Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to się porobiło !!!!!!!!!!!!!!!! Kilka dni byłam na urlopie i już cioteczki zdążyły się pokłócic :-( :crazyeye:
...a gdzie w tym wszystkim jest Tosia ???????????? To smutne.....:( wstyddddddddddddd

Wilczku,
Co się dzieje z Panią, która dzwoniła w sprawie Tosi ???
JUŻ O TYM PISAŁAM ALE NAPISZĘ JESZCZE RAZ.
OPŁACĘ STERYLKĘ I TRANSPORT TOSI - WIĘC TĘ KWESSTJĘ MAMY JUŻ Z GŁOWY :lol:

Posted

wiga138 napisał(a):
No to się porobiło !!!!!!!!!!!!!!!! Kilka dni byłam na urlopie i już cioteczki zdążyły się pokłócic :-( :crazyeye:
...a gdzie w tym wszystkim jest Tosia ???????????? To smutne.....:( wstyddddddddddddd

Wilczku,
Co się dzieje z Panią, która dzwoniła w sprawie Tosi ???
JUŻ O TYM PISAŁAM ALE NAPISZĘ JESZCZE RAZ.
OPŁACĘ STERYLKĘ I TRANSPORT TOSI - WIĘC TĘ KWESSTJĘ MAMY JUŻ Z GŁOWY :lol:

nikt sie nie odzywał juz w sprawie Tosi, z resztą nikt nie dzwoni.Skoro pani sie odechciało jak usłyszała o wizycie adopcyjnej, to cóż(tak zrozumiałam)...
Masz racje wstyd, szczególnie jesli ktos komus zarzuca cos co sam zawala. Nie rozmawiam juz na ten temat ,bo po rzygac sie idzie i odechciewa mi sie tu wchodzic. Z reszta jak Tosia znajdzie dom i Czika to bedę inaczej pomagała psom, nie muszę na dogo.

Tosia nadal siedzi i czeka na dom i deklaracje.

Ulko18 jakbym miała twoja deklaracje na koncie to bym sie nie pytała czy aktualna;)

Posted

Wilczek nie wkurzaj mnie. Jeśli są pieniądze na zabieg i transport to dlaczego sama nie umówisz się z wetem i nie zawieziesz Tosi na sterylkę. I nie mów że tak się nigdy nie robiło, bo ja woziłam psy, Monika55 wozi do dzisiaj, więc w czym problem, chyba tylko w Twoich chęciach.
Ja mam do zawiezienia i umówienia suczki na które już czekają domki, więc nie zarzucaj że się coś zawala, jak nie znasz sytuacji.

Ciotki, nie dziwcie się nam z Moniką55, że się tak wkurzamy, ale zawsze tak jest. Wilczek coś rozkręca, a potem wielki płacz, że nie ma możliwości.

Wilczek, masz teraz możliwości, masz deklaracje opłacenia transportu i zabiegu, więc działaj a nie czekaj aż inni coś za Ciebie zrobią. Nie robisz tego ani dla mnie, ani dla Moniki55, ale podobno dla psów, prawda?

Telefon do naszego weta znasz, zresztą to nie jedyny w J-ebiu. Działaj.

Posted

własnie o tym pisałam, nie mozecie kurna chata spokojnie niczego doradzic , bo by włos z głowy spadł, tylko albo sie nic nie odezwac i miec w d...albo wlezc i skrytykowac.

Wezme z dekaracji wigi 20 zł na zawiezienie suni, zgodził się, napewno starczy, bardzo dziękuje1:)
o sterylke zaraz spytam weta.

Posted

a po drugie shanti może zaczniesz odbierac telefony od ludzi , bo mnie sie brzydnie słuchac ze pod schroniskowym numerm nikt nie odbiera.Ja ludziom nie wytłumacze co tam sa za psy do adopcji, bo ich nie znam.

Posted

Jak zwykle kazdemu łate dopniesz.
Jak sie zakłada wątek to sie podaje swój numer bo:

shanti tam pracuje - jest ponad 80 psów koło których jest praca,
jest hałas i czasem nie słychać nic
telefonow jest dużo w różnych sprawach a nie zawsze można odebrać
Schronisko nie w regulaminie wizyt przedadopcyjnych więc po to zakładamy wątki tu, żeby to robić

Nie sterylizuje sie wszystkich psów, wiesz o tym. Jest mała pula pieniędzy i ciągle za mała. Jak nam zależy to zdobywamy pieniądze i same to załatwiamy.

Najpierw mowiłaś że nie masz za co zawieżć, a teraz nie masz czym. Nie można pogadać? przynajmniej poinformować co i jak.
I przestań obrażać ludzi za to że za Ciebie nie robią. Nie chcesz nas na wątku więc o co chodzi?

A to czy jesteś wk.... to mnie nie dziwi, bo jesteś zawsze i guzik mnie obchodzi.

Schronisko NIE ODPOWIADA za kastracje i sterylizacje. DOTARŁo????

Posted

mnie tez guzik byle kto obchodzi juz sie nauczyłam. Jak zwykle chwytasz sie słów.Nie miałam czym, bo nie mialam za co. Kwita. Jakbym nie wiedziała ze tak tyle psów i trzeba tam pracowac:D ciekawe wiesz?
Idealom sie nie przetłumaczy. Jak kto do mnie tak ja do niego.Koniec

Wracajac do Tosi;

a sterylka 150 zł kosztuje.Zasponsoruje Wiga 138. 20zł na paliwo też.
Tosia bardzo bardzo dziękuje:Rose:

Posted

a, i jakby isc tokiem twojego rozumowania to po jakiego czorta podajecie nr schroniskowy i twój w wątku Cziki, skoro to ponoc mój wątek? Pozatym ponoc nie umiem dobrych domów znajdowac? No tak ,psy same tam zaszły.Zapomniałam.czekam na nowe zarzuty.
Ja nie podam juz swojego nr telefonu, bo nie pracuje juz z psami, a w tej robocie teraz to napewno nie bede mogła gadac przez telefony. A moze wogóle nie podawac ino email.Ze tez wszystko trzeba tlumaczyc jak dzieciom po 10 razy.

Posted

Oj, Wilczek, Wilczek, po postach widać kto się zachowuje jak dziecko na tym wątku.:shake:

Wiga138 dziękujemy za zasponsorowanie sterylki Tosi.
Mam na schronisku trzy sunie, które przyszły do nas z cieczką. To jest niestety dla nas priorytet w tym momencie.

Posted

Zauroczyła mnie Tosia. Myślę, że ten kto ją adoptuje, będzie prawdziwym szczęściarzem. Tosia odda mu całe serce.
Nie ma się też co kłócić. Poddawać, zniechęcać. Trzeba działać:-)
Wspomogę hotelik Tosi, stałą deklaracją.
Nie zapominajcie o Tosi! Cudnej suni:-)

Posted

popieram!!!!! Tosia nie może już tego słuchać :-) Zima za pasem brrryyy Do hoteliku suńkę a potem do domku :-) nad tym tu pracujemy i zachęcamy ludzi do współpracy, do czytania, namawiania i wpłat. A taki ping pong słowny z n i e c h ę c a

Posted

[quote name='Secia']popieram!!!!! Tosia nie może już tego słuchać :-) Zima za pasem brrryyy Do hoteliku suńkę a potem do domku :-) nad tym tu pracujemy i zachęcamy ludzi do współpracy, do czytania, namawiania i wpłat. A taki ping pong słowny z n i e c h ę c a

Potwierdzam i nalegam - PROSZĘ CIOTECZEK - NIE NA FORUM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PISZCIE DO SIEBIE NA PW.