Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kulfon to pies o wiecznie wesołym pyszczku.
Wygląda jakby ciągle się uśmiechał.
Jest radosny i wesoły, bardzo lubi się bawic i przytulac.

Kulfon został oceniony na ok 4 lata.

Akceptuje inne psy ale jest raczej typem dominanta, bywa też zazdrosny (głównie o samce).

Kulfi to bardzo fajny, świetny psiak.

Już jakiś czas przebywa w naszym schronisku i chyba nadeszła w końcu pora aby znalazł wymarzony dom.

Kulfon jest zaszczepiony, odrobaczony i zaczipowany.

Kulfona można również adoptować tymczasowo!

FILMIK:
http://www.youtube.com/watch?v=PiHWwpK8CEs

Kontakt:
500 504 752
adopcjeschronisko@interia.eu

Posted

Ma tylko allegro

EDIT: Kulfon jest ogromnie podobny do psa, który był kiedyś w naszej rodzinie. Wypisz wymaluj nasz Reksio! Identyczny wygląd! Nie zdziwiłabym się gdyby to był jego brat. Moja mama sie w nim zakochała, dziadek też. No cudeńko z tego Kulfonika :loveu:

Posted

Pinesk@ napisał(a):
Ma tylko allegro

EDIT: Kulfon jest ogromnie podobny do psa, który był kiedyś w naszej rodzinie. Wypisz wymaluj nasz Reksio! Identyczny wygląd! Nie zdziwiłabym się gdyby to był jego brat. Moja mama sie w nim zakochała, dziadek też. No cudeńko z tego Kulfonika :loveu:

Podaj link do Allegro...Kuflon sliczny pies....co do wizyty przedadopcyjnej to napisz do Skanji ona z W-wy...gdzie jest Kuflon w jakim schronisku?

Posted

magdola napisał(a):
TT+PON+Chinese crested :D

Nie ma się co śmiać, a żebyś wiedziała, ludzie wrzucają w google np. pon, albo terier tybetański i wyskoczy im Kulfon :)
To Twój dobry pomysł, a nie żart Magdola :thumbs:

Posted

E-S napisał(a):
Nie ma się co śmiać, a żebyś wiedziała, ludzie wrzucają w google np. pon, albo terier tybetański i wyskoczy im Kulfon :)
To Twój dobry pomysł, a nie żart Magdola :thumbs:

Ja nigdy nie zartuje z takich spraw! jak go zobaczylam to szok! zakochalam sie....wypisz, wyaluj, moj grzywacz, tyle, ze wiekszy ;) i "czarniejszy"

Posted

[quote name='Pinesk@']Nie to nie dla niego, dla psiaka, który 11 lat w schronie siedział.
Link do strony internetowej: www.tczew.otoz.pl

Dzieki za info oby ten domek wypalil dla bidaka co 11 lat w schronie...trudno uwierzyc , ze tak dlugo...

Serdecznie dziekuje za link do Tczewskiego schronu....

Posted

Pinesk@ napisał(a):
No rzeczywisci magdola, Kulfon wyglada praawie jak grzywacz :D

To kto może w allegro tam powrzucać tego pona, teriera tybetańskiego i grzywacza ?

Znaczy w tytule aukcji.

Posted

No dobra, zwracam honor ;)

Pytałam o historię Kulfona- niuniek błąkał się po Tczewie i został do nas przywieziony przez SM.

A Kulfon taki ufajdany jak nie wiem, w jego kojcu zrobiło sie niezłe bagienko przez te deszcze i Kulfon już nie wyglada tak reprezentacyjnie jak na zdjeciach :evil_lol: