Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Był bardzo konkretny telefon o Lusię. Pan podobno przyjedzie po nią w sobotę (jeśli dostanie wolne) lub w niedzielę. Odległość dość znaczna, bo 300 km w jedną stronę.

Posted

aha, mówiłam, że Lusia jest piękna:biggrina::biggrina::biggrina: ale Tosia też cudna :biggrina:

Suczki pierś do przodu, uszy do góry, ogon w pogotowiu do merdania i w drogę na poszukiwanie domków

Posted

shanti napisał(a):
Był bardzo konkretny telefon o Lusię. Pan podobno przyjedzie po nią w sobotę (jeśli dostanie wolne) lub w niedzielę. Odległość dość znaczna, bo 300 km w jedną stronę.

obawiam sie żeby Lusia go nie użarła, nie jestem pewna czy przepada za panami...Ale może pan się zna na takich.
Może w sobotę jak bdę to go zobaczę...

Posted

z drugiej strony wydaje mi sie że Lusia szybciej sie oswoi, jest w schronie o wiele krócej i prawdopodobnie nie przyszła taka dzika...
też trzymam kciuki!!

chociaż dom można sprawdzic, ale ja nie znam adresu ani nr tel.pana więc nie wiem kogo do wizyty szukac.

Posted

no wiec mam wiadomosc,ze pan sie zgodził na wizyte poadopcyjną, ale skoro jutro sobota, napewno nikt sie nie znajdzie, bo juz nie ma czasu, a tam to jakies zadupie.Nie wiem gdzie. Aha pan ma jeszcze dać znac czy będzie napewno.

Posted

shanti pracuje w schronisku więc ona decudyje o adopcji psa nie ja, napewno byle komu by nie oddała...
Ja więcej nie wiem na ten temat niestety, na wizyte poadopcyjną sie zgodzil wiec nie jest chyba zle,najpierw musi tam przyjechac bo przeciez pisze że na 100 proc. nie wiadomo...

Posted

wobec tego wstrzymam się do czasu przyjazdu tego pana z ogłaszaniem Lusi.
Tosia bez zmian, ogłoszenia w toku.
wilczek007, dzięki za przesyłkę i uściślenie danych ;)

Posted

No bomba wieści, oby domek okazał się cierpliwy i kochający ..
a czemu ten pan akurat Lusię tak jednoznacznie z całego schronu wybrał?
miał jakieś szczególne życzenia? bo przecież psów bez liku i to dużo bliżej na pewno by znalazł ..