kacperub Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 a teraz ja się pochwale Boston terier prezentowany przeze mnie Sweet Ivo Sylena , BOB, BOG II :) ma ktoś zdjęcia z pudła?? a i gratuluje wszystkim wygranym :) Quote
Monika&Goldeny Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Jeśli ma ktoś zdjęcia z bisów szczeniaczków to bardzo bym prosiła :) Moja goldenka była IV Quote
Iza. Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 kacperub napisał(a):a teraz ja się pochwale Boston terier prezentowany przeze mnie Sweet Ivo Sylena , BOB, BOG II :) ma ktoś zdjęcia z pudła?? a i gratuluje wszystkim wygranym :) już się tak nie chwal :eviltong: No ale gratulacje :razz: Quote
gregory Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 [quote name='kacperub'] ma ktoś zdjęcia z pudła?? a i gratuluje wszystkim wygranym :) Chyba coś mam http://picasaweb.google.pl/galida0/WystawaWarszawaKraj?feat=directlink Quote
Zuza i Noddy Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 [quote name='gregory']Chyba coś mam http://picasaweb.google.pl/galida0/WystawaWarszawaKraj?feat=directlink Ja bym sobie ukradła mojego pręguska z MP, mozna? Quote
PodajLape.pl Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Zapraszamy serdecznie na fotorelacje na naszym portalu - dzięki uprzejmości Pana Marcina Gorazdowskiego, zdjęcia (nie tylko z pudeł) są naprawde fajne. Gratulujemy zwycięzcom www.podajlape.pl/aktualnosci/208/STOLECZNA-KRAJOWA-WYSTAWA-PSOW-RASOWYCH-WARSZAWA-11-09-2010-wyniki-i-zdjecia.php Quote
gregory Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Zuza i Noddy napisał(a):Ja bym sobie ukradła mojego pręguska z MP, mozna? Proszę bardzo. Quote
aneta...i..bouvier Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 czy mozemy wykorzystać fotke z BOG grupy pierwszej ? Quote
gregory Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 aneta...i..bouvier napisał(a):czy mozemy wykorzystać fotke z BOG grupy pierwszej ? Jeżeli mnie pytasz, to można. Quote
aneta...i..bouvier Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 gregory napisał(a):Jeżeli mnie pytasz, to można. tez ;) dziekuje bardzo Quote
Asiaczek Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Zuza i Noddy napisał(a):Ja bym sobie ukradła mojego pręguska z MP, mozna? Ja tez bym sobie ukradła pręguska z pudła. Mogę? pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Asiaczek napisał(a):Ja tez bym sobie ukradła pręguska z pudła. Mogę? pzdr. Nawet się pytać nie trzeba. A co do fotek napisze zaraz maila. Quote
Asiaczek Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Wstawię troszkę fotek zrobionych wokół naszego ringu. Niestety, wybór ras byl ograniczony:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Cd. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Cd. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Cd. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Pzdr. Quote
Viris Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Ja mam całą fotorelację z finałów, niestety znowu dopadł mnie ABC, czyli absolutny brak czasu. Postaram się pod koniec miesiąca trochę czasu na to wygospodarować (ewentualnie z początkiem października). Quote
WeronikaM Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 http://img291.imageshack.us/img291/8454/resizeofimg3702.jpg głaskałam go z 10 min. i nie mogłam przestać, a sierść miał taką cudną w dotyku :loveu: ja mam dokładną fotorelacje z finałów baby, jak ktoś chce :) oprocz tego mam portreciki różnych psiaków [SIZE="1"]( m. in. seter ir., labek czeko., goldenek mały, mops, basset, chart af., beagle, pincze, wyżeł, chyiński grzywacz szczeniak i dorosły, chart ros., border collie, nowofun. szczenie, maltańczyk, springer spaniel i inne szczeniaki) Quote
bety Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 trochę luźnych fotek http://www.dogomania.pl/threads/111077-Dwie-amerykanki-Gabcia-i-Inarcia-moja-wesoła-twórczość-przyrodnicza-))/page291 Pzdr Quote
Quirk Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 ja mam dokładną fotorelacje z finałów baby, jak ktoś chce :) Ja bym poprosiła jak można. Pozdrawiam. Dorota Quote
Quirk Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 [quote name='WeronikaM']http://img291.imageshack.us/img291/8454/resizeofimg3702.jpg głaskałam go z 10 min. i nie mogłam przestać, a sierść miał taką cudną w dotyku :loveu: ja mam dokładną fotorelacje z finałów baby, jak ktoś chce :) oprocz tego mam portreciki różnych psiaków [SIZE="1"]( m. in. seter ir., labek czeko., goldenek mały, mops, basset, chart af., beagle, pincze, wyżeł, chyiński grzywacz szczeniak i dorosły, chart ros., border collie, nowofun. szczenie, maltańczyk, springer spaniel i inne szczeniaki) Ja bym poprosiła jak można. Pozdrawiam.Dorota Quote
WeronikaM Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Quirk napisał(a):Ja bym poprosiła jak można. Pozdrawiam.Dorota zależy pani na jakimś konkretnym psie, bo mam 50 zdjęć i troche bezsensu wrzucać wszystko :) Quote
Sylsiaczek Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 [quote name='WeronikaM']http://img291.imageshack.us/img291/8454/resizeofimg3702.jpg głaskałam go z 10 min. i nie mogłam przestać, a sierść miał taką cudną w dotyku :loveu: ja mam dokładną fotorelacje z finałów baby, jak ktoś chce :) oprocz tego mam portreciki różnych psiaków [SIZE="1"]( m. in. seter ir., labek czeko., goldenek mały, mops, basset, chart af., beagle, pincze, wyżeł, chyiński grzywacz szczeniak i dorosły, chart ros., border collie, nowofun. szczenie, maltańczyk, springer spaniel i inne szczeniaki) Hej, a masz może jakieś zdjęcia szetlandów? :) Byłabym wdzięczna za ich wstawienie :D Quote
Dacote Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Ponawiam pytanie i prośbę o zdjęcia z MP ;) Quote
Recommended Posts