Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kateczka dziekujemy!!:) I jak sobie życzysz, to bedę cie pilnowała jak cerber;) już sobie w notatniku pisze :evil_lol:
Ilonn zaraz przeslę fotki;)
hm...wiesz Wigo ,panowie chyba poszli na piwo:D widzę ze testujesz ikonki
:painting: :evil_lol:

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kurcze zrobiłam banerek jescze jednej wątkowej podopiecznej, ale chyba mi to wywalą, bo za duże znów.A zmniejszac nie umiem jak juz zrobię.

wiga, po 5 zł...:) łatwiej bedzie liczyc...:D

Posted

wilczek007 napisał(a):
kurcze zrobiłam banerek jescze jednej wątkowej podopiecznej, ale chyba mi to wywalą, bo za duże znów.A zmniejszac nie umiem jak juz zrobię.

wiga, po 5 zł...:) łatwiej bedzie liczyc...:D

ok ale te cztery łatwiej wpada w OKO :shocked!:....oczy

Posted

super dzieki za ogłoszonka!Juz dzwoniła pani z kielc,ale sęk w tym ze nikt nie wie jak sie sunia zachowuje w domu, trzeba by zawiesc sunię ,bo Pani nie ma czym przyjechac, na wizytkę sie zgadza.Nadal jednak nie wiem czy Tosia bedzie miec ta sterylke w schronie czy nie. Jeszcze się z panią skontaktuję jutro.
Napisze dzisiej po 22.oo bo niestety musze wyjsc i nie dam rady byc na dogo...

Posted

Pani z Kielc, moje miasto rodzinne:) Jak się bierze szczeniaka to też niewiele wiadomo, a ludzie biorą na potęgę. Ba, na bazarach kupują. Ta malutka nie wygląda na demona:D Pewnie najpierw zasika cały dom, a później to już z górki;) Hmmm, myślę czy to nie przypadkiem oznaka, że sezon adopcyjny drgnął? Fajnie by było...

Posted

Sęk w tym ,ze pani ma małego dzieciaczka...A Tosia napewno zapomniała gdzie i jak sie sika:/
Dzis i jutro pani będzie rozmawiała z rodziną, nie chce brac suni tylko swpowodu tego że ja urzekła. Nie wiem co zdecyduje, ale jak sie dowiem od razu dam znac;)

Posted

liczyłam te wszystkie wpłaty.Jakby wszyscy na raz wpłacili było by 590:)
W tym jednak więcej jednorazówek zdeklarowanych narazie.

AHA,rano sie dowiem czy Tosia bedzie miec zabieg sterylki w tym tygodniu ,bo wet ma wyjechac na troche.ale jak nie zdąży to będzie miała w przyszłym.

Posted

no takiej szybkiej akcji wyjścia panienki ze schronu chyba nikt się nie spodziewał. Jak wizyta przed adopcyjna wypadnie ok to padnę na kolana i zaszczekam. Trzymam kciuki

Posted

Secia napisał(a):
no takiej szybkiej akcji wyjścia panienki ze schronu chyba nikt się nie spodziewał. Jak wizyta przed adopcyjna wypadnie ok to padnę na kolana i zaszczekam. Trzymam kciuki

Zrobię to samo :eviltong:Mogę nawet zaszczekać na środku wsi !:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

czy ta wizyta przeadopcyjna już się odbyła lub czy już zaplanowana?
wstrzymałam ogłoszenia dla Tosi, jeśli miałaby wyjść takim expressem ze schronu .. wow!! .. trzymam mocno kciuki za pannę i domek.

wilczek007 daj proszę info jak się sprawy mają i co z ogłoszeniami,które zamawiałam.
Może przeniosę ten pakiecik na inną Tosię, która kilka lat spędziła na cmentarzu urodziwszy maluszki i dopiero ostatnio ktoś wyciągnął do niej pomocną dłoń!!

Posted

cioteczki, ale ta pani nic nie obiecała , ma małe dziecko i chciała przedyskutowac z rodziną zabranie Lusi.Ma dzwonić dzis, jeszcze nie dzwoniła.Wczoraj długo rozmawiałysmy, ale pani wolała przemysleć i dac znac.

Wiga przeciez transport jest; ja zawioze jakby co;)

Ja bym była za tym ,ze narazie nic nie zmieniajmy, ani ogłoszeń, ani nic....

Posted

OKAY.

ale i tak czekamy na rozwój zdarzeń, oby pomyślny ..

I wybaczcie, że jeszcze wtrącę krótko OFF topic.
Ten nieszczęsny młody Misio wyjątkowo źle trafił. Ma dopiero 9 miesięcy życia, ale z tego 8 miesięcy piekła.
Dajmy Mu szansę, pomóżmy zanim ktoś odbierze Mu życie.

Przyjdźcie proszę na Jego wątek, wesprzyjcie każdy na swój sposób .. wspólnymi siłami możemy więcej!

Posted

Ale Wy w gorącej wodzie kąpane:D Dzisiaj inna sunia do domku pojechała i musi być porządek inaczej na serce padnę.
Do pani bym zadzwoniła, żeby się dowiedzieć, czy szukamy dalej.