Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gloria nie jest stara.
Ona ma takie umaszczenie.:)

myślisz Sylwia?
Dzisiaj była na spacerku i wydawało mi się, że to sędziwy już psiak, ale może się mylę. Ciężko chodziła, zęby zjechane.
Przydałoby się to szkolenie z określania wieku psa.

• Replies 137
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

__Lara napisał(a):
Co tu robić :( :( :(

Napisalam do Talii z prosba o wystawienie bazarku cegiełkowego dla Agry. A czy ktos z wolontariuszy nie moglby zaniesc jej jakiegos starego koca lub kołdry ?

Posted

Ale na co przeznaczysz pomoc finansową z aukcji cegiełkowej?
Można jej wsadzić koc, ale nie gwarantuję, że psy jej nie wygrzebią.
Ona siedzi zgarbiona w kącie boksu...w środę zobaczę jak wygląda wnętrze budy i postaram się wsadzić jej tam coś ciepłego..

Posted

sosnowieckie schronisko napisał(a):
Ale na co przeznaczysz pomoc finansową z aukcji cegiełkowej?
Można jej wsadzić koc, ale nie gwarantuję, że psy jej nie wygrzebią.
Ona siedzi zgarbiona w kącie boksu...w środę zobaczę jak wygląda wnętrze budy i postaram się wsadzić jej tam coś ciepłego..

A nie planujecie jej wyciagnąc z tego schronu ? Jesli nie, to cala para z tego wątku idzie w gwizdek.

Posted

Właśnie się dowiedziałam, że mam szansę na stały dom dla kota! Pilnie potrzebuję zdjęć!! Nawet na już! Powiedziałam tylko, że to bury dachowiec, chyba kotka. Tyle, co wiedziałam.

Posted

Ten trzymam mocno kciuki .
Aukcja cegiełkowa mogłaby się przydać choćby na opłacenie jednego miesiąca w płatnym DT ( bo o takie łatwiej niż darmowe) a w międzyczasie zbierać deklaracje stałe