Guest Fusiafusia Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 westie_justa napisał(a):Właśnie dawaj fotki:D Ja tam Biebera nie trawie, wręcz mnie wkurza:eviltong: :/No każdy ma swoje zdanie ;) Ja tam go koffam! :loveu: Quote
Guest papillonek Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Ola & Kajtek napisał(a):No każdy ma swoje zdanie ;) Ja tam go koffam! :loveu: :shocked!::shocked!::shocked!::shocked!::shocked!::shocked!: Przeciez to jest zmutowana babka :-o:-o:-o Quote
Yuveza Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 papillonek napisał(a)::shocked!::shocked!::shocked!::shocked!::shocked!::shocked!: Przeciez to jest zmutowana babka :-o:-o:-o Dokładnie:D dobre określenie:evil_lol:! Quote
Guest papillonek Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Dobra,ale koniec z Bieberam bo mi nidobrze :P Zresztą na dogo można chyba odpocząc od szkoły i innych dziadostw ;) U nas wiosenne fotki ;) Quote
Yuveza Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 papillonek napisał(a):Dobra,ale koniec z Bieberam bo mi nidobrze :P Zresztą na dogo można chyba odpocząc od szkoły i innych dziadostw ;) U nas wiosenne fotki ;) O tak, szczególnie u mnie w klasie jest 'dziewczyna' zakochana w bieberze i wygląda jak on.... ojeja!. A ja mając powypisywane wa wszystkim westie itp. jestem odludkiem:lol: i nikt nie wie co to jest Quote
Yorkomanka Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Ola ja cię blagam nie pisz więcej koffam to jest takie fujowe określenie i kojaży mi się z małą pustą dziewczynką w róziowiutkiej kiecce i o blond czuprynce:diabloti: Ja tego gościa też nie trawię:eviltong: Quote
Guest Fusiafusia Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Oki. ;) Już nie będę wkurzać was Bieberem :evil_lol: A Ewe Farne lubicie? :cool3: Bo ja tak! :eviltong: Quote
*Jot* Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Cześć Ola :multi: A ja tam nie znam tego Bibera i się cieszę. ;) Quote
Guest Fusiafusia Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 *Jot* napisał(a):Cześć Ola :multi: A ja tam nie znam tego Bibera i się cieszę. ;) Cześć Jolu! :multi: heheh :D Quote
Guest papillonek Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Yorkomanka napisał(a):Ola ja cię blagam nie pisz więcej koffam to jest takie fujowe określenie i kojaży mi się z małą pustą dziewczynką w róziowiutkiej kiecce i o blond czuprynce:diabloti: Ja tego gościa też nie trawię:eviltong: Mi się Justyny Dotka kojarzyła z takim czymś i byłam przkonana ,że jej właścicielka musi ubóstwiac Biebiera Quote
Guest papillonek Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 *Jot* napisał(a):Cześć Ola :multi: A ja tam nie znam tego Bibera i się cieszę. ;) Ja też nie znam...osobiście :P Quote
Guest Fusiafusia Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 papillonek napisał(a):Ja też nie znam...osobiście :P Heheh :D Z mojej klasy nikt go nie lubi! :roll: Naczy tylko ja i Kasia [ Kasia&Mela ] go lubimy :evil_lol: Quote
*Jot* Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 papillonek napisał(a):Ja też nie znam...osobiście :P No na pewno żadna z nas nie zna go osobiście.To jest oczywiste !! Quote
Guest papillonek Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 *Jot* napisał(a):No na pewno żadna z nas nie zna go osobiście.To jest oczywiste !! No tak ,ale musisz go znac przynajmniej z gazet,telewizji ,neta przecież go jest wszędzie pełno.w jakim Ty świecie żyjesz?? :) Quote
Guest Fusiafusia Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 ania90 napisał(a):Czesc:multi: fotki chce:)Aniu fotki będą! ;) Nie martw się! ;) Quote
*Jot* Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 papillonek napisał(a):No tak ,ale musisz go znac przynajmniej z gazet,telewizji ,neta przecież go jest wszędzie pełno.w jakim Ty świecie żyjesz?? :) Co to znaczy MUSISZ ? Ja nic nie muszę jeśli nie chcę ! A na świecie żyjemy tym samym.... Cześć Olka :multi: Gdzie te foteczki ? :mad: Quote
Guest Fusiafusia Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 *Jot* napisał(a):Co to znaczy MUSISZ ? Ja nic nie muszę jeśli nie chcę ! A na świecie żyjemy tym samym.... Cześć Olka :multi: Gdzie te foteczki ? :mad:Hej Jolu! :) Foteczki...hmm...będą napewno, może jutro. :roll: :oops: ;) Quote
Yuveza Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 papillonek napisał(a):Mi się Justyny Dotka kojarzyła z takim czymś i byłam przkonana ,że jej właścicielka musi ubóstwiac Biebiera No wiesz co!.... jak mogłaś tak myśleć?:evil_lol: i jeszcze obrazić Dotke..... mam nadzieje że już mnie za taką nie masz bo wiec że NIE jestem! I nigdy NIE byłam! papillonek napisał(a):kojarzyła Ale już chyba nie kojarzy, bo pustą dziewczynka nie jestem :diabloti: Bieber- blee! [SIZE="1"]ps: proszę powiec że już tak mnie nie postrzegasz bo aż mnie wstrząsnęło jak to przeczytałam:crazyeye: Quote
Guest Fusiafusia Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 [FONT=Comic Sans MS]Cześć Wszystkim! :multi:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Dziś wrzucę filmik " Kajtek - mój super agilitowy york "[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][video]http://youtu.be/WKB7Clmv3nI[/video][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]PS. Fotki wrzucę niedługo... :roll:[/FONT] Quote
Guest Fusiafusia Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 westie_justa napisał(a):He fajny filmik:D a te hopki Twoje?Cześć Justyna :multi: Dzięki. ;) Nie, hopki są Kasi [ Kasia&Mela ]. To Kasia robiła ten cały filmik o Kajtku. :loveu: ;) ania90 he he filmik fajny:smile:Dziękuję! :sweetCyb: Quote
Karolina. Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Bardzo fajnie sobie biegacie :) Jak na początki nieźle Wam idzie, i widać że Kajtek ma z tego radochę, a to najważniejsze :) Quote
Recommended Posts