virtavalo Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Poszukuję transportu na te wystawę - 1 osoba z średnim psem z Bydgoszczy, lub innej miejscowości- mogę jakoś dojechac ( wystawiam 29 tzn w niedziele) Quote
virtavalo Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 Myślałam o trochę bliższej miejscowości, bo w poniedziałek rano muszę byc w pracy w Bydgoszczy. Ale dziękuję za odzew:) Quote
dancingqueen Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Pilnie poszukuję transportu na wystawę w sobotę ( okolice katowic ) . Jedna dorosła osoba. Dokładam się do paliwa. Quote
maga18 Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 i jak komu poszło? nikt się nie chwali... :cool3: moje grzywki wykonały plan :) Int.Ch, Multi.Ch Aprilia Pearl Gattaca - CAC - i tym samym ukonczyla Ch.Cz, zdobywajac czwarty 'duży' wniosek i jest trzecim grzywaczem zarejestrowanym w Polsce, który ukonczyl Ch.Cz :cool1: (drugi to jej ojciec :eviltong: ) Mł.Ch.Pl, Mł.Zw.Kl Bruno Banani Gattaca - CAC i res.CACIB - zaczął Ch.Cz :loveu: Quote
Shetanka Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Gratulacje :D My się nie chwalimy bo tylko bdb i I/1. Quote
Recommended Posts