Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

już jestem.
Konto zaraz podam na pw;)

Tosia po sterylce już:) .Taka grzeczniusia myszka, serduszko małe, jechała w aucie.A wet mówił , ze nawet przy operacji ogonkiem merdala:)
Fotki jej zrobiłam bo potem znów nie bedzie jak ,albo co.

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale fajnie ! ile nowych cioteczek :):):):)
a Tosia.....buziaczek dla niej, jest słodka.
Wilczku, czy masz ubranko - po sterylce ? kto będzie jej teraz doglądał ? Czy ma dobre warunki do przebywania - po operacji ?

Posted

tak ubranko dostała, jest w schronisku, beda ja doglądac pracownicy.Jak sie uda zajade do schronu w sobotę dopiero.
Warunki w schronie idealne nie są ,ale na ile sie da, kazdy stara sie zapewnic takiej suni ciepło i spokój. Ona nie jedna i nie pierwsza po sterylce w schronisku więc napewno nic sie nie stanie;)

Posted

sunia to twardzielka pełną piersią, mimo że każdy ją olewał, bo sie bała, ona ciagle wierzy.Nic tylko brać przykład.Dziękuje Tosiu:)

Tak siedzie robie ogłoszenia i jakby ktos chciał, może zrobic jej ze dwa ,tzy, nowy tekst dałam, bo przcie ona nie aż taki straaaaszny dzikusek sie okazuje:)
TEKSCIK:

[FONT=Times New Roman]Tosia. Zabrana niegdys od zaniedbanej, bezdomnej „zbieraczki psów”, która nie miała na chleb i nie dbała o nic. Niektóre jej psie towarzyszki znalazły już domy.Niektóre ze starosci odeszły.Tosią jednak nikt się nie interesował. Moze dlatego,że bała się ludzi i uciekała do budki. Zaczęliśmy Tosię oswajać.Teraz bardzo cieszy się na widok znanych osób, nigdy też nie była agresywna. Stworzonko jest po prostu bardzo nieśmiałe ,ale widac że chce kochac ludzi i oddała by serce za dobry dom. Tosia jest po sterylizacji. Ma około3-4 lata.Wzrost ok. 35cm w kłebie(powyżej łydki). Nie Boi się jazdy samochodem. Najlepiej gdyby mogła zamieszkac w spokojnym domu, wypełnionym miłością do zwierząt, suczka nie nadaje się do budy![/FONT]
[FONT=Times New Roman]Kontakt; [/FONT]
[FONT=Times New Roman]519058615, 507176898 [/FONT]
[FONT=Times New Roman]Ewentualnie 606 134 140[/FONT]

Pare ogłoszonek (może juz tam są takie ,niewiem, ale im wiecej tym lepiej chyba...);
http://wroclaw.szerlok.pl/oferta/mala-niesmiala-lagodna-tosia-czeka-na-swoj-dom-ID3pzr.html
http://wroclaw.olx.pl/item_page.php?Id=125013996&g=6#pics
http://wroclaw.pajeczyna.pl/Spolecznosc-zwierzaki/487618-ma_a_kochana_agodna_tosia.html
http://www.mojpupil.pl/gielda_psow

Posted

Zaktualizuje też tu.
Jest przelanych w sumie 440 zł deklaracji.
Jednorazowych 320
stałych przelane narazie tylko 120zł...Na niecałe dwa miesiace starczy na hotelik.
Ale brakuje stałych 130 zł.

Sa osoby które wpłaca jak sytuacja suni będzie wiadoma.Tylko ze bez stałych deklaracji nic nie zrobimy.

no nic nadal powysyłam pw ,bo mało tych stałych:(

Lusiab4 dziekuje za wpłate;)

Posted

Nie czytam całego wątku bo sama zajmuję się adopcjami i właśnie dziś zawiozłam sunie z dt co cudownych ludzi...Mógłby mi ktoś streścić coś o psine i kontakt ewentualnie?jak się zachowuje do innych zwierząt itd...ostatnio mam szczęście w adopcjach,może i tym razem?:) kociarakometa@wp.pl

Posted

dobrze:) Koty niestety w sobote bedzie trzeba sprawdzic poniewaz jako tako sa tam tylko takie dzikuski wolno żyjace...Moze sie uda skoro teraz siedzi sobie sama w boksie ,nie bedzie wojny między suniami przy wyciąganiu jej, bo ja zawsze wolałam tego psom oszczedzac...Do psiaków sunia jest spokojna ulegla i w zasadzie chyba sie ich troche boi,ale nie panicznie...Nic innego nie zauwazyłam.