__Lara Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Rozsyłanie czas kontynuować. Dzięki, że wpadłaś AgusiaP :) :) :) Quote
AgusiaP Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Chciałam zaprosic Was na nietypowy bazarek :lol: 110zł do wygrania miesięczniej deklaracji na wskazanego psiaka, jeżeli ktoś znajdzie domek dla Wolterka. http://www.dogomania.pl/threads/196263-110-zl-miesiecznie-do-wygrania Quote
leonarda Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Ja już ją dodałam wcześniej na owczarki.eu: http://owczarki.eu/psiak/640 Tylko że ją ogłaszam jako Ritę, bo robiąc jej zdjęcia zanim została Bunią musiałam wybrać sama imię. Ona właśnie jako Rita jest też na stronie kalendarza, który na dniach odbieram gotowy do rozpowszechniania. Może stamtąd ktoś wypatrzy... tylko że pewnie wiek może odstraszać potencjalnych chętnych. Bunia/Rita jest naprawdę fajna i świetnie ułożona... Quote
bela51 Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 O malo mnie zawal nie trafił, jak przeczytałam o Buni. Dobrze, ze to nieporozumienie. Quote
sosiczka Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 bela51 napisał(a):O malo mnie zawal nie trafił, jak przeczytałam o Buni. Dobrze, ze to nieporozumienie. No jak tak dalej pojdzie nieporozumienie stanie się faktem. Quote
bela51 Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Nie kracz... Trzeba szukac pomocy dla nich. Maja jakies ogłoszenia? Niedawno Pani adoptowała stara Onkę i chorą. Jednak cuda sie zdarzają. Quote
sosiczka Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 zapka robiła. SUki przed adopcją będa musiały mieć zrobione testy na nosówkę, ale o to akurat to my zadbamy byle by był dom. Quote
Czarodziejka Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Ja jestem zapchana onkami. Mogłabym wziąć jedną, kiedy jedna z moich podopiecznych pojedzie do innego hoteliku na tersurę. O ile ją przyjmą...I może Carmen pójdzie do adopcji, bo ktoś jest zainteresowany...Bunia jest śliczna...Agra też. Wszystkie są kochane. Staruszeczki. Quote
bela51 Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Podniose chociaz watek staruszeczek, pustawo tutaj... Quote
leonarda Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Bunia na pewno tak, dzisiaj rano ją widziałam. Quote
sosiczka Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 Czarodziejka napisał(a):Czy one są w schronie? Są. Obydwie. Agra ostatnio zmarniała...siedziała w kącie... Quote
abra64 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Bunie ogłaszam jak bede miala troche czasu to i agre pooglaszam Quote
zapka Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 w schronie siedzi też jeszcze jedna starsza ONka tylko w lepszej kondycji. Ona cały czas chodzi mi po głowie, mądry z niej psiak, bardzo przyjacielski i spragniony kontaktu z człowiekiem. W boksie 13. Z tego co wiem nie była jeszcze wyprowadzana na spacer. Buni i Agrze odświeżę ogłoszenia. Quote
Gisic87 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Ze też musiałam trafić na ten wątek:roll: Pytanie podstawowe czy suczki dogadują się z innymi psami, i najważniejsze czy myślicie że dałyby radę zostać 12h w domu? Pracuję po 12h co dwa dni więc muszą być w miarę cicho ze względu na sąsiadów. Nic nie obiecuję bo teraz mam na DT kotkę już 2 miesiące ale jeśli ona znajdzie w końcu domek mogłabym którąś zabrać:roll: Quote
zapka Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 [quote name='Gisic87']Ze też musiałam trafić na ten wątek:roll: Pytanie podstawowe czy suczki dogadują się z innymi psami, i najważniejsze czy myślicie że dałyby radę zostać 12h w domu? Pracuję po 12h co dwa dni więc muszą być w miarę cicho ze względu na sąsiadów. Nic nie obiecuję bo teraz mam na DT kotkę już 2 miesiące ale jeśli ona znajdzie w końcu domek mogłabym którąś zabrać:roll: to starsze pieski, nie potrzebują zbyt wiele ruchu. Czy dadzą radę zostać 12 h same? trudno powiedzieć. Myślę, że hałasu nie narobią, ale gorzej może być z potrzebami fizjologicznymi. One w schronie już nie dają rady, więc lepiej 12 h same w domu niż tygodnie na mrozie i betonie w schronie. tylko trzeba się liczyć z tym, że to pieski słabo adopcyjne ze względu na swój wiek i nie będzie im łatwo znaleźć domek (co nie oznacza, że jest to niemożliwe). Gisic89 czekamy aż twój kitek znajdzie właścicieli :) Quote
AgusiaP Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Trzymam kciuki, żeby kicia znalazła domek, chociaż jedna sunia miałaby ciepło w pupkę Quote
Gisic87 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Wiem że to starsze psiaki i liczę się z tym. Na razie jest kwestia znalezienia Kićce domu co też nie jest łatwe bo kotka zwykła buraska do tego nie jest to mały kociak już i mimo wielu ogłoszeń odzew zerowy:shake: Quote
sosiczka Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 [quote name='zapka']w schronie siedzi też jeszcze jedna starsza ONka tylko w lepszej kondycji. Ona cały czas chodzi mi po głowie, mądry z niej psiak, bardzo przyjacielski i spragniony kontaktu z człowiekiem. W boksie 13. Z tego co wiem nie była jeszcze wyprowadzana na spacer. http://lh4.ggpht.com/_IFI2FteZ5es/TEWNjynTh-I/AAAAAAAAEbA/bTXUY8hbqt0/s512/sos%20827.jpg http://lh4.ggpht.com/_IFI2FteZ5es/TNvvQZ_T5kI/AAAAAAAAIeY/2Fd-OoxRV24/P1030863.jpg Buni i Agrze odświeżę ogłoszenia. Gloria nie jest stara. Ona ma takie umaszczenie.:) Quote
sosiczka Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 Gisic87 napisał(a):Wiem że to starsze psiaki i liczę się z tym. Na razie jest kwestia znalezienia Kićce domu co też nie jest łatwe bo kotka zwykła buraska do tego nie jest to mały kociak już i mimo wielu ogłoszeń odzew zerowy:shake: A jakby dogadały się z kotem?:razz: Może poogłaszamy kota?:evil_lol: Quote
Gisic87 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 niestety na tymczas może być tylko jeden zwierzak. Jeszcze jakbym psa sprowadziła to ojciec chyba by mnie zabil ale jak Kićka znajdzie dom jak najbardziej, jej wątek jest tu na dogo w dziale kotów Quote
bela51 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 To trzymamy kciuki za domek dla kićki ! Quote
Recommended Posts