Aleksa. Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Ola & Kajtek napisał(a):Dzięki. :D Tak zerwałam z nim bo twierdził, że się zmieniłam :( Ile masz lat, że tak się spytam ? (: Haha już dodałam xD :D Ja mam skończone 16, a co ? ;)a Ty ? :p Quote
Guest Fusiafusia Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Aleksandra95 napisał(a):Ja mam skończone 16, a co ? ;)a Ty ? :p Ja 14 tak jak Kasia od Mel. xD Jesteśmy naj przyjaciółki :D Zapomniałam trochę o dogo bo ciągle siedzę na fejsie albo w yt :P Quote
Aleksa. Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Ola & Kajtek napisał(a):Ja 14 tak jak Kasia od Mel. xD Jesteśmy naj przyjaciółki :D Zapomniałam trochę o dogo bo ciągle siedzę na fejsie albo w yt :P hehe, ja też dużo na fb siedzę.;) Quote
Guest Fusiafusia Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Aleksandra95 napisał(a):hehe, ja też dużo na fb siedzę.;) Ja aż za :D mam 310 znaj. czy coś koło tego :D Trochę dużo :) Wczoraj cały dzień płakałam i z tego powodu myślałam jak nie cierpie żyć :( Ale dziś jest znacznie lepiej i bardzo się cieszę :D Quote
Aleksa. Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Ola & Kajtek napisał(a):Ja aż za :D mam 310 znaj. czy coś koło tego :D Trochę dużo :) Wczoraj cały dzień płakałam i z tego powodu myślałam jak nie cierpie żyć :( Ale dziś jest znacznie lepiej i bardzo się cieszę :D fajna avek.:loveu: bluzka genialnaa. ;) aj tam, mi nie zależy ilu mam znajomych, bo po co mi osoby,których nie znam lub nie rozmawiam.:diabloti: Quote
Guest Fusiafusia Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Aleksandra95 napisał(a):fajna avek.:loveu: bluzka genialnaa. ;) aj tam, mi nie zależy ilu mam znajomych, bo po co mi osoby,których nie znam lub nie rozmawiam.:diabloti: haha:D Właśnie jebać to ! :D dzięki. ;D Quote
Guest Fusiafusia Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 [quote name='pati3334']Śliczny Kajtuś : ] a .. a już nic :D Dzięki. :D :loveu: hahah. :D ania90 sliczny Kajtus:smile: zapraszam do nas:smile: Dziękujemy. (: Quote
vivica Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Witaj Oleńko :) Ależ masz prześlicznego pieseczka :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Kajtuś to maleńkie cudeńko :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Wymiziaj ten słodki pycholek ode mnie :) Pozdrawiam :) Quote
Guest Fusiafusia Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 vivica napisał(a):Witaj Oleńko :) Ależ masz prześlicznego pieseczka :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Kajtuś to maleńkie cudeńko :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Wymiziaj ten słodki pycholek ode mnie :) Pozdrawiam :)Hahah:D My też witamy. ;) Dziękuję. :loveu::evil_lol: Oki, oki :D Hahaha, tylko psoci:D Quote
pina_collie Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Gdzie te fotki tego chwalonego KAJTUSIA :) Quote
Guest Fusiafusia Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 [FONT=Comic Sans MS]Jestem, Jestem ! . :D [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ostatnio zapomniałam hasła na dogo i małam mały problem xD[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]A fotki prosze, są. :) :loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Mój mały wariat[/FONT] :evil_lol: :loveu: [FONT=Comic Sans MS]A tak wgl. to wczoraj oglądałam Tytanick'a ;)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Jak zwykle sie poryczałam:D[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Miłość potrafii być pięknaaaa :loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] Quote
pina_collie Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Śliczny kajtuś :) a to ty się całowałaś na focie ostatniej? XD Quote
Guest Fusiafusia Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 [quote name='pina_collie']Śliczny kajtuś :) a to ty się całowałaś na focie ostatniej? XD Dziękuję bardzo. :) Tajemnica xD haha, niee ;D Ale w mojej historii było identycznie, jak miałam 13 lat. pierwszy raz pocałowałam w policzek mojego kolege na desce. :loveu: Strasznie lubie skejtów i chłopaków którzy jeżdżą na BMX'ach :eviltong: Ale wracając do tego co mówiłam na poczatku to się zakochałam dlatego mi tak odwala xD :D Aleksandra95 śliczny Kajtek.:smile: Dziekuje.:) :loveu: Taa mały wariat xD Quote
Guest Fusiafusia Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 ania90 napisał(a):sliczny Kajtus:loveu: Dziękuję.:loveu: Może dziś jeszcze wrzuce fotki :eviltong: :evil_lol: Quote
Guest Fusiafusia Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 [FONT=Comic Sans MS]Hej ! . :multi:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]A wiec jak wiecie za 2 dni wigilia ! . :tree1: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ja wraz z Kajtkiem, życzymy wszystkim wesołych i pogodnych świąt Bożego Narodzenia oraz Szczęśliwego Nowego Roku ! . [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Kajtek już sie nie może doczekać swojego prezentu..! :D[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]A będzie naprawdę fajny :eviltong:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Dziekujemy także za to, że zaglądacie do naszej galerii ! [/FONT] [FONT=Trebuchet MS][FONT=Comic Sans MS]Kochamy was ! .[/FONT] :loveu:[/FONT] [FONT=Trebuchet MS][/FONT] Quote
Guest Fusiafusia Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 Aleksandra95 napisał(a):wzajemnie.:loveu::loveu: :evil_lol: Quote
Guest Fusiafusia Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 [quote name='westie_justa'] wzajemnie ;) Quote
Recommended Posts