Guest Fusiafusia Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Chantell heey :-D my tu pierwszy raz. a na jakie śliczności wpadłam :loveu: będę zaglądać Witamy ! :multi: dziękuje !!! :multi: agamewa Hej Ola,Was też tak zasypało????? Cześć Aga ! :multi: nas też bardzo zasypało...ale wiesz dla Kajtka to radość ! :loveu: :evil_lol: Borówka16 Cześć Ola :multi: Cześć Olu ! :multi: Quote
Guest Fusiafusia Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Zdjęcia??? będą....obiecuje ! ;) Quote
Casablanca Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Cześć Ola! :multi: Gdzie te zdjęcia ?! :angryy: Jakieś śniegowe by się przydały!!! :diabloti: Zapraszam do nas na fotki ;) Quote
*Agnieszka* Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Witamy:)nie ma zdjęć uuuu kara [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/10/10_16_2.gif[/IMG] Quote
Yuveza Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Cześć Ola i Kajtek! co tam u was słuchać??? A gdzie są ZDJĘCIA!!!!!!!!!!!!;) Quote
Pegaza Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 No poprawic mi sie na przyszlosc;) wiecej fotek.. Quote
Casablanca Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Ola, czy cię tam zasypało tym śniegiem? Gdzie jesteś? Quote
Guest Fusiafusia Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 [QUOTE]Casablanca [INDENT]Ola, czy cię tam zasypało tym śniegiem? Gdzie jesteś? [/INDENT] [/QUOTE]Cześć Kasandra ! Ja na dogo jestem codziennie! tylko że aparat mi się rozładował....jak będzie wszystko oki. to wrzucę fotki ok. :) Quote
Yuveza Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 To tak jak ja też jestem na Dogo codziennie;) Quote
Casablanca Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [quote name='Ola & Kajtek']Cześć Kasandra ! Ja na dogo jestem codziennie! tylko że aparat mi się rozładował....jak będzie wszystko oki. to wrzucę fotki ok. :)[/QUOTE] Mam nadzieję, że ten aparat się szybko naładuje ;) Quote
Guest Fusiafusia Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=seagreen]Cześć Dziewczyny ! :multi:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=seagreen]U nas wszystko oki. ;). Dziś wrzucę dwie fotki...bo narazie nowych fotek Kajtka brak[/COLOR][/SIZE][/FONT] :) [IMG]http://i52.tinypic.com/2ebuwc7.jpg[/IMG] :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: [IMG]http://i55.tinypic.com/23ie6mo.jpg[/IMG] Quote
Yuveza Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Jakie zabójcze spojrzenie, jakby miał w oczach laser:) Quote
Guest Fusiafusia Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Hehe ! :lol: Dzięki !!!! :evil_lol: Quote
barberry Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 [quote name='Ola & Kajtek'] http://i55.tinypic.com/23ie6mo.jpg Śliczności :loveu: tylko kto mu obcinał uszy? :angryy: [SIZE="1"]Znaczy oczywiście włosy na uszach ;) Albo to tak wyszło na zdj albo ma strasznie nierówno! :mad: Quote
Guest Fusiafusia Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 No tak troszke ma nierówno ! :oops: a to dlatego że, uszy zostawiliśmy na koniec ! ale jak to Kajtek lubi się wiercić....więc wyszło nierówno ! :lol: gdzieś tak na wiosnę będzie ostrzyżony :) Quote
Yuveza Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Cześć!!! Co tam u Was?? Też zamówiłaś banerek, Śliczny :) A mój? Quote
barberry Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 [quote name='Ola & Kajtek']No tak troszke ma nierówno ! :oops: a to dlatego że, uszy zostawiliśmy na koniec ! ale jak to Kajtek lubi się wiercić....więc wyszło nierówno ! :lol: gdzieś tak na wiosnę będzie ostrzyżony :)[/QUOTE] Znam ten ból kiedy pies nie może wysiedzieć do końca ;) Między innymi dlatego strzygę go u fryzjera - sama bym się tego w ogóle nie podjęła. Podziwiam! :) Quote
Guest Fusiafusia Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 westie_justa Cześć!!! Co tam u Was?? Też zamówiłaś banerek, Śliczny :smile: A mój? Cześć ! :) U nas wszystko ok. ;) Dzięki że, mój bannerek się podoba :loveu: twój też jest śliczny :loveu: barberry Znam ten ból kiedy pies nie może wysiedzieć do końca ;-) Między innymi dlatego strzygę go u fryzjera - sama bym się tego w ogóle nie podjęła. Podziwiam! :smile: Cześć Basiu ! Quote
Casablanca Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Słodzina po prostu :loveu: Naładuj w końcu ten aparat i daj się pocieszyć widokiem Kajtusia na śniegu :evil_lol: Quote
Yoko2009 Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Witamy siei serdecznie wieczorową porą pozdrawiamy:) Quote
Recommended Posts