sosiczka Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 Poczekajmy na razie na decyzję Gisic. Quote
leonarda Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Oczywiście nie wiadomo, czy to coś pomoże - decyzja w sprawie Agry na pewno nie jest łatwa i nie należy do mnie. I jakakolwiek będzie - OK. Ale w każdym razie dostałam od nowych właścicieli informację, że koteczka już w domu, że śliczna i śpi sobie na łóżku. Przynajmniej to załatwione. Quote
__Lara Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 No to czekamy teraz na decyzję Gisic, mocno zaciskając kciuki. Quote
Gisic87 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Przepraszam mam w domu gości z nad morza i nie mam czasyu na siedzenie na kompie. Co do Kotki tak domek super została umowa podpisana więc ten problem z głowy. Co do suczki mogłabym zabrać w sobotę tylko czy ona do soboty wytrzyma?? ja sobotę i niedziele mam wolną więc czas na aklimatyzacje choć niewielki ale by był, druga kwestia Milka dostała 2 dni temu cieczki czy to nie wpłynie jakoś na zachowanie suk między sobą:roll: No i jeśli bym ją zabrała to prosiłabym o wsparcie na karmę bo tymczas oczywiście bezpłatny Quote
bela51 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Wszyscy sledzimy z zapartym tchem losy Agry. Oczywiscie to zalezy od Ciebie, ale takie straszne mrozy ida, i pewnie byłoby lepiej gdybys mogła zabrac ją wczesniej. Mysle, ze wsparcie na karme na pewno da sie zorganizowac. Quote
Gisic87 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 tylko że wcześniej siedze w pracy 12h tylko jutro mam wolne ale to czasu brak bo muszę to odwieźć na dworzec znajomego, to na chwile do pracy wstąpić to ojca uprzedzić to zakupy to do urzędu i dzień z głowy no i do tego ten śnieg że ledwo da się jechać tym moim rupieciem bez zimowych opon Quote
kuba123 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 jak tylko będę miała wycieraczki sprawne lub nie będzie śnieżycy to ci ją przywiozę, bo sama to ty się do schronu nie wybieraj, bo jak zjedziesz na dół to już do góry nie wyjedziesz jeśli faktycznie nie masz zimówek Quote
leonarda Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Cieszę się bardzo, Gisic, że się zdecydowałaś:) I doskonale rozumiem, że lepsza byłaby ta sobota. Inna sprawa, że jak widziałam Agrę 2 dni temu w kojcu, to aż się serce krajało - ona już naprawdę nie wytrzymuje... Tak siedziała tylko i patrzała... Quote
Diegula Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Gisic ja cię również rozumiem!!!!! Ale dla Agry chyba byłoby lepiej posiedzieć w ciepełku nawet samej przez 12 h niż siedzenie w takie mrozy( z tego co pisaliście ona źle znosiła sobotnie mrozy, a przecież teraz idą dużo większe więc wątpię żeby te przeżyła ) w takich warunkach jakich jest teraz. Ale to twoja decyzja. Quote
sosiczka Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 Super!:multi::multi: Do soboty jeszcze 3 dni... A ja mam zapytanie o adopcję Buni, dom z 2 letnim dzieckiem...zobaczymy. Quote
__Lara Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 oooo! trzymam mocno! To może niech Aga przywiezie wcześniej sunię? Też mi się wydaje, że dla niej lepiej siedzieć w cieple niż czekać do soboty. Martwię się o nią, że nie dotrwa :( Quote
bela51 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 I co z Agrą, czeka do soboty, czy pojechala ? Quote
Julia84 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/197242-Znaleziony-w-zaspie-Reksio.-Jak-d%C5%82ugo-ma-koczowa%C4%87-na-mrozie-i-%C5%9Bniegu...-%28 dziewczyny błągam zajrzyjcie na ten wątek.. psiak spi w śniegowej zaspie... nie ma domu,prawdopodobnie zamarznie jeżeli ktoś nie pomoże :-( Już dwa psiaki spod Dzierżoniowa zostały znalezione zamarznięte... Może ktoś mogłby pomoc... Quote
sosiczka Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 Jakby Ci się Gisic uwidziało zabrać wczesniej Agrę to jest w 43 boksie. Quote
leonarda Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Na razie Agra jeszcze jest. Więc pewnie poczeka do soboty. Quote
sosiczka Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 W niedziele trzymajcie kciuki za Buńkę. Quote
zapka Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 zerkam tu się niecierpliwię. Trzymaj się Agra dzielnie! Quote
abra64 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 ja tez trzymam kciuki za Agrę i za Bunię też oby wam się udało Quote
sosiczka Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 Cos się Gisic nie odzywa, a dziś już czwartek.... Quote
kuba123 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 próbowałam kilka razy dzwonić, ale nic z tego a w pracy też jej nie złapałam Quote
Recommended Posts