Jump to content
Dogomania

Galeria mojego kochanego yorka - Kajtka

Recommended Posts

Guest Fusiafusia
Posted

[quote name='Aleksandra95']Witamy po raz pierwszy ! :D

http://i52.tinypic.com/2ep0aau.jpg co ja tu widzę ?:-o:mad:

przyszłam zobaczyć psiaka,a tu zimowe zdjęcia ? :mad:

DAWAJ NAM TU NOWE FOTY !!! :evil_lol::eviltong:Cześć :)
Dzięki. ;)
Tak, fotki będą może jutro ;)

• Replies 725
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Fusiafusia
Posted

[FONT=Comic Sans MS]Cześć Wszystkim! :multi:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Dziś wrzucę dużo nowych fotek Kajtusia :loveu: :loveu: :loveu: [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Kilka dni temu Kajtuś był u fryzjera :loveu:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Oto kilka fotek z nową fryzurką :loveu:[/FONT]

Guest Fusiafusia
Posted

[quote name='westie_justa']piękna fryzurka:D
ale Kajtek ma duże uszy nie za duze?[/QUOTE]dzięki Justyna ;)
No może za duże :D

Guest Fusiafusia
Posted

[quote name='westie_justa']I jedno takie lekko klapnięte;)
Ale co tam wszystko wyraźnie słyszy:evil_lol:[/QUOTE] Właśnie :D
Naczy co do tych zawodów agility to dam ci znać kiedy będę ;)
Pewnie będę gdzieś tak razem z Kasią od Meli ;)
To na PW podaj mi tel. to zadzwonie ;)

Posted

Witam Ola tym razem na wątku słodziaka Kajtka:loveu:. Po fotkach widzę że chłopaczek chyba lubi pozować:cool3: no i przystojniak często fryzjera odwiedza. Jest śliczny.
Przeczytałam o tym, że zajmujecie się agility. Przyznam że i ja o tym myślę, też kategoria "mini" , a startowałabym z Chiccą- ona jest bardzo skoczna, ma 10m-cy, a więc wiek idealny do nauki. W którąś środę przejdę się na sekcję agility u mnie w ZK i dowiem się co i jak. Podobno jest w PL jedna Chihuahuka która trenuje i nawet całkiem nieżle sobie radzi. Może byśmy były drugie? I od czego zacząć naukę- w domu, na spacerze?

Posted

[quote name='arielka186']Witam Ola tym razem na wątku słodziaka Kajtka:loveu:. Po fotkach widzę że chłopaczek chyba lubi pozować:cool3: no i przystojniak często fryzjera odwiedza. Jest śliczny.
Przeczytałam o tym, że zajmujecie się agility. Przyznam że i ja o tym myślę, też kategoria "mini" , a startowałabym z Chiccą- ona jest bardzo skoczna, ma 10m-cy, a więc wiek idealny do nauki. W którąś środę przejdę się na sekcję agility u mnie w ZK i dowiem się co i jak. Podobno jest w PL jedna Chihuahuka która trenuje i nawet całkiem nieżle sobie radzi. Może byśmy były drugie? I od czego zacząć naukę- w domu, na spacerze?
myślę ze nauka może rozpocząć się wszędzie, w domu ogrodzie, na spacerze, mp: zaczynając od hopków, aby dojść do perfekcji, najpierw niskie później wyższe hopki, później bardziej skomplikowane np: trój/dwój-skoki później można zacząć uczyć innych aspektów agility, ja slalomu uczyłam po między nogami, bo nie skonstruowałam takowego;) Jeżeli masz możliwość i chcesz to możesz zapisać się na kursy agility w Warszawie są różne kluby które uczą wszystkiego od podstaw:D Cavano (klub) rozpoczęło już agilitowe szczeniaczkowo Alee kursy powtarzają się;) skoro Twoja sunia ma dopiero 10 mies. to super! jak teraz zaczenie się uczyć, to w wieku 1,5 roku będzie naprawdę świetnie odnajdywała się na torze. Oczywiście trzeba pamiętać że potrzeba czasu na nauczenie wszystkiego później połączenia w całość i następnie zmian ustawienia toru, i przyzwyczajenia psa do choćby publiczności na zawodach których nie powinniśmy zaczynać od razu:D Tylko w miarę poziomu który pies już opanował można spróbować na zawodach;)

Guest Fusiafusia
Posted

[quote name='Yourii']http://i52.tinypic.com/2ykxheq.jpg
jaki noseczek ! ucałuj go ode mnie :D Cześć Sandra :)
Dzięki. ;)

arielka186
Witam Ola tym razem na wątku słodziaka Kajtka:loveu:. Po fotkach widzę że chłopaczek chyba lubi pozować:cool3: no i przystojniak często fryzjera odwiedza. Jest śliczny.

Cześć :)
Bardzo dziękujemy ;)
Kajtuś bardzo lubi agility...bardzo lubi skakać :D
Ja z kajtkiem ćwiczę takie domowe agility, Może kiedyś będziemy chodzić do klubu i napewno klubu agility Cavano ;)
A o tych zawodach agi to chyba tobie mówiłam?? :cool3:

Guest Fusiafusia
Posted

[quote name=':: FiGa ::']Patrze na tego Twojego Kajtusia i jedyne co mi na mysl przychodzi to... cholera ale paskudztwo :evil_lol:[/QUOTE] Hej :)
Heheh :D
No wiesz co! :D

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Patrze na tego Twojego Kajtusia i jedyne co mi na mysl przychodzi to... cholera ale paskudztwo :evil_lol:[/QUOTE]

oj nie jest brzydki.. :loveu: tylko uszka ma za duże. :D

Guest papillonek
Posted

[quote name='Aleksandra95']oj nie jest brzydki.. :loveu: tylko uszka ma za duże. :D[/QUOTE]
To nie jego wina ;)