Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 355
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Po Waszych ostatnich postach poryczałam się jak bóbr;-( Ona jest taka śliczna, gdybym nie miała już 4 psiaków to na 100% grzałaby już dupkę u mnie;-(

Posted

Chodzi mi pewien ekstremalny pomysł po głowie, ale wtedy potrzebowałabym pewnie 100-200 zł co miesiąc na małą..to dużo:/Nie wiem, nie wiem...
NIe chcę żeby i ona odchodziła tak jak Bajek, chorowałą jak Boss czy Mika:( Nie chcę!

Posted

[quote name='Betbet']Chodzi mi pewien ekstremalny pomysł po głowie, ale wtedy potrzebowałabym pewnie 100-200 zł co miesiąc na małą..to dużo:/Nie wiem, nie wiem...
NIe chcę żeby i ona odchodziła tak jak Bajek, chorowałą jak Boss czy Mika:( Nie chcę![/QUOTE]

Co to za pomysł?

Posted

Nie powiem póki co nic... jest ekstremalny. Najpierw muszę przeprowadzić taką tam sobie rozmowę...

Głupie pytanie? Czy ona jest po sterylce? Bo to by było kluczowe...

Posted

jestem. zakochałam się straszliwie....
osttani raz tak byłam zakochana w niedźwiadku...

co do dterylki - taka babulinka, myslicie, ze pachnie jeszcze facetom?? bo wbrew temu, co sie mowi, ze psy do końca zycia, to nie zawsze jest prawda.

Posted

Co do pachnącej kobiety to się nie wypowiem, ale wiem, że starsze samce to nieźle się odżywiają przy młodej suczce z cieczką. I nie ważne ile skubany ma lat. "Dyga" mu chyba do końca :)

Posted

to akurat prawda. znalazłam w tamtym roku w parku psa, myślałam, ze jest w agonii. nie ruszał się, ogromny guz na boku, wiek na oko 200 lat, zero reakcji na otoczenie. ale miał lyssetkę. wetka podała mi nr włascicieli, przylecieli spłakani. 3 przecznice od parku mieszkaja, pies ledwo chodzi, zaawansowany rak, ledwo słyszy i kiepsko widzi, a poczuł sunie i tak pofrunął z klatki, ze nie zdążyli nic. no i jak mu przeszło podniecenie, to już ne wiedział, gdzie jest, stracił orientację (demencja) i zrezygnowany legł gdzie stał.

Posted

[quote name='Betbet']No jasne... kurde... no to całkowicie powaliło to mój pomysł, bo w domu jest młody pies...[/QUOTE]

TO może panicza ciachnąć ;) ?

Posted

Ale cudny wypłosz. :loveu: Od kiedy ona siedzi w schronie?

[quote name='brazowa1']Niedobry człowiek,żerujacy na krzywdzie najbardziej pokrzywdzonych istot. Taki z gatunku Biedrzyckiej i Lacha.[/QUOTE]

Brązowa padłam.:evil_lol: Cóż za subtelne wyjaśnienie. Definicja wprost do Wikipedii. :diabloti:

Posted

Niczego nie mogę wymyślić ... i moje serce też pęka na drobne kawałki, tylko różnica jest taka, że ja to jakoś - beznadziejnie, ale jednak - przeżyję - a Niunia - nie wiadomo ... Boże, zlituj się nad tą istotką malutką .... pomóż, oświeć, niech któraś z nas w totka wygra, szybko dom z ogrodem kupuje, zbuntowanego TZ-a wywala i ją weźmie ... pliiiiiizzzzz ...