Pinesk@ Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Kulfon to pies o wiecznie wesołym pyszczku. Wygląda jakby ciągle się uśmiechał. Jest radosny i wesoły, bardzo lubi się bawic i przytulac. Kulfon został oceniony na ok 4 lata. Akceptuje inne psy ale jest raczej typem dominanta, bywa też zazdrosny (głównie o samce). Kulfi to bardzo fajny, świetny psiak. Już jakiś czas przebywa w naszym schronisku i chyba nadeszła w końcu pora aby znalazł wymarzony dom. Kulfon jest zaszczepiony, odrobaczony i zaczipowany. Kulfona można również adoptować tymczasowo! FILMIK: http://www.youtube.com/watch?v=PiHWwpK8CEs Kontakt: 500 504 752 adopcjeschronisko@interia.eu Quote
kameralna Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 No i co tu robi taki piękny, wesoły pies? Powinien już dawno wygrzewać się na kolanach swojego opiekuna/opiekunki albo baraszkować w ogrodzie. Jaka jest historia Kulfona? Quote
Pinesk@ Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 Niestety nie wiem, przy najbliższej wizycie w schronisku zapytam :) Quote
elinka Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Ale śliczny ten Kulfon. Szkoda, że mam sunię bo chętnie dałabym mu DT. Uwielbiam takie kudłacze. Pinesko, wklej proszę, chłopaka na wątek 25 domków. Quote
E-S Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Chłopak jak malowany, cudny :loveu: Domki będą się bić. Quote
Pinesk@ Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 OK, już go wrzucam na 25 domków :) Quote
Pinesk@ Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 Ma tylko allegro EDIT: Kulfon jest ogromnie podobny do psa, który był kiedyś w naszej rodzinie. Wypisz wymaluj nasz Reksio! Identyczny wygląd! Nie zdziwiłabym się gdyby to był jego brat. Moja mama sie w nim zakochała, dziadek też. No cudeńko z tego Kulfonika :loveu: Quote
coronaaj Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Pinesk@ napisał(a):Ma tylko allegro EDIT: Kulfon jest ogromnie podobny do psa, który był kiedyś w naszej rodzinie. Wypisz wymaluj nasz Reksio! Identyczny wygląd! Nie zdziwiłabym się gdyby to był jego brat. Moja mama sie w nim zakochała, dziadek też. No cudeńko z tego Kulfonika :loveu: Podaj link do Allegro...Kuflon sliczny pies....co do wizyty przedadopcyjnej to napisz do Skanji ona z W-wy...gdzie jest Kuflon w jakim schronisku? Quote
Pinesk@ Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 Link: http://allegro.pl/show_item.php?item=1200653337 Z W-awy już osobę mam ale dzięki za zainteresowanie :) Schronisko w Tczewie, woj. pomorskie. Quote
E-S Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 On jest trochę taki w typie teriera tybetańskiego, może by dopisać w tytule aukcji ? Quote
magdola Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 E-S napisał(a):On jest trochę taki w typie teriera tybetańskiego, może by dopisać w tytule aukcji ? TT+PON+Chinese crested :D Quote
coronaaj Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 [quote name='Pinesk@']Link: http://allegro.pl/show_item.php?item=1200653337 Z W-awy już osobę mam ale dzięki za zainteresowanie :) Schronisko w Tczewie, woj. pomorskie. Czy to domek dla Kuflona...ta wizyta przedadopcyjna? Kuflon sliczny powinien znalesc DS chyba bez problemu....masz moze link do schronu w Tczewie??? Quote
Pinesk@ Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 Nie to nie dla niego, dla psiaka, który 11 lat w schronie siedział. Link do strony internetowej: www.tczew.otoz.pl Quote
E-S Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 magdola napisał(a):TT+PON+Chinese crested :D Nie ma się co śmiać, a żebyś wiedziała, ludzie wrzucają w google np. pon, albo terier tybetański i wyskoczy im Kulfon :) To Twój dobry pomysł, a nie żart Magdola :thumbs: Quote
magdola Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 E-S napisał(a):Nie ma się co śmiać, a żebyś wiedziała, ludzie wrzucają w google np. pon, albo terier tybetański i wyskoczy im Kulfon :) To Twój dobry pomysł, a nie żart Magdola :thumbs: Ja nigdy nie zartuje z takich spraw! jak go zobaczylam to szok! zakochalam sie....wypisz, wyaluj, moj grzywacz, tyle, ze wiekszy ;) i "czarniejszy" Quote
coronaaj Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 [quote name='Pinesk@']Nie to nie dla niego, dla psiaka, który 11 lat w schronie siedział. Link do strony internetowej: www.tczew.otoz.pl Dzieki za info oby ten domek wypalil dla bidaka co 11 lat w schronie...trudno uwierzyc , ze tak dlugo... Serdecznie dziekuje za link do Tczewskiego schronu.... Quote
Pinesk@ Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 No rzeczywiscie magdola, Kulfon wyglada praawie jak grzywacz :D Quote
E-S Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Pinesk@ napisał(a):No rzeczywisci magdola, Kulfon wyglada praawie jak grzywacz :D To kto może w allegro tam powrzucać tego pona, teriera tybetańskiego i grzywacza ? Znaczy w tytule aukcji. Quote
E-S Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Pinesk@ napisał(a):Już zmieniam :loveu: Cudnie :) Jest przepiękny, na pewno znajdzie fajny dom zakochany w kudłaczkach. Quote
magdola Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Pinesk@ napisał(a):No rzeczywiscie magdola, Kulfon wyglada praawie jak grzywacz :D nie podobny? : :D Quote
Pinesk@ Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 No dobra, zwracam honor ;) Pytałam o historię Kulfona- niuniek błąkał się po Tczewie i został do nas przywieziony przez SM. A Kulfon taki ufajdany jak nie wiem, w jego kojcu zrobiło sie niezłe bagienko przez te deszcze i Kulfon już nie wyglada tak reprezentacyjnie jak na zdjeciach :evil_lol: Quote
Recommended Posts