Pinesk@ Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 Ciotka Plina niech sie nie martwi, zawsze jak jestem to go miziam i miziam bo tak sie nadstawia, tak prosi i płacze, ze nie sposób go ominąć. Jutro go specjalnie w Twoim imieniu wyciągnę na spacerek ;) Quote
plina Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Dzisiaj z ręką na sercu mówię, że Darek to nie taki duży pies. Zgrabny jest i.. szczuplutki w pasie ;) Różnica wielkości między Misiakiem a nim jest uderzająca, zawłaszcza kiedy są obok siebie :] PS Czy Misiak ma wątek? Quote
wikikoniki Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Hurra !!! A ja właśnie chciałam jechać do schronu... Quote
Itske Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 plina napisał(a):ZAADOPTOWANY! :loveu::loveu: Gratulacje! to trzeba zmienić tytuł wątku Quote
Ilonajot Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 sorry za offa - serdecznie zapraszamy na watek psiakow ze schroniska w Starogardzie gdanskim: http://www.dogomania.pl/threads/185403-Starogardzkie-zwierzaki-prosimy-o-pomoc-w-og%C5%82aszaniu-Schronisko-Starogard-Gda%C5%84ski Quote
Recommended Posts