E-S Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Zgłosiłam niunię tutaj : [url]http://www.dogomania.pl/threads/192073-Mikro-staruszek/page2[/url] Quote
ihabe Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Po Waszych ostatnich postach poryczałam się jak bóbr;-( Ona jest taka śliczna, gdybym nie miała już 4 psiaków to na 100% grzałaby już dupkę u mnie;-( Quote
Betbet Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Chodzi mi pewien ekstremalny pomysł po głowie, ale wtedy potrzebowałabym pewnie 100-200 zł co miesiąc na małą..to dużo:/Nie wiem, nie wiem... NIe chcę żeby i ona odchodziła tak jak Bajek, chorowałą jak Boss czy Mika:( Nie chcę! Quote
Gosiapk Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='akucha']Tylko domki trzeba prześwietlić na 100% i wizyty poadopcyjne, żeby żaden pajun do niej się nie dobrał.[/QUOTE] Co to jest 'pajun'?:???: Quote
brazowa1 Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 [quote name='Gosiapk']Co to jest 'pajun'?:???:[/QUOTE] Niedobry człowiek,żerujacy na krzywdzie najbardziej pokrzywdzonych istot. Taki z gatunku Biedrzyckiej i Lacha. Quote
lika1771 Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='Betbet']Chodzi mi pewien ekstremalny pomysł po głowie, ale wtedy potrzebowałabym pewnie 100-200 zł co miesiąc na małą..to dużo:/Nie wiem, nie wiem... NIe chcę żeby i ona odchodziła tak jak Bajek, chorowałą jak Boss czy Mika:( Nie chcę![/QUOTE] Co to za pomysł? Quote
brazowa1 Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 Betbet,dawaj ten pomysł. Wiesz,że jak bedzie zbyt ekstremalny to Ci powiem od razu. Quote
Betbet Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Nie powiem póki co nic... jest ekstremalny. Najpierw muszę przeprowadzić taką tam sobie rozmowę... Głupie pytanie? Czy ona jest po sterylce? Bo to by było kluczowe... Quote
eve-w Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Betbet Twój ekstremalny pomysł chyba mi się podoba :) Quote
sleepingbyday Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 jestem. zakochałam się straszliwie.... osttani raz tak byłam zakochana w niedźwiadku... co do dterylki - taka babulinka, myslicie, ze pachnie jeszcze facetom?? bo wbrew temu, co sie mowi, ze psy do końca zycia, to nie zawsze jest prawda. Quote
eve-w Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Co do pachnącej kobiety to się nie wypowiem, ale wiem, że starsze samce to nieźle się odżywiają przy młodej suczce z cieczką. I nie ważne ile skubany ma lat. "Dyga" mu chyba do końca :) Quote
sleepingbyday Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 to akurat prawda. znalazłam w tamtym roku w parku psa, myślałam, ze jest w agonii. nie ruszał się, ogromny guz na boku, wiek na oko 200 lat, zero reakcji na otoczenie. ale miał lyssetkę. wetka podała mi nr włascicieli, przylecieli spłakani. 3 przecznice od parku mieszkaja, pies ledwo chodzi, zaawansowany rak, ledwo słyszy i kiepsko widzi, a poczuł sunie i tak pofrunął z klatki, ze nie zdążyli nic. no i jak mu przeszło podniecenie, to już ne wiedział, gdzie jest, stracił orientację (demencja) i zrezygnowany legł gdzie stał. Quote
brazowa1 Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 Nie,ona nie jest po sterylizacji i na pewno nie bedzie,a na pewno nie w warunkach schroniska. Nie mozna sterylki stawiac wyżej od życia suni. Quote
Betbet Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 No jasne... kurde... no to całkowicie powaliło to mój pomysł, bo w domu jest młody pies... Quote
eve-w Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='Betbet']No jasne... kurde... no to całkowicie powaliło to mój pomysł, bo w domu jest młody pies...[/QUOTE] TO może panicza ciachnąć ;) ? Quote
Kar0la Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Ale cudny wypłosz. :loveu: Od kiedy ona siedzi w schronie? [quote name='brazowa1']Niedobry człowiek,żerujacy na krzywdzie najbardziej pokrzywdzonych istot. Taki z gatunku Biedrzyckiej i Lacha.[/QUOTE] Brązowa padłam.:evil_lol: Cóż za subtelne wyjaśnienie. Definicja wprost do Wikipedii. :diabloti: Quote
Betbet Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 PAnicza nikt nie ciachnie. Nie ma na to pieniędzy ani...przekonań... Quote
lika1771 Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='Betbet']PAnicza nikt nie ciachnie. Nie ma na to pieniędzy ani...przekonań...[/QUOTE] Pomysł padł,czy jeszcze masz cos w zanadrzu? Quote
sleepingbyday Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 ja jeszcze o czyms mysle, tez zalezy od rozmowy. ale to taka luxna mysl, nie przywiązyjcie sie do niej. Quote
Betbet Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 tonący luźnych myśli się chwyta, moja też była luźna... Quote
Igiełka Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 O jaki u Niuni tłum -trzymam kciuki żeby coś się udało dla Malutkiej znależć. :lol: Quote
E-S Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Niczego nie mogę wymyślić ... i moje serce też pęka na drobne kawałki, tylko różnica jest taka, że ja to jakoś - beznadziejnie, ale jednak - przeżyję - a Niunia - nie wiadomo ... Boże, zlituj się nad tą istotką malutką .... pomóż, oświeć, niech któraś z nas w totka wygra, szybko dom z ogrodem kupuje, zbuntowanego TZ-a wywala i ją weźmie ... pliiiiiizzzzz ... Quote
Igiełka Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 E-S no to do roboty jak Każda z Nas zagra w totka to może się Komuś uda. :lol: A TZ zamknąć na balkonie aż zdania nie zmieni. :evil_lol: Quote
Recommended Posts