, to idz na spacer ochłonąć. Mozesz nie trudzic sie i nie odpowiadac, bo usuwam ten watek z subskrybcji. Quote
Gisic87 Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Nowy wątek Agry [url]http://www.dogomania.pl/threads/197902-Na-stare-lata-schronisko-Niekoniecznie-Agra-dosta%C5%82a-swoj%C4%85-drug%C4%85-szans%C4%99-od-%C5%BCycia...?p=15891161#post15891161[/url] Quote
sosiczka Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 OK, czyli poproszę moda o przeniesienie wątku, wątek jak rozumiem jest już tylko Helowy. Quote
Gisic87 Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 tak to wątek Helowy, założyłam nowy Agrze by było przejrzyście bo tutaj kilka onków się przewinęło i zamieszanie na początku się zrobiło a tak będzie wszystko po kolei Quote
zapka Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Ogłoszenia Agrze osobiście robiłam, ale niestety takich psów jak Agra jest w schronie sporo, a inne nie doczekały się jeszcze żadnego ogłoszenia, o wątku nie wspomnę. Nie ma rąk do pracy, te parę osób nie daje rady z wszystkim. Bunia ogłaszana była więcej bo jest stan zdrowia był o wiele gorszy, nie dlatego że jest owczarkiem. Tak tylko pare słów wyjaśnienia. Quote
domagalis Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Chciałam tylko napisać, że Hela - Saba (tak w końcu została nazwana) dziś zmarła na stole operacyjnym. Pani weterynarz powiedziała, że jej stan był bardzo zły (zaawansowany nowotwór) i że naprawdę nic nie można już było zrobić i zdecydowała się na eutanazję. Jest mi strasznie przykro :-( Właśnie się dowiedziałam. Nigdy nie miałam wspanialszego pieska. Saba była cudowna: grzeczna, spokojna, usłuchana, miła. Tak mi strasznie przykro :-( Quote
__Lara Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 domagalis napisał(a):Chciałam tylko napisać, że Hela - Saba (tak w końcu została nazwana) dziś zmarła na stole operacyjnym. Pani weterynarz powiedziała, że jej stan był bardzo zły (zaawansowany nowotwór) i że naprawdę nic nie można już było zrobić i zdecydowała się na eutanazję. Jest mi strasznie przykro :-( Właśnie się dowiedziałam. Nigdy nie miałam wspanialszego pieska. Saba była cudowna: grzeczna, spokojna, usłuchana, miła. Tak mi strasznie przykro :-( JaKA SZKODA :( śpij spokojnie piesku :( Agra jeszcze biega po tym świecie, Ty już na tamtym :( Quote
zapka Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 domagalis napisał(a):Chciałam tylko napisać, że Hela - Saba (tak w końcu została nazwana) dziś zmarła na stole operacyjnym. Pani weterynarz powiedziała, że jej stan był bardzo zły (zaawansowany nowotwór) i że naprawdę nic nie można już było zrobić i zdecydowała się na eutanazję. Jest mi strasznie przykro :-( Właśnie się dowiedziałam. Nigdy nie miałam wspanialszego pieska. Saba była cudowna: grzeczna, spokojna, usłuchana, miła. Tak mi strasznie przykro :-( przykro, niestety czasem tak bywa. śpij dobrze kochana.. Quote
Recommended Posts