coronaaj Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='E-S']To kto może w allegro tam powrzucać tego pona, teriera tybetańskiego i grzywacza ? Znaczy w tytule aukcji.[/QUOTE] Badzcie ostrozne bo jakies pseudo beda na niego polowac... Quote
Pinesk@ Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 Bez wywiadu i wizyt przedadpcyjnych sie nie obejdzie ;) Zresztą w schronisku mi powiedzieli, że jakaś pani z Niemiec jest na niego niby chętna ale do Polski przyjeżdża w październiku i jak coś to am sie zjawic. I tak sie nie zjawi. Quote
Pinesk@ Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 tymczasy u nas 'istnieją'. Podpisywana jest umowa domu tymczasowego i piesiu wędruje do domku zastępczego. Quote
E-S Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Szkoda, żeby się marnował w schronisku, zima dla kudłaczy w schronie jest koszmarem, noszą szatę Królowej Lodu - z lodowych sopli ... Quote
E-S Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Pinesk@, zgłosiłam Kulfona tu: http://www.dogomania.pl/threads/195047-kud%C5%82acz-w-typie-Mi%C5%82oszka/page3 i jest zainteresowanie :D właź na wątek i podaj szczegóły !!! Quote
jaanna019 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Nie mogę uwierzyć, że takie cudo siedzi w schronie.. mam nadzieję, że mu się uda w zastępstwie naszego Miłoszka. Quote
E-S Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 On jakiś taki, no ... tybetański troszku ? nie ? Tak czy śmak - absolutne cudo do kochania :loveu: Quote
jaanna019 Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 I co z Kulfonem? Bo już się pogubiłam. Quote
Pinesk@ Posted October 30, 2010 Author Posted October 30, 2010 Nadal w schronisku. Niestety on koteczków chyba tolerował nie będzie ale sprawdzimy we wtorek.. Quote
E-S Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Pinesk@ napisał(a):Nadal w schronisku. Niestety on koteczków chyba tolerował nie będzie ale sprawdzimy we wtorek.. Oż kurcze, a może jednak ? Wierzę w niego. Quote
magdola Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 co tu tka cisza???zapomnieli o kulfoniku:( Quote
coronaaj Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 [quote name='Pinesk@']A no siedzi cały czas A tutaj cisza???? Niech w Nowym Roku - świat będzie dla Ciebie, pełen ciepła... radości...i Przyjaciół... A w Twoim domu niech nigdy nie zabraknie: miłości...serdeczności... pogody ducha... i zrozumienia...oraz wszelkiego dobra! Najwspanialszego... Pełnego uroku - Nowego Roku 2011!!! By miłość królowała! By radość panowała! By szczęście Ciebie szukało! I zdrowie dopisywało!” Tego zyczy Pako, Bully , Borrego i ciotka Ala Tak Pakus jezdzi w Kia Sorento na przednim siedzeniu Quote
coronaaj Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 magdola napisał(a):dalej nic ?!:( No nikt nie ma wiadomosci o Kuflonie???? Mam nadzieje, ze wszystko z nim OK???Moze ktos cos wie??? Quote
coronaaj Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 karolina27 napisał(a):Kulfon ma już dom, podobno ekstra! :) 'To swietnie a moze jakies nowe fotki z nowego domu i troche info gdzie??? Quote
coronaaj Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 E-S napisał(a):Super wiadomość :) Cos fotek nie widze a nowe wiesci... Quote
Pinesk@ Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 Wieści niestety żadnych nie mam, adopcja była przez schronisko. Ludzie niby fajni, zakochani w Kulfoniku ale niestety wieści brak... Quote
kameralna Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Pinesk@ napisał(a):Wieści niestety żadnych nie mam, adopcja była przez schronisko. Ludzie niby fajni, zakochani w Kulfoniku ale niestety wieści brak... Niech się psiakowi szczęści! Szkoda tylko, że nie ma kontaktu z opiekunami Kulfona. Quote
Recommended Posts