Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 203
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fajnie tylko ze ja nie moge jej odetkać bo cos nic nie moge usunać...działa mi to dogo jak chce buuuu
ja mam wasz numer nie? 50044......?
to w takim razie jak nic wczesniej sie nie wykluje to skorzystam z waszej pomocy tylko teraz musze sobie zalatwic podwozke na popoludnie do krasnegostawu na niedziele hihi

Posted

o to byloby jeszcze lepiej bo ja jestem w trakcie przeprowadzki tzn teraz malowanie w sobote przenosimy sie i obawiam sie ze w niedziele jeszczez bede rozpakowywac wszystko a wolalabym psa dostac jak juz nie bedzie wszsystko wszedzie wiec mi by to pasowało:-)

Zorko wybacz ze zasmiecam ci watek...

Posted

pogadam z GB u ktorej jest na DT czy da rade wszystko ogarnąć a w pudelku nie moglby byc?
moj transporter u ladySwallow w lublinie a GB pozyczyla swoj wiec chyba nie mamy zadnego aktualnie...buuu

ps. to malutki piesek dwiumiesieczny w typie yorka wiec moze z pudelka nie wylizie hihi

Posted

jeśli duże pudełko to może być, tylko jeszcze podkreślam to niekarmienie, bo niestety nawet doświadczeni dogomaniacy mimo próśb myślą tylko o psiaku i karmią przed podróżą, a niestety transporty mogą się tym zniechęcać.

Zorka - sorki za to latanie po Twoim wątku he he

Posted

Zorka juz w DS.Wczoraj rozmawiałsam z Panią.Sunieczka czyje się swobodnie.Z miejsca zaprzyujazniła się ze swoim nowym kompanem malutkim Kacpraem.