Gazuś Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 alanowak napisał(a):a mi sie tam takie katowanie jak u psow w zz krajow podoba:cool3: Mówisz o goldenach, czy ogólnie? Quote
Agata_Emi Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Dorotko, ja też poproszę maila agata@tmteam.waw.pl Z góry wielkie dzieki Quote
AlaNowak Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 a co do tego meila- jest swietne to co mi przesłalas, szkoda tylko, ze po angielsku:( Quote
Gazuś Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Dorota, ja też moge poprosić? :lol: katarzyna_gas@yahoo.pl Będziesz jutro w Olsztynie, prawda? :lol: Quote
hes. Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 meil doszedł, dziękuję Dorota. :-) a jak już jesteśmy przy głowach to czy mogłabym prosić o "ocenę" głowy mojej Bandziorki? (nie wiem czy jedna wystarczy?) i odrazu Algidki. :-) wiadomo dla właściciela zawsze mordki ich piesków sa najpiękniejsze, ale mnie osobiście się wydaje że Banty ma niewyraźny stop... :oops: Quote
URIA Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Ja się nie pokuszę o wypowiedz na temat powyższych główek powiem tylko, że Bandziorka głowa mi się podoba :loveu: a jeszcze w ramach bycia upirdliwą mam kolejne głowie pytanie - Uszy - jak to z nimi jest ? U większości goldów są powyżej oczu osadzone nie? Ale spójrzcie na foty Doca zamieszczone przez Gazusia (kasia sorry, że Docent ciąglę na tapecie ale świetny model z niego:loveu: ) a wiec Doc potrafi zrobić tak że raz ma uszy wyżej jak nasłu****e a raz niżej jak się wdzięczy;) - zresztą mój pies i chyba każdy ma tak samo. To który "raz" zalicza sie do wzroca - znaczy co oceniają sędziowie? Czy i mi mógłby ktoś podesłać tego maila od Doroty? uria@poczta.fm Quote
Gazuś Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Hes, mi się ogólnie Twoje Gangteryu podobają :lol: Na tej fotce u Banty rzeczywiście ma troche niewyraźny stop - może to kwestia fotki. Ale musisz wziąć pod uwagę to, że suka MUSI mieć lżejszą głowę, nie bez powodu Doc ma w opisach "piękna samcza głowa" a nie "piękna głowa" - wiadomo, pies i suka się różnią :lol: Chociaż ogólnie łeb Banty mi się bardzo podoba, Algida też ma fajniutki, aż się chce wymemłać :lol: Uria, co do osadzenia - są różne teorie - ogólnie ludzie strają się na ringu, żeby pies tak fajnie uszka "nastroszył" bo to wygląda sympatycznie. A sędzia jak maca psa i dotknie głowy, to może przecież "wyczuć" osadzenie ucha :lol: Quote
Ania_Carmen Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Chcecie zobaczyć piękną głowe, to prosze!!! P.S. Nie ma to jak skromność :diabloti: Quote
URIA Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Gazus thx;) a ta głowa powyżej rzeczywiście bardzo fajna- taka akurat. Quote
Gazuś Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 URIA napisał(a):Gazus thx;) a ta głowa powyżej rzeczywiście bardzo fajna- taka akurat. Zgadzam się. U szuczki ładna, u psa by mi sie nie podobała. Quote
hes. Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 wa mnie się niezbyt podoba ta sunia... :oops: tzn. z nią wszystko wporządku, ma fajne kontowanie, super linię i wogóle, ale ja preferuję inny typ goldenów. ;-) no, może ma niezbyt ładną główkę (tzn. stop i ogólnie "płaska") i niezbyt umięśnione eee... "uda"? :lol: , ale może to wina fotki? mnie np. podoba się bardzo Opa (Goldwina Litus). :-) ale to kwestia gustu. :-) ja wolę suczki bardziej "pełne" w tułowiu. ja jestem zakochana w Algidce. (skromność :lol: ) :-) btw. Ania_Carmen, malutka ma śliczną główkę. :D Quote
Cathedral Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 trochę się zapóźniłam :oops: jeśli ktoś mógłby mi wysłać tego maila to proszę na olga@krakof.com dzięki z góry Quote
Gazuś Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Hes, Pauza na fotkach rzeczywiście ma główkę "niewyraźną" - na żywo o wiele lepiej wygląda :lol: Co do Twoich psiaków - mi się strasznie podoba Algidka :lol: Piękna suka, chcaiłabym na żywo obejżeć. Co do Banty - wydaje mi się, że na przed-statniej focie, za bardzo jej nogi wyciągnełaś i sunia ma przez to spadzisty grzbiet. A Opa Basi Blacharskiej wórniez mi się strasznie podoba :) Quote
hes. Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 to może kiedyś się spotkamy na jakiejś wystawie. :-) tak, ta przedostatnia fotka to jest "trening" przed wejściem na ring, koleżanka uchwyciła mnie w byle jakim momencie. ;-) Po za tym Bandzioch się strasznie wyciągnęła. ;-) Quote
AlaNowak Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 jak na ten typ katowania to wedlug mnie (czytaj laika) powinna tylne lapeczki miec troceh blizej:cool3: Quote
hes. Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 to, to wiemy. :lol: dopiero po zejściu z ringu i przyglądnięciu się fotografią zorientowałam się jaki błąd popełniłam... ale co jak co CWC jest, nie? :evil_lol: Quote
Gazuś Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 hes. napisał(a):to może kiedyś się spotkamy na jakiejś wystawie. :-) tak, ta przedostatnia fotka to jest "trening" przed wejściem na ring, koleżanka uchwyciła mnie w byle jakim momencie. ;-) Po za tym Bandzioch się strasznie wyciągnęła. ;-) No pewnie, spotkania wystawowe mile widziane :lol: Będziesz w W-wie? Quote
hes. Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 miałam jechać ze znajomymi, ale bez psa (tak wiec nie zobaczyłabyś żadnej z moich Złotych). będzie okazja napewno. :-) założe się że będziesz w Poznaniu na światówce? ja wystawię tak ot, dla zabawy Algidę- chcę zobaczyć jak to wygląda, jak ocenią itd. czyli ciekawość. może wtedy będziesz miała okazję wygłaskać Ją? :evil_lol: Quote
Gazuś Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 hes. napisał(a):miałam jechać ze znajomymi, ale bez psa (tak wiec nie zobaczyłabyś żadnej z moich Złotych). będzie okazja napewno. :-) założe się że będziesz w Poznaniu na światówce? ja wystawię tak ot, dla zabawy Algidę- chcę zobaczyć jak to wygląda, jak ocenią itd. czyli ciekawość. może wtedy będziesz miała okazję wygłaskać Ją? :evil_lol: Bardzo chętnie - w Poznaniu jestem z Docem no i oczywiście Białą :lol: Quote
URIA Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Pauza jest poprostu super - bardzo mi się podoba:loveu: a czy ja moge prosic o maila od Doroty?...nikt mi jeszcze nic nie podeslal:( Quote
Recommended Posts