Guest Fusiafusia Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [quote name='Aleksandra95']Witamy po raz pierwszy ! :D http://i52.tinypic.com/2ep0aau.jpg co ja tu widzę ?:-o:mad: przyszłam zobaczyć psiaka,a tu zimowe zdjęcia ? :mad: DAWAJ NAM TU NOWE FOTY !!! :evil_lol::eviltong:Cześć :) Dzięki. ;) Tak, fotki będą może jutro ;) Quote
Guest Fusiafusia Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [FONT=Comic Sans MS]Cześć Wszystkim! :multi:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Dziś wrzucę dużo nowych fotek Kajtusia :loveu: :loveu: :loveu: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Kilka dni temu Kajtuś był u fryzjera :loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Oto kilka fotek z nową fryzurką :loveu:[/FONT] Quote
Aleksa. Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/205996-Bazarek-fotograficzny-V-BEZP%C5%81ATNE-G%C5%81OSOWANIE-DO-05.05-POST-132-139-) proszę zagłosujcie na nr 34 Quote
Guest Fusiafusia Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='Aleksandra95']Słodziak :loveu: Dziękuję. ;) http://www.dogomania.pl/threads/2059...-POST-132-139-) proszę zagłosujcie na nr 34 Zagłosuje ;) Quote
Yuveza Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 piękna fryzurka:D ale Kajtek ma duże uszy nie za duze? Quote
Guest Fusiafusia Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='westie_justa']piękna fryzurka:D ale Kajtek ma duże uszy nie za duze?[/QUOTE]dzięki Justyna ;) No może za duże :D Quote
Yuveza Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 I jedno takie lekko klapnięte;) Ale co tam wszystko wyraźnie słyszy:evil_lol: Quote
Guest Fusiafusia Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='westie_justa']I jedno takie lekko klapnięte;) Ale co tam wszystko wyraźnie słyszy:evil_lol:[/QUOTE] Właśnie :D Naczy co do tych zawodów agility to dam ci znać kiedy będę ;) Pewnie będę gdzieś tak razem z Kasią od Meli ;) To na PW podaj mi tel. to zadzwonie ;) Quote
Guest papillonek Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 http://i53.tinypic.com/ifoen5.jpg chyba sie kajtuś zamyślił jakoś,albo się zastanawia czy ma startowac w agi czy nie....:) Quote
Guest Fusiafusia Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='papillonek']http://i53.tinypic.com/ifoen5.jpg chyba sie kajtuś zamyślił jakoś,albo się zastanawia czy ma startowac w agi czy nie....:) Heheh :D Może.... :D Quote
Yourii Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 http://i52.tinypic.com/2ykxheq.jpg jaki noseczek ! ucałuj go ode mnie :D Quote
Vesper Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Witam Ola tym razem na wątku słodziaka Kajtka:loveu:. Po fotkach widzę że chłopaczek chyba lubi pozować:cool3: no i przystojniak często fryzjera odwiedza. Jest śliczny. Przeczytałam o tym, że zajmujecie się agility. Przyznam że i ja o tym myślę, też kategoria "mini" , a startowałabym z Chiccą- ona jest bardzo skoczna, ma 10m-cy, a więc wiek idealny do nauki. W którąś środę przejdę się na sekcję agility u mnie w ZK i dowiem się co i jak. Podobno jest w PL jedna Chihuahuka która trenuje i nawet całkiem nieżle sobie radzi. Może byśmy były drugie? I od czego zacząć naukę- w domu, na spacerze? Quote
Yuveza Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='arielka186']Witam Ola tym razem na wątku słodziaka Kajtka:loveu:. Po fotkach widzę że chłopaczek chyba lubi pozować:cool3: no i przystojniak często fryzjera odwiedza. Jest śliczny. Przeczytałam o tym, że zajmujecie się agility. Przyznam że i ja o tym myślę, też kategoria "mini" , a startowałabym z Chiccą- ona jest bardzo skoczna, ma 10m-cy, a więc wiek idealny do nauki. W którąś środę przejdę się na sekcję agility u mnie w ZK i dowiem się co i jak. Podobno jest w PL jedna Chihuahuka która trenuje i nawet całkiem nieżle sobie radzi. Może byśmy były drugie? I od czego zacząć naukę- w domu, na spacerze? myślę ze nauka może rozpocząć się wszędzie, w domu ogrodzie, na spacerze, mp: zaczynając od hopków, aby dojść do perfekcji, najpierw niskie później wyższe hopki, później bardziej skomplikowane np: trój/dwój-skoki później można zacząć uczyć innych aspektów agility, ja slalomu uczyłam po między nogami, bo nie skonstruowałam takowego;) Jeżeli masz możliwość i chcesz to możesz zapisać się na kursy agility w Warszawie są różne kluby które uczą wszystkiego od podstaw:D Cavano (klub) rozpoczęło już agilitowe szczeniaczkowo Alee kursy powtarzają się;) skoro Twoja sunia ma dopiero 10 mies. to super! jak teraz zaczenie się uczyć, to w wieku 1,5 roku będzie naprawdę świetnie odnajdywała się na torze. Oczywiście trzeba pamiętać że potrzeba czasu na nauczenie wszystkiego później połączenia w całość i następnie zmian ustawienia toru, i przyzwyczajenia psa do choćby publiczności na zawodach których nie powinniśmy zaczynać od razu:D Tylko w miarę poziomu który pies już opanował można spróbować na zawodach;) Quote
Guest Fusiafusia Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='Yourii']http://i52.tinypic.com/2ykxheq.jpg jaki noseczek ! ucałuj go ode mnie :D Cześć Sandra :) Dzięki. ;) arielka186 Witam Ola tym razem na wątku słodziaka Kajtka:loveu:. Po fotkach widzę że chłopaczek chyba lubi pozować:cool3: no i przystojniak często fryzjera odwiedza. Jest śliczny. Przeczytałam o tym, że zajmujecie się agility. Przyznam że i ja o tym myślę, też kategoria "mini" , a startowałabym z Chiccą- ona jest bardzo skoczna, ma 10m-cy, a więc wiek idealny do nauki. W którąś środę przejdę się na sekcję agility u mnie w ZK i dowiem się co i jak. Podobno jest w PL jedna Chihuahuka która trenuje i nawet całkiem nieżle sobie radzi. Może byśmy były drugie? I od czego zacząć naukę- w domu, na spacerze? Cześć :) Bardzo dziękujemy ;) Kajtuś bardzo lubi agility...bardzo lubi skakać :D Ja z kajtkiem ćwiczę takie domowe agility, Może kiedyś będziemy chodzić do klubu i napewno klubu agility Cavano ;) A o tych zawodach agi to chyba tobie mówiłam?? :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Patrze na tego Twojego Kajtusia i jedyne co mi na mysl przychodzi to... cholera ale paskudztwo :evil_lol: Quote
Guest Fusiafusia Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name=':: FiGa ::']Patrze na tego Twojego Kajtusia i jedyne co mi na mysl przychodzi to... cholera ale paskudztwo :evil_lol:[/QUOTE] Hej :) Heheh :D No wiesz co! :D Quote
:: FiGa :: Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Nie bierzcie tego oczywiscie do siebie, ja anty-yorkowa jestem ;) I mozecie to uznac za komplement hahaha :megagrin: Quote
Aleksa. Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name=':: FiGa ::']Patrze na tego Twojego Kajtusia i jedyne co mi na mysl przychodzi to... cholera ale paskudztwo :evil_lol:[/QUOTE] oj nie jest brzydki.. :loveu: tylko uszka ma za duże. :D Quote
Guest papillonek Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='Aleksandra95']oj nie jest brzydki.. :loveu: tylko uszka ma za duże. :D[/QUOTE] To nie jego wina ;) Quote
:: FiGa :: Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='Aleksandra95']oj nie jest brzydki.. :loveu: tylko uszka ma za duże. :D[/QUOTE] Hej, sa gusta i gusciki ;) Quote
Aleksa. Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name=':: FiGa ::']Hej, sa gusta i gusciki ;)[/QUOTE] hehehe. ;D Quote
Qeeriefire Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Witam Nie przepadam za yorkami , ale Kajtus ładny jest ;) Quote
Recommended Posts