Guest Fusiafusia Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 vaness napisał(a):czekamy na nowe focie :D Niedługo postaram się wrzucić kilka fot. ;) Quote
Guest Fusiafusia Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 haha, dla was to zrobie chyba specjalnie dużo :D Quote
Aleksa. Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Ola & Kajtek napisał(a):haha, dla was to zrobie chyba specjalnie dużo :D dobra.:lol: Quote
KasiaJessy Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Ola & Kajtek napisał(a):haha, dla was to zrobie chyba specjalnie dużo :D Super.Czekam... Quote
*Jot* Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Cześć Olencja co zdjęć jeszcze nie dała :mad: Quote
Guest Fusiafusia Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 *Jot* napisał(a):Cześć Olencja co zdjęć jeszcze nie dała :mad: Jolciu przepraszam :( Dam napewno :D Quote
vaness Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Ola & Kajtek napisał(a):Jolciu przepraszam :( Dam napewno :D czekam :diabloti: już długo :mad: Quote
vivica Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Wpadłam w odwiedzinki ;) Kajtusiu ależ jesteś przesłodki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Przecudny skarbuś :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Mizianeczko dla maluszka :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Guest Fusiafusia Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 vaness napisał(a):czekam :diabloti: już długo :mad: Wiem, wiem postaram się zrobić jakieś foty. ;) vivica napisał(a):Wpadłam w odwiedzinki ;) Kajtusiu ależ jesteś przesłodki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Przecudny skarbuś :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Mizianeczko dla maluszka :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Hej :multi: Dziękujemy ślicznie :loveu::eviltong: Quote
Guest Fusiafusia Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Hej laski :multi: Co tam słychać?;) No to tak, dawno mnie nie było na Dogo i dawno nie wrzucałam fotek Kajtusia, ojojoj trzeba będzie nadrobić zaległości :evil_lol::roll: Kajtusiek był u fryzjera niedawno, fotki oczywiście są. :cool3: A tak ogólnie to mam doła bo mój przyjaciel nie zyje :( Quote
ania90 Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 czesc:) oczywiscie czekam na fotki:) trzymaj sie Quote
Guest Fusiafusia Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 ania90 napisał(a):czesc:) oczywiscie czekam na fotki:) trzymaj sie No niestety na fotki troche poczekasz :( Prgoram w którym przesyłam zdjęcia nie działa :angryy: Quote
Guest Fusiafusia Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 [FONT=trebuchet ms]Cześć!! ;) Jak wam mija majówka? U nas ok. codziennie spacerki, agility, wieczorne zabawy piłką hahah :D No po prostu to co Kajtusie kochają najbardziej :loveu: Tradycyjnie jak zawsze fotki Kajtusia :) [/FONT] Quote
Guest Fusiafusia Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 [FONT=comic sans ms]Hej, znowu powracamy! :eviltong: Z fotkami :) Trenujemy ostatnio dużo sztuczek, przy najblizszym czasie postaram sie wrzucic jakis filmik ze szuczkami lub zdj. [/FONT] Quote
Patik Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 http://4.bp.blogspot.com/-kTuDZEtmjTQ/UBfb0UB69aI/AAAAAAAAAOc/QqX4aeopgtE/s400/IMGP4776.JPG wygląda jak chomik :P ślicznie obcięty :D czekamy na więcej zdjęć Quote
ania90 Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 http://2.bp.blogspot.com/-2ua0_MMqNIw/UBfdL_ST7CI/AAAAAAAAAOs/An7uTUo2NjQ/s400/IMGP4792.JPG :loveu: Quote
Recommended Posts