Jump to content
Dogomania

Galeria mojego kochanego yorka - Kajtka

Recommended Posts

• Replies 725
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest papillonek
Posted

[quote name='westie_justa']tak mogło by być bardzie wesoło, ale w ogóle ok;) Kasia to ta od Meli (Kasia&Mela) ma goldenke;)[/QUOTE]

Nie kojarze :/

Guest Fusiafusia
Posted

westie_justa
tak mogło by być bardzie wesoło, ale w ogóle ok;-) Kasia to ta od Meli (Kasia&Mela) ma goldenke;-)
Tak, to ta Kasia od Meli! ;)
Yourii
Kajtek wyrósł na super psa :-D
Cześć!! :multi:
Wiem...wiem!
papillonek
Napisał westie_justa
tak mogło by być bardzie wesoło, ale w ogóle ok;-) Kasia to ta od Meli (Kasia&Mela) ma goldenke;-)

Nie kojarze :/
To ta od Goldenki - Meli!
Ma galerie w goldenkach ;)!
*Jot*
Cześć Ola i Kajtek :multi:
Cześć Jola!! :multi:
A do tego poznałam Sylwie od Roxi :sweetCyb:
Jej goldenka gra w serialu Ranczo!

Guest Fusiafusia
Posted

[quote name='Pegaza']Cze:)
fajny filmik.. muzyczka tez fajna :)
taki malutki byl a juz umial podawac lapke:loveu:[/QUOTE] Dzięki! :)
No, ja go już od pierwszego dnia kiedy Kajtka dostałam uczyłam podawać łapę ! :)

Guest Fusiafusia
Posted

[quote name='westie_justa']Cześc Ola i Kajtek!:multi:
no wiesz co! dzieciak w nowym miejscu a tu już nauka! :evil_lol:[/QUOTE] Cześć Justyna! :)
Heheh :D

Guest papillonek
Posted

[quote name='Ola & Kajtek']
Pokochałam agility...to taki cudny sport! :loveu::loveu::loveu:
A do tego poznałam Sylwie od Roxi :sweetCyb:
Jej goldenka gra w serialu Ranczo!

a ja nie pokochałam <ale też się napaliłam tak jak ty :/ trenujemy sobie tylko bez entuzjazmu,aaaaale zamówilam frisbee :D

Guest papillonek
Posted

Ten sport nie sprawia mi przyjemności po prostu wolę nauczyć Sonię jakiejś fajnej sztuczki nich biegac i nakłaniać ją do skakania :/
Porazym to jest nudne i takie jakieś niespecjalne.może na prawdziwym torze z jakimś instruktorem jest lepiej ,ale sam sport to nic ekscytującego.
Mieliśmy już fribbe i szło nam całkiem ,calkiem tylko było za duze i za ciężkie ,więc łapane było już z ziemi,a jak kiedyś rzuciłam lekkim krążkiem (od pizzy chyba) to zlapała w locie strasznie mi się to podobało :DMoim zdaniem frisbee bardziej buduje więź między psem i właścicielem niż agility...

Posted

Pamiętam jeszcze jak mówiłaś że agi jest super i w ogóle.. :evil_lol: moim zdaniem agility tak samo buduję więź, jeszcze tym bardziej że np: Dota może nie poradzić sobie z frisbee,bo niema takiego refleksu, a wtedy nie będzie miała przyjemności, a ona lubi biegac skakać razem ze mną;) możliwe że Wam nie przypasował, chociaż jeszcze mówiłaś że Sonia ma z tego radochę...

Guest papillonek
Posted

bo ma ,ale szybko się nudzi,wykańczający ten sport ja też pamiętam jak byłam taka napalona na agi...
A agi można robić wszędzie w domu też trzeba tylko trochę chęci dla psa nie ma znaczenia ,czy skacze przez profesjonajną poprzeczkę ,czy przez krzesło wierz mi ;)

Posted

hehe, a mówiłaś też że skakanie przez krzesło czy przez kij od szczotki to nie jest agi:eviltong: ale mniejsz z tym ja właśnie tak ćwiczę, bo na razie nie mam innych możliwości:shake:...

Guest papillonek
Posted

[quote name='Casablanca']papillonek agility nie trenuje się przez 5 h bo pies padnie-to logiczne :D skaczesz w miarę możliwości i chęci psa ;)[/QUOTE]
Ale Ty mądra no kto by pomyślał :pTo jest oczywiste,a ja nie męcze psa przeciwnie trenuję tyle ile pies ma jeszcze z tego radość...

Bo to nie jest agi,tylko jego część,chodzi mi o to,że nie ma różnicy w tym ,czy sama zrobisz tor,czy będziesz jechała do Cavano. Dobrze,że trenujesz każdy element w miarę możliwości też tak robię i teraz Sonik mi skacze przez co tylko chcę.Hopki mamy już wypracowane perfekcyjnie teraz może poza na tunel ?Dobrze,że mam działkę,bo rodzice nie pozwolą mi jednak jeździć do Białego do klubu (to prawie 100km ):shake:

Posted

samo to żeby jeździć do klubu to moi rodzice nie mają nic przeciwko;) na razie tylko finansowo nie mogę sobie pozwolić na kurs po którym jest następny itd.... i dlatego chcę w miarę swoich możliwości ćwiczyć, żeby nie iść do klubu na "ślepo" :D

• 4 weeks later...