Guest Fusiafusia Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 vaness napisał(a):co nowego u pana Kajtka ? :diabloti: A u Kajtka dobrze:evil_lol::eviltong: paulaa. napisał(a):Czekam na filmik. :smile: Narazie go składam :D Quote
Guest Fusiafusia Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 vaness napisał(a):no to czekamy z niecierpliwością :) haha, przy tym mam dużo pracy xD Troche jeszcze poczekacie :( Zastanawiam się czy na Dogo nie wrzucić swoich fot ze szpagatem :D ? Quote
Aleksa. Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 chcesz, to wstaw.:D ale czekam na filmik.;p Quote
KasiaJessy Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 zdjęcia nie zastąpią filmiku !;)ale jak chcesz to możesz Quote
Guest Fusiafusia Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 vaness napisał(a):właśnie , twoja decyzja ;) Zobacze jeszcze ;) Quote
KasiaJessy Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Czekam z nie cierpliwością.Ale bym po oglądała sobie zdjęcia Kajtusia Quote
Guest Fusiafusia Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Collie napisał(a):Fajny filmik, miło popatrzeć :D Ja zwróciłam uwagę na ugięte kolana, też mam małego psa i nie mogłam się odzwyczaić, ale trzeba biec jakby nigdy nic :D Może wysyłanie ćwiczyliście ? Dziękuję :lol::loveu: Haha, no tak :D Ćwiczyliśmy . ;) Troche nie wygodnie było ale jakoś się biegło :D KasiaOliwia napisał(a):Nowy bannerek? Śliczny :loveu: Nowy :evil_lol: Dzięki. ;) Quote
*Jot* Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Cześć Olka :multi: Ta laska na awatarku to Ty ? :cool3: :p Quote
KasiaJessy Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Ładna jesteś ;)wow Na czternastolatkę nie wyglądasz Quote
KasiaJessy Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 No właśnie.Ona tak nie wygląda jak 18 latka Quote
Guest Fusiafusia Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Cześć Dziewczyny . ! :lol: Znalazłam jeszcze jakieś foty Kajtka z września ;):loveu: Może wrzuce jakieś zdj jak był malutki:loveu: Chcecie ??:cool3: Quote
Guest Fusiafusia Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Aleksandra95 napisał(a):chcemy ! :D Jutro ok. ;)? Quote
Aleksa. Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Ola & Kajtek napisał(a):Jutro ok. ;)? ok,ok.:) . Quote
Guest Fusiafusia Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 [quote name='*Jot*']Cześć Olka :multi: Ta laska na awatarku to Ty ? :cool3: :p Cześć . :multi: Nie coś ty :D To jest Ariana Grande, jestem jej fanka ;) Ona jest piosenkarką . Quote
Guest Fusiafusia Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Cześć laski ! :multi: Jak mówiłam wrzuce kilka fotek Kajtusia jak był malutki :loveu: hehe, czemu nasze pociechy tak szybko rosną :placz::evil_lol: Quote
Guest Fusiafusia Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Aleksandra95 napisał(a):ale maleńki :loveu: Oj mówie Ci Ola jak jabym chciała, żeby jeszcze taki był :evil_lol::loveu: To była taka mała kuleczka, która mieściła się w ręku:loveu: Quote
Recommended Posts