Guest Fusiafusia Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 [quote name='vivica']Hej słoneczka :) wpadłam popatrzeć na przecudny pycholek Kajtusia :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: oraz przesłać Wam cieplutkie pozdrowienia i buziaczki :) Hej, Hej :) Ojej dziękujemy :loveu: Nawzajem:loveu: [quote name='Mani2000']Pięknie!:loveu: Dziękuję. ;):loveu: [quote name='KasiaJessy']http://img818.imageshack.us/img818/6534/imgp2943e.jpg ALe słodziutka minka:) Czekam na filmik ...;) :) Quote
Guest Fusiafusia Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 [FONT=Comic Sans MS]Szczęśliwego Sylwestra i Nowego Roku życzy: Ola & Kajtek Stary Rok mija, lecz marzenia zostają, Niech one się Tobie wszystkie spełniają I z Nowym Rokiem niech los Ci się odmieni, A ogród życia wnet się zazieleni. [/FONT] Quote
Guest Fusiafusia Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Cześć dziewczyny ! Mam dla was obiecany filmik . :bigcool: [FONT=Comic Sans MS]Kajtek & agility [/FONT] [video=youtube;M4I2M_adVGk]http://www.youtube.com/watch?v=M4I2M_adVGk[/video] P.S. Wszelkie uwagi dotyczące nas w agility mówcie wtedy będę mogła poprawić swoje błędy . ;) Quote
ewes Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Witam :) Śliczny jest Kajtuś ;) Fajne ma imię :loveu: Quote
Guest papillonek Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 I to jest najlepszy dowód na to że agility może uprawiac każdy pies przyjamniej amatorsko ;) Świetnie mu idzie :D Quote
Guest Fusiafusia Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 ewes napisał(a):Witam :) Śliczny jest Kajtuś ;) Fajne ma imię :loveu: Dzięki . ;):loveu: papillonek napisał(a):I to jest najlepszy dowód na to że agility może uprawiac każdy pies przyjamniej amatorsko ;) Świetnie mu idzie :D haha właśnie :D Staraliśmy się ;) dzięki . ;):loveu: Quote
KasiaJessy Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Ale fajny filmik :)Myślę że będzie więcej takich filmików;) Quote
Guest Fusiafusia Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Aleksandra95 napisał(a):super filmik.:lol: Dzięki . :lol::loveu: paulaa. napisał(a):Super filmik, oby tak dalej! :smile: Dzięki . :lol: Staraliśmy się . ;):eviltong: KasiaJessy napisał(a):Ale fajny filmik :)Myślę że będzie więcej takich filmików;) Też tak myśle, dzięki . :lol: Quote
vivica Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: BOSKI SKARBECZEK :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Guest Fusiafusia Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 [quote name='vivica']:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: BOSKI SKARBECZEK :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: dzięki .:loveu::loveu::loveu: Wiesz jaki on jest śpiący po wczorajszym dniu :eviltong: Quote
vivica Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Moja też jest śpiąca, zresztą ja również :lol: Buziaczki dla Was :) Quote
Guest Fusiafusia Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 vivica napisał(a):Moja też jest śpiąca, zresztą ja również :lol: Buziaczki dla Was :) Ja balowałam do 4.00 :D Kajtek wczoraj wgl. nie spał dziś od samego rana spi. :) Dzięki i nawzajem . : ) Patik napisał(a):Cudowny filmiki, świetnie mu idzie:)Dzięki, haha śmieje się że biega jak border xD Quote
Guest Fusiafusia Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Aleksandra95 napisał(a):a ja do prawie 7 .:p No dobra O 5.00 już praaawie zasypiałam :D Quote
polok07111991 Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Witam pierwszy raz , Kajtek jest sliczny a filmiki z nim boskie :D Quote
KasiaJessy Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Dużo umie sztuczek ;)A tak to ile umie sztuczek Kajtek? Quote
Guest Fusiafusia Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 KasiaOliwia napisał(a):Świetny filmik! :) Dzięki.:loveu:;) polok07111991 napisał(a):Witam pierwszy raz , Kajtek jest sliczny a filmiki z nim boskie :D Witamy.:Cool!: Dziękuje.:loveu:;) KasiaJessy napisał(a):Dużo umie sztuczek ;)A tak to ile umie sztuczek Kajtek? Troche :evil_lol::eviltong: Oj to będzie duuuużo :D Quote
KasiaJessy Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Ola & Kajtek napisał(a):Dzięki.:loveu:;) Troche :evil_lol::eviltong: Oj to będzie duuuużo :D Dokładniej :evil_lol:np:5,6,7(napisz lidzbą).A kiedy będzie filmik?czekam...:roll: Quote
Guest Fusiafusia Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 KasiaJessy napisał(a):Dokładniej :evil_lol:np:5,6,7(napisz lidzbą).A kiedy będzie filmik?czekam...:roll: więcej niż 10 napewno :evil_lol::eviltong: Bedzie, będzie ale kiedy nie wiem :eviltong: Quote
KasiaJessy Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Aha...nieźle;) Szkoda;(ale czekam,czekam Quote
Qeeriefire Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Fajny filmik, miło popatrzeć :D Ja zwróciłam uwagę na ugięte kolana, też mam małego psa i nie mogłam się odzwyczaić, ale trzeba biec jakby nigdy nic :D Może wysyłanie ćwiczyliście ? Quote
Recommended Posts