mru Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 do przytuliska w okol. piaseczna (http://www.dogomania.pl/threads/175602-psiaki-i-kotki-z-lecznicy-pod-Ww%C4%85-nie-maj%C4%85-czasu-co-tydzie%C5%84-przepadaj%C4%85!-POMOCY!) trafił jamnik miniaturka po wypadku... Jest prawdopodobnie po wypadku, zostal przywieziony przez jakas Pania, ktora zostawila namiary na siebie i poprosila o jego zdjecia. golf wysłała jej zdjęcia, ale pani milczy... Co do jego stanu to prawdopodobnie ma cos z kregiem szyjnym, bo lepek ma nienaturalnie lekko przekrecony w bok. Zalatwia sie samodzielnie, porusza rowniez, z tym ze powoli... Raz nawet nawarczal na golf, czyli nie jest źle ;) w lecznicy mają go przebadać i zdiagnozować, tylko że on potrzebowałby tak naprawdę DT i badań w Warszawie... :roll: Quote
Mika31 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 zapisuje sobie daj adres wątku na jamniki w potrzebie Quote
yunona Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Następna bidka jamnicza.:-( Isadora o nim wie i na pewno trzyma rękę na pulsie. Trzymaj się malutki :lol: Quote
golf Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 byłam dziś w lecznicy i odwidziłam jamnisia. Jamnis mnie obszczekał jak mnie zobaczył, ale chetnie wskoczyl na rączki. no i dobra wiadomosc!!! Jamniś jest w pelni sprawny!!jakieś cudowne ozdrowienie!! bylismy na długim spacerze,jamniś byl bardzo grzeczny i miał chęci chyba na wycieczke piesza do Warszawy ;) Quote
Mika31 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 dziwie się bo jest piękny szkoda że mam do was tak daleko bo może namówiła bym domowników na kolejnego psa ale szybko znajdzie dom Quote
Isadora7 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Dziękuję mru za watek, ja trzepie o nim gdzie mogę. Na forach jamniczych juz wrzucony jak pisałam na zbiorczym. W weekend posiedze nad aukcją dla chłopaka. Matko czy to się kiedyś skońćzy http://jamniki.feen.pl/viewtopic.php?t=497 Quote
yunona Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Do Golf : Dobrze, że nic nie dzieje się z kręgosłupem, ale czy został przebadany? Wiesz coś na ten temat ? Quote
mru Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 słuchajcie, nie ma co za bardzo liczyć na tę diagnozę tam :( Quote
golf Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 yunona napisał(a):Do Golf : Dobrze, że nic nie dzieje się z kręgosłupem, ale czy został przebadany? Wiesz coś na ten temat ? na 99% nie został przebadany. ale na moje oko chyba jest dobrze.moze to szok był. W kazdym razie diagnoa by sie przydala...ale czy mozna na nia liczyc..watpie Quote
mru Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 to jest mala lecznica, tam za brazo nie ma jak. moga ocenic mniej-wiecej stan psa, ale jesli chodzi o cos bardziej wnikliwego to wiecie... Quote
*Gajowa* Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Jakiś czas temu widziałam w Konstancinie ogłoszenie o zaginionym jamniku, nie jestem pewna ale chyba 5 letnim. Było to dość dawno parę miesięcy temu. Może już przestali go szukać albo sie odnalazł. Quote
golf Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 on nie wyglada na takiego co by sie błąkał kilka miesiecy. Quote
Ania123 Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Witam!:) Piszę w imieniu mojej mamy:P Otóż chętnie przygarnęlibyśmy tą psinkę, mamy już jednego młodego jamnisia i szukamy dla niego kompana do zabaw:] Quote
golf Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Ania123 napisał(a):Witam!:) Piszę w imieniu mojej mamy:P Otóż chętnie przygarnęlibyśmy tą psinkę, mamy już jednego młodego jamnisia i szukamy dla niego kompana do zabaw:] super! jestes z wawy? najlepiej zeby sie psiaki poznaly najpierw, czy sie dogadaja :) bylam dzis z jamnisiem na spacerku.Wydaje mi sie ze ma sie dobrze. Quote
mru Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 Ania, napisz cos wiecej :) gdzie mieszka, jak sie miewa, co z główka i w ogóle :) Quote
yunona Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='Ania123']Maluch znalazł już nowy dom;][/QUOTE] Bardzo, bardzo cieszę się, że psinka ma już gdzie doopkę przytulić.:eviltong::multi::multi::multi: Prosimy o nowe wiadomości o domku i jamniczku, jak się aklimatyzuje i może jakieś zdjątka by się zdały :eviltong::evil_lol: :loveu::loveu: , a przede wszystkim czy zdrowy i czy wszystko ok? Quote
Recommended Posts