Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 137
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oczywiście nie wiadomo, czy to coś pomoże - decyzja w sprawie Agry na pewno nie jest łatwa i nie należy do mnie. I jakakolwiek będzie - OK. Ale w każdym razie dostałam od nowych właścicieli informację, że koteczka już w domu, że śliczna i śpi sobie na łóżku. Przynajmniej to załatwione.

Posted

Przepraszam mam w domu gości z nad morza i nie mam czasyu na siedzenie na kompie. Co do Kotki tak domek super została umowa podpisana więc ten problem z głowy. Co do suczki mogłabym zabrać w sobotę tylko czy ona do soboty wytrzyma?? ja sobotę i niedziele mam wolną więc czas na aklimatyzacje choć niewielki ale by był, druga kwestia Milka dostała 2 dni temu cieczki czy to nie wpłynie jakoś na zachowanie suk między sobą:roll: No i jeśli bym ją zabrała to prosiłabym o wsparcie na karmę bo tymczas oczywiście bezpłatny

Posted

Wszyscy sledzimy z zapartym tchem losy Agry. Oczywiscie to zalezy od Ciebie, ale takie straszne mrozy ida, i pewnie byłoby lepiej gdybys mogła zabrac ją wczesniej.
Mysle, ze wsparcie na karme na pewno da sie zorganizowac.

Posted

tylko że wcześniej siedze w pracy 12h tylko jutro mam wolne ale to czasu brak bo muszę to odwieźć na dworzec znajomego, to na chwile do pracy wstąpić to ojca uprzedzić to zakupy to do urzędu i dzień z głowy no i do tego ten śnieg że ledwo da się jechać tym moim rupieciem bez zimowych opon

Posted

jak tylko będę miała wycieraczki sprawne lub nie będzie śnieżycy to ci ją przywiozę, bo sama to ty się do schronu nie wybieraj, bo jak zjedziesz na dół to już do góry nie wyjedziesz jeśli faktycznie nie masz zimówek

Posted

Cieszę się bardzo, Gisic, że się zdecydowałaś:) I doskonale rozumiem, że lepsza byłaby ta sobota. Inna sprawa, że jak widziałam Agrę 2 dni temu w kojcu, to aż się serce krajało - ona już naprawdę nie wytrzymuje... Tak siedziała tylko i patrzała...

Posted

Gisic ja cię również rozumiem!!!!!
Ale dla Agry chyba byłoby lepiej posiedzieć w ciepełku nawet samej przez 12 h niż siedzenie w takie mrozy( z tego co pisaliście ona źle znosiła sobotnie mrozy, a przecież teraz idą dużo większe więc wątpię żeby te przeżyła ) w takich warunkach jakich jest teraz.
Ale to twoja decyzja.

Posted

oooo! trzymam mocno!

To może niech Aga przywiezie wcześniej sunię? Też mi się wydaje, że dla niej lepiej siedzieć w cieple niż czekać do soboty. Martwię się o nią, że nie dotrwa :(