Rodzice Maciusia :) Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 cieszę się bardzo :) szkoda, że Miodek nie ma zainteresowania swoją skromną osóbką.. Quote
zadra Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 Zorka w czwartek jedzie do DS !!!! Quote
karolciasz28 Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 :sweetCyb::sweetCyb::iloveyou::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:powodzenia:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Isadora7 Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 rozumiem że allegro już zdejmować? Quote
Rodzice Maciusia :) Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 a czy transport jest darmowy? Bo w piątek my też jedziemy do Wawki i moglibyśmy maluchę za friko wziąć.. Quote
Tola Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Transport darmowy, Zorka juz u siebie:p zZdra wlasnie dzwoni i pewnie zaraz napisze co u malutkiej:cool3: Quote
Joodith Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Ciekawe czy Malutkiej spodobał się domek :) Quote
Tola Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Zorka dojechała szczesliwie; jest jeszcze troszkę przestaszona, ale wszystko idzie ku dobremu. Jutro wiecej informacji od zadry:cool3: Quote
karolciasz28 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Super!!!!! :multi::multi::multi::multi: kolejna psina we własnym domku:loveu::loveu: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 sacredPiranha - masz zapchaną skrzynkę i nie mogę ci odpowiedzieć. Twoje pytanie - niedziela, koło 11 Quote
sacred PIRANHA Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 fajnie tylko ze ja nie moge jej odetkać bo cos nic nie moge usunać...działa mi to dogo jak chce buuuu ja mam wasz numer nie? 50044......? to w takim razie jak nic wczesniej sie nie wykluje to skorzystam z waszej pomocy tylko teraz musze sobie zalatwic podwozke na popoludnie do krasnegostawu na niedziele hihi Quote
Rodzice Maciusia :) Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 nie wiem czy nie będziemy w poniedziałek jechac do zamościa po psiaka, więc możemy szczeniaka przetrzymać Quote
sacred PIRANHA Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 o to byloby jeszcze lepiej bo ja jestem w trakcie przeprowadzki tzn teraz malowanie w sobote przenosimy sie i obawiam sie ze w niedziele jeszczez bede rozpakowywac wszystko a wolalabym psa dostac jak juz nie bedzie wszsystko wszedzie wiec mi by to pasowało:-) Zorko wybacz ze zasmiecam ci watek... Quote
Rodzice Maciusia :) Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Piranho, ale gdybyśmy mieli go zabrać w warszawie, to ktoś musiałby nam go podwieźć na miejsce. No i dobrze gdyby był w transporterze, a właściwie to warunek.. No i musiałby nie jeść od soboty, bo mąż mi się okropnie wścieka jak psiaki wymiotują :( Quote
sacred PIRANHA Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 pogadam z GB u ktorej jest na DT czy da rade wszystko ogarnąć a w pudelku nie moglby byc? moj transporter u ladySwallow w lublinie a GB pozyczyla swoj wiec chyba nie mamy zadnego aktualnie...buuu ps. to malutki piesek dwiumiesieczny w typie yorka wiec moze z pudelka nie wylizie hihi Quote
Rodzice Maciusia :) Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 jeśli duże pudełko to może być, tylko jeszcze podkreślam to niekarmienie, bo niestety nawet doświadczeni dogomaniacy mimo próśb myślą tylko o psiaku i karmią przed podróżą, a niestety transporty mogą się tym zniechęcać. Zorka - sorki za to latanie po Twoim wątku he he Quote
zadra Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 Zorka juz w DS.Wczoraj rozmawiałsam z Panią.Sunieczka czyje się swobodnie.Z miejsca zaprzyujazniła się ze swoim nowym kompanem malutkim Kacpraem. Quote
zadra Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 dzisiaj rozmawialam z P.Anitą.zakochała się wsuni a ona w niej.Obiecała przysłać fotki. Quote
Joodith Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 zadra napisał(a):dzisiaj rozmawialam z P.Anitą.zakochała się wsuni a ona w niej.Obiecała przysłać fotki. Czekamy z niecierpliwością :multi: Quote
Recommended Posts