Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 137
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja już ją dodałam wcześniej na owczarki.eu: http://owczarki.eu/psiak/640

Tylko że ją ogłaszam jako Ritę, bo robiąc jej zdjęcia zanim została Bunią musiałam wybrać sama imię. Ona właśnie jako Rita jest też na stronie kalendarza, który na dniach odbieram gotowy do rozpowszechniania. Może stamtąd ktoś wypatrzy... tylko że pewnie wiek może odstraszać potencjalnych chętnych. Bunia/Rita jest naprawdę fajna i świetnie ułożona...

Posted

Ja jestem zapchana onkami. Mogłabym wziąć jedną, kiedy jedna z moich podopiecznych pojedzie do innego hoteliku na tersurę. O ile ją przyjmą...I może Carmen pójdzie do adopcji, bo ktoś jest zainteresowany...Bunia jest śliczna...Agra też. Wszystkie są kochane. Staruszeczki.

Posted

w schronie siedzi też jeszcze jedna starsza ONka tylko w lepszej kondycji. Ona cały czas chodzi mi po głowie, mądry z niej psiak, bardzo przyjacielski i spragniony kontaktu z człowiekiem. W boksie 13. Z tego co wiem nie była jeszcze wyprowadzana na spacer.

Buni i Agrze odświeżę ogłoszenia.

Posted

Ze też musiałam trafić na ten wątek:roll: Pytanie podstawowe czy suczki dogadują się z innymi psami, i najważniejsze czy myślicie że dałyby radę zostać 12h w domu? Pracuję po 12h co dwa dni więc muszą być w miarę cicho ze względu na sąsiadów. Nic nie obiecuję bo teraz mam na DT kotkę już 2 miesiące ale jeśli ona znajdzie w końcu domek mogłabym którąś zabrać:roll:

Posted

[quote name='Gisic87']Ze też musiałam trafić na ten wątek:roll: Pytanie podstawowe czy suczki dogadują się z innymi psami, i najważniejsze czy myślicie że dałyby radę zostać 12h w domu? Pracuję po 12h co dwa dni więc muszą być w miarę cicho ze względu na sąsiadów. Nic nie obiecuję bo teraz mam na DT kotkę już 2 miesiące ale jeśli ona znajdzie w końcu domek mogłabym którąś zabrać:roll:

to starsze pieski, nie potrzebują zbyt wiele ruchu. Czy dadzą radę zostać 12 h same? trudno powiedzieć. Myślę, że hałasu nie narobią, ale gorzej może być z potrzebami fizjologicznymi. One w schronie już nie dają rady, więc lepiej 12 h same w domu niż tygodnie na mrozie i betonie w schronie. tylko trzeba się liczyć z tym, że to pieski słabo adopcyjne ze względu na swój wiek i nie będzie im łatwo znaleźć domek (co nie oznacza, że jest to niemożliwe). Gisic89 czekamy aż twój kitek znajdzie właścicieli :)

Posted

Wiem że to starsze psiaki i liczę się z tym. Na razie jest kwestia znalezienia Kićce domu co też nie jest łatwe bo kotka zwykła buraska do tego nie jest to mały kociak już i mimo wielu ogłoszeń odzew zerowy:shake:

Posted

[quote name='zapka']w schronie siedzi też jeszcze jedna starsza ONka tylko w lepszej kondycji. Ona cały czas chodzi mi po głowie, mądry z niej psiak, bardzo przyjacielski i spragniony kontaktu z człowiekiem. W boksie 13. Z tego co wiem nie była jeszcze wyprowadzana na spacer.
http://lh4.ggpht.com/_IFI2FteZ5es/TEWNjynTh-I/AAAAAAAAEbA/bTXUY8hbqt0/s512/sos%20827.jpg

http://lh4.ggpht.com/_IFI2FteZ5es/TNvvQZ_T5kI/AAAAAAAAIeY/2Fd-OoxRV24/P1030863.jpg

Buni i Agrze odświeżę ogłoszenia.

Gloria nie jest stara.
Ona ma takie umaszczenie.:)

Posted

Gisic87 napisał(a):
Wiem że to starsze psiaki i liczę się z tym. Na razie jest kwestia znalezienia Kićce domu co też nie jest łatwe bo kotka zwykła buraska do tego nie jest to mały kociak już i mimo wielu ogłoszeń odzew zerowy:shake:

A jakby dogadały się z kotem?:razz:

Może poogłaszamy kota?:evil_lol:

Posted

niestety na tymczas może być tylko jeden zwierzak. Jeszcze jakbym psa sprowadziła to ojciec chyba by mnie zabil ale jak Kićka znajdzie dom jak najbardziej, jej wątek jest tu na dogo w dziale kotów