Rodzice Maciusia :) Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 do góry maleńka ślicznoto :-))) Quote
IVV Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 pokazuj sie jaka jestes miniaturowa slodzina !!!! Quote
Tola Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Sprobuję pkazac Zorkę na mikropsiakach:cool3: Quote
IVV Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [quote name='Tola']Sprobuję pkazac Zorkę na mikropsiakach:cool3:[/QUOTE] swietny pomysl :) Quote
zadra Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 Dzisiaj w sprawie Zorki dzwonił Pan z Warszawy.jest zdecydowany na adopcję.Jak wyśle mi adres będziemy "nagrywać" wizyte przedadopcyjną.W związku z zaistniała sytuacją musimy malutką w tym tygodniu sterylizować. Quote
zadra Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 [quote name='karolciasz28']Ogłoszenia:[B] cafeanimal, kupię psa, przygarnij zwierzaka, adopcje psów, adopcja psa, morusek, gumtree, e-zwierzak, animalia, najpewniej, petsy, olx, ojej, pet world, psiamania, e-oferty, Dzięki za ogloszenia!! Quote
IVV Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 trzymam kciuki za domek !!!! kiedy sterylizacja ? Quote
Rodzice Maciusia :) Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 super!!! Wiadomo było, żę taka malizna raz dwa poleci :) Tylko za nic nie wydajcie bez sterylki - nie obrażaj się Zaderko za to, musiałam to powiedzieć chociaż wiem, że na pewno nie wydasz. A coś więcej o domku wiadomo? Na szczęście w Warszawce dużo dogomaniaków zrzeszonych, więc wizyta rach ciach sie odbędzie :) Quote
karolciasz28 Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 A można wiedzieć gdzie Pan Zorkę znalazł? Quote
Tola Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 karolciasz28 napisał(a):A można wiedzieć gdzie Pan Zorkę znalazł? Na pewno z Twojego ogloszenia, bo innych nie miała; ja również slicznie dziękuję:loveu: Quote
zadra Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 Rodzice Maciusia :) napisał(a):super!!! Wiadomo było, żę taka malizna raz dwa poleci :) Tylko za nic nie wydajcie bez sterylki - nie obrażaj się Zaderko za to, musiałam to powiedzieć chociaż wiem, że na pewno nie wydasz. A coś więcej o domku wiadomo? Na szczęście w Warszawce dużo dogomaniaków zrzeszonych, więc wizyta rach ciach sie odbędzie :) Bez sterylki nie ma mowy o adopcji.Możesz być spokojna!!! Quote
Rodzice Maciusia :) Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 ale jak to drobne ciałeczko zniesie operację :( toż to taka drobina, że w szelki to chyba kocie się mieści :) Quote
zadra Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 Sterylka zaplanowana na piatek. Szukamy kogoś do sprawdzenia domu w Warszawie ul.Rudnickiego.Cioteczki ze stolicy,ktora to zrobi? Quote
karolciasz28 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Ja napiszę do Jo37, Figi33, Mru. Quote
sonia71 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 zadra napisał(a):Sterylka zaplanowana na piatek. Szukamy kogoś do sprawdzenia domu w Warszawie ul.Rudnickiego.Cioteczki ze stolicy,ktora to zrobi? no to Zoreczko szczęściara z ciebie :) Quote
Rodzice Maciusia :) Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 sprawdziłam i zdaje się, że Rudnickiego to będzie na Bielanach. Nie znam tej dzielnicy... Czyli w piątek wielki dzień maleństwa. :loveu: Quote
Ra_dunia Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Wiedziałam, że maleństwo na pewno szybko kogoś zauroczy :) W piątek będę trzymała kciuki, żeby wszystko dobrze przebiegło! Quote
karolciasz28 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Tak to Bielany z tych okolic jest jeszcze Zofia i Sasza zaraz do niej napiszę. Quote
zadra Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 Rozmawialam dzisiaj z panią.Sytuacja troche się skomplikowala.Mąż się rozchorował i czekaja na wyniki.Decyzja o adpopcji ma zostać podjeta do środy. Isadora obiecała zrobić suni allegro. Quote
Rodzice Maciusia :) Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 aaa... no nic, nie ma się co przejmować; taki mały pieseczek i tak szybko znajdzie domek :) Quote
zadra Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 Państwo są bardzo odpowiedzialni i myślę,że stąd ta zwloka. Quote
Recommended Posts