Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

do przytuliska w okol. piaseczna (http://www.dogomania.pl/threads/175602-psiaki-i-kotki-z-lecznicy-pod-Ww%C4%85-nie-maj%C4%85-czasu-co-tydzie%C5%84-przepadaj%C4%85!-POMOCY!) trafił jamnik miniaturka po wypadku...

Jest prawdopodobnie po wypadku, zostal przywieziony przez jakas Pania, ktora zostawila namiary na siebie i poprosila o jego zdjecia. golf wysłała jej zdjęcia, ale pani milczy...

Co do jego stanu to prawdopodobnie ma cos z kregiem szyjnym, bo lepek ma nienaturalnie lekko przekrecony w bok. Zalatwia sie samodzielnie, porusza rowniez, z tym ze powoli...

Raz nawet nawarczal na golf, czyli nie jest źle ;)

w lecznicy mają go przebadać i zdiagnozować, tylko że on potrzebowałby tak naprawdę DT i badań w Warszawie... :roll:

Posted

byłam dziś w lecznicy i odwidziłam jamnisia.
Jamnis mnie obszczekał jak mnie zobaczył, ale chetnie wskoczyl na rączki.
no i dobra wiadomosc!!!
Jamniś jest w pelni sprawny!!jakieś cudowne ozdrowienie!!
bylismy na długim spacerze,jamniś byl bardzo grzeczny i miał chęci chyba na wycieczke piesza do Warszawy ;)

Posted

dziwie się bo jest piękny szkoda że mam do was tak daleko bo może namówiła bym domowników na kolejnego psa ale szybko znajdzie dom

Posted

yunona napisał(a):
Do Golf :
Dobrze, że nic nie dzieje się z kręgosłupem, ale czy został przebadany? Wiesz coś na ten temat ?

na 99% nie został przebadany.
ale na moje oko chyba jest dobrze.moze to szok był.
W kazdym razie diagnoa by sie przydala...ale czy mozna na nia liczyc..watpie

Posted

to jest mala lecznica, tam za brazo nie ma jak. moga ocenic mniej-wiecej stan psa, ale jesli chodzi o cos bardziej wnikliwego to wiecie...

Posted

Jakiś czas temu widziałam w Konstancinie ogłoszenie o zaginionym jamniku, nie jestem pewna ale chyba 5 letnim. Było to dość dawno parę miesięcy temu. Może już przestali go szukać albo sie odnalazł.

Posted

Witam!:)

Piszę w imieniu mojej mamy:P Otóż chętnie przygarnęlibyśmy tą psinkę, mamy już jednego młodego jamnisia i szukamy dla niego kompana do zabaw:]

Posted

Ania123 napisał(a):
Witam!:)

Piszę w imieniu mojej mamy:P Otóż chętnie przygarnęlibyśmy tą psinkę, mamy już jednego młodego jamnisia i szukamy dla niego kompana do zabaw:]

super!
jestes z wawy?
najlepiej zeby sie psiaki poznaly najpierw, czy sie dogadaja :)
bylam dzis z jamnisiem na spacerku.Wydaje mi sie ze ma sie dobrze.

Posted

[quote name='Ania123']Maluch znalazł już nowy dom;][/QUOTE]
Bardzo, bardzo cieszę się, że psinka ma już gdzie doopkę przytulić.:eviltong::multi::multi::multi:
Prosimy o nowe wiadomości o domku i jamniczku, jak się aklimatyzuje i może jakieś zdjątka by się zdały :eviltong::evil_lol: :loveu::loveu: , a przede wszystkim czy zdrowy i czy wszystko ok?