anhata Posted October 31, 2010 Author Posted October 31, 2010 Aimez_moi napisał(a):Ale super wiesci......dzieki Kochana......:) Pomylilam sie...nie poprawilam wczoraj. Quote
anhata Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 Boldi i Moka pojechali rano w niedzielę do DT. Najpierw oczywiście był spacer i sesja fotograficzna. Wszystko było ładnie, pięknie. Bawiły się ze sobą, troszkę poganiały kotka, zjadły, obwąchały nowy teren. Po kilku godzinach z koleżanką zdecydowałyśmy, że odejdziemy z działki i zobaczymy, czy będą piszczeć. Odeszłyśmy.....Nie wiem, czy minęło 5 minut, ale Boldi ptrzeszedł przez siatkę. Po 19 godzinie dla dobra Boldiego oddałam go do schroniska. Ile z k9oleżanką przeżyłyśmy w ten dzień, to same wiemy... WIĘCEJ O NIM NAPISAŁAM NA JEGO WĄTKU. Natomiast wróćiłyśmy na działkę i Moka czekała. Jest to bardzo dobrze ułożona sunia. Nie sprawia żadnych problemów. Nie pragnie opuścic swojego nowego domu. Niestety ma guzek na tylniej nodze. Prawdopodobnie w czwartek pojadę z nią do weta. Co do Boldiego będziemy mu szukać domu ze schronu. Dzięki Tula i Monday, że zgodziłyście się zrobić im ogłoszenia. Napiszę tekścik i prześlę zdjęcia. Quote
Aimez_moi Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Ale fajnie.......:) Ciekawe co z tym guzkiem...... Quote
anhata Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 Jutro bądź w czwartek jedziemy do weta. Mam nadzieję, ze nic mi w tym nie przeszkodzi. Ostatnio troszkę za dużo niespodziewanych rzezcy się dzieje. Quote
anhata Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 Pojechałam dzisiaj z Moką do weterynarzy do schroniska. Suni ten guzek pękł. To był ropień. Dostała antybiotyk w zastrzyku. Mokunia bardzo się cieszyła. Bardzo ładnie zachowuje się podczas jazdy samochodem. I mam niespodziankę- bardzo lubi kotkę. Dziś ją nawet polizała. Może będą w budzie razem spać :) Quote
moni12 Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Anhata jestem i ja . jutro na spokojnie przeczytam wątek dziś zaaferowana jestem Twixem, ale postaram sie pomóc jakimś grosikiem , bo z tego co wiem sunka jest w dt? czy coś zle przeczytałam ?! Quote
anhata Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 moni12 napisał(a):Anhata jestem i ja . jutro na spokojnie przeczytam wątek dziś zaaferowana jestem Twixem, ale postaram sie pomóc jakimś grosikiem , bo z tego co wiem sunka jest w dt? czy coś zle przeczytałam ?! Moni12, masz przepełnioną skrzynkę. Dzięki, że jesteś. Teraz kaska niepotrzebna. Wazne wsparcie psychiczne i ogloszeniam, i osoby zainteresowane. Quote
Monday Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Ja czekam na te zdjęcia i tekst do ogłoszeń... Quote
anhata Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 Już robię. Mam małe urwanie głowy, dzwonię tu i tam. Moj tata przewozi w niedziele do Krakowa dwa psiaki: astke biala z nszego schronu i jeszcze jednego psiaka. Kombinujemy, co i jak. I jeszcze strerylka kocic sie zajmuje. Quote
anhata Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 OTO TEKST: [FONT=Arial]Moka ma około roku. Jest bardzo radosną sunią, pełną miłości do człowieka. Bardzo lubi być głaskana pod bródką oraz pod uszkiem. Ładnie chodzi na smyczy.Nie sprawia żadnych kłopotów podczas jazdy samochodem. Dostosowuje się do sytuacji. Ma też dobry stosunek do kotów i innych piesków. Została podrzucona w wakacje pod radomskie schronisko. Obecnie przebywa w domu tymczasowym w okolicy Radomia, niestety na określony czas. Proszę nie pozwół, by wróciła do schroniska. Służymy pomocą transporcie. Warunkiem jest podpisanie umowy adopcyjnej jak w każdym cywilizowanym kraju. Więcej informacji pod numerem :515 184 855.[/FONT] Co zmienić ? Oczywiście kolor, rozmair czcionki zalezy już od Was dziewczyny. Quote
Monday Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 anhata napisał(a): Co zmienić ? Oczywiście kolor, rozmair czcionki zalezy już od Was dziewczyny. Do ogłoszeń każdy przerobi sobie tekst wedle własnych widzimisię...nie ma problemu. Jeszcze zdjęcia i wielkość psa. Ona już po sterylce i zdrowa?, tzn bez żadnych przewlekłych chorób? Quote
anhata Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 Wlasnie o stewrylizacji zapomnialam. Juz dopisuje. Ona wazy 15,5kilo, sredniej wielkosci jest, nie wiem ile centymetrow. Jest zdrowa, zaszczepiona odrobaczywiona. Quote
anhata Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 [FONT=Arial]Moka to roczna sunia, średniej wielkości. Jest bardzo radosna i pełna miłości do człowieka. Bardzo lubi być głaskana pod bródką oraz pod uszkiem. Ładnie chodzi na smyczy.Nie sprawia żadnych kłopotów podczas jazdy samochodem. Dostosowuje się do sytuacji. Ma też dobry stosunek do kotów i innych piesków. Jest wysteryliozawana i zaszczepiona. Nie ma przewlekłych chorób. Została podrzucona w wakacje pod radomskie schronisko. Obecnie przebywa w domu tymczasowym w okolicy Radomia, niestety na określony czas. Proszę nie pozwół, by wróciła do schroniska. Służymy pomocą transporcie. Warunkiem jest podpisanie umowy adopcyjnej jak w każdym cywilizowanym kraju. Więcej informacji pod numerem :515 184 85[/FONT] Quote
Aimez_moi Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Ale sie ciesze, ze ten guzek to nie guzek.......:):) Quote
anhata Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 Cholera mam problem ze zdjęciami. Quote
anhata Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 Jeszcze zdjęcia są na pierwszej stronce. Monday, które dobre by były do ogłoszeń ? Quote
Monday Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Fajne zdjecia/... Dzisiaj biorę się za ogłoszenia dla Moki. Quote
Monday Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Będę ogłaszac ją z troche przerobionym tekstem [FONT=Comic Sans MS]Moka – niesamowicie radosna, pełna miłości i zaufania sunia. Uwielbia zabawy oraz głaskanie – szczególnie pod bródką i za uszkiem. To typowy towarzysz człowieka!!![/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Potrafi chodzić na smyczy, jest posłuszna, bardzo ładnie podróżuje w samochodzie. Doskonale dogaduje się z innymi psami, a ostatnio zaprzyjaźniła się z bezdomnym kotkiem udostępniając mu swoją miskę i możliwość spania koło siebie.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ta śliczna sunia została porzucona w te wakacje pod schroniskiem dla zwierząt. Ktoś po prostu nie mógł zapewnić jej opieki podczas swojego wymarzonego urlopu. Obecnie Moka przebywa w domu tymczasowym w okolicy Radomia. Możemy pomóc w zawiezieniu jej do nowego domu.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Sunia ma około roku i waży 15kg, jest wysterylizowana i zdrowa.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Tel w sprawie adopcji 515 184 855[/FONT][FONT=Comic Sans MS][/FONT] Quote
anhata Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 Poważnie zdjecia się nadają ? strasznie ciężko im bylo zrobic zdjecia.... Super tekst, Monday. Dzięki. Prześlę na maila tuli. Nie wiem, na jakich stronkach moze zrobic ogloszenia. Quote
Aimez_moi Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Jakie super zdjecia......Moka szczesliwa...... Dzis przeczytalam o jej kumplu ze schronu, ktory ma depresje...... poradzcie co zrobic.... Quote
anhata Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 Monday, suoper! Przekażę suni, to sie ucieszy! ;> a mozesz podac linki(stronki) to bym Tuli przekazała, gdzie juz sa ogloszenia, zeby nie dublowac Quote
Monday Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 anhata napisał(a):Monday, suoper! Przekażę suni, to sie ucieszy! ;> a mozesz podac linki(stronki) to bym Tuli przekazała, gdzie juz sa ogloszenia, zeby nie dublowac Niech tula dubluje... Ja robię na gumtree kraków, ona niech na warszawę robi, a na reszcie niech dubluje... Quote
Recommended Posts